آغاز فصل دوم برنامه برمودا + زمان پخش یک خبرنگار تئاتر درگذشت + علت اختتامیه بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خراسان رضوی برگزار شد همه چیز درباره فصل دوم بازی مرکب ( اسکوییدگیم ) + بازیگران و تریلر و خلاصه داستان هوش مصنوعی باید در خدمت هنر باشد | گفت‌و‌گو با علیرضا بهدانی، هنرمند برجسته خراسانی هوران؛ اولین رویداد گفت‌و‌گو محور بانوان رسانه در مشهد| حضور بیش از ۵۰ صاحب‌نظر در حوزه زنان+ویدئو نگاهی به آثاری که با شروع زمستان در سینما‌های کشور اکران می‌شوند شهر‌های مزین به کتاب | معرفی چند شهرِ کتاب در جهان که هرکدام می‌تواند الگویی برای شهرهای ما باشد معرفی اعضای کارگروه حقوقی معاونت هنری وزارت ارشاد + اسامی واکنش علی شادمان، بازیگر سینما و تلویزیون، به رفع فیلترینگ + عکس چرا فیلم علی حاتمی پوستر فجر شد؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ فیلم‌های آخرهفته تلویزیون (۶ و ۷ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر را ببینید + عکس «فراهان» با نوای اصیل ایرانی در مشهد روی صحنه می‌رود گلایه‌های پوران درخشنده از بی‌توجهی‌ها استادی که فروتنانه هنرجو بود | درباره مرحوم بشیر محدثی‌فر، نقاش تصاویر شهدا
سرخط خبرها

مدیریتی که باید الگو شود

  • کد خبر: ۴۳۸۷۹
  • ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۳
مدیریتی که باید الگو شود
دکتر حسین سهرابی - پژوهشگر و نویسنده جنگ و رزمنده لشگر ویژه شهدا
بررسی چگونگی مدیریت بحران در کشور‌ها می‌تواند ارزیابی مثبتی برای سیستم‌های مدیریتی گوناگون باشد. جنگ یکی از این بحران‌هاست که تا به امروز، کشور‌های متعددی را درگیر خود ساخته است. بررسی مدیریت جنگ در کشور‌های گوناگون، تجربه‌های موفق و ناموفق متعددی را آشکار می‌سازد. برای نمونه جمهوری اسلامی ایران، یکی از طولانی‌ترین جنگ‌های جهان معاصر را تجربه کرده است. جنگ تحمیلی، یکی از آزمون‌هایی بود که سیستم نوپای جمهوری اسلامی را و شاید استعداد‌های رهبری و ظرفیت‌های مدل حکومتی ولایت فقیه را به چالش فراخواند. لشکر پرافتخار ویژه شهدا را هرگاه به یاد می‌آورم، با آن حجم از موفقیت‌های بهت‌آور، بلافاصله مدیریت رأس آن یگان در نظرم مجسم می‌شود.
 
اگر امروز از حسن باقری به‌عنوان استراتژیست جنگ در جبهه‌های جنوب یاد می‌شود که توانست با هوش فراوان و خلاقیت خدادادی در نحوه مدیریت جنگ، ابتکارات ویژه‌ای بروز دهد، بدون شک استراتژیست نبرد‌های چریکی و پارتیزانی در شمال‌غرب، شهیدمحمود کاوه است، فرمانده نابغه‌ای که در عنفوان جوانی توانست عملیات‌های بزرگی را همچون عملیات والفجر ۹ طراحی کند و با تصرف ارتفاعات سوق‌الجیشی و صعب‌العبور پوشیده از برف موبرا و ماماخلان، شهر چوارته عراق را در تیررس قرار دهد و با تسلط بر مقر تیپ ۵۰۴ بعث عراق، یگان‌های دشمن را در آن منطقه تارومار کند. وقت آن رسیده است که دانشجویان عزیز ما، مدیران اثربخشی را که با آموزه‌های انقلابی و عاشورایی، بحران‌های عظیم جنگ را مدیریت و هدایت کردند، بشناسند و الگوی خود قرار دهند؛ سیستم مدیریتی که در آن فرهنگ «ما می‌توانیم» یک اصل محوری است. از سوی دیگر، امید است شورای انقلاب فرهنگی نیز این زمینه را برای مجامع علمی و آموزشی کشور فراهم کند؛ زیرا در این مقوله غفلت بسیار صورت گرفته است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->