زنان بی اختیاری ادرار را جدی بگیرند دستور ویژه پلیس اهواز برای دستگیری قاتل یک زن (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) علت حمله قلبی و راههای پیشگیری حمله به مفتی اعظم تاجیکستان با چاقو (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) آتش‌سوزی منزل مسکونی در بلوار هنرور مشهد (۲۱شهریور ۱۴۰۳) پرونده مرگ مشکوک خانم بلاگر معروف مختومه شد ۲۰ میلیون ملک قولنامه‌ای باید سنددار شود علت تاخیر قطار مسافربری مشهد- سرخس چه بود؟ (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) آتش‌سوزی انبار علوفه در بلوار شاهنامه مشهد(۲۱ شهریور ۱۴۰۳) واژگونی دو خودرو در مشهد سه مصدوم برجای گذاشت (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) کدام نوع گل گاوزبان را بهتر است مصرف کنیم؟ چه زمانی برای تزریق واکسن آنفلوانزا اقدام کنیم؟ برای کاهش سن ازدواج چه باید کرد؟ طوفان و سیلاب در ویتنام ۱۵۲ قربانی گرفت(۲۱ شهریور ۱۴۰۳) شایع‌ترین علل ایجاد «تنبلی چشم» اعلام شد مصدومیت ۱۳ نفر براثر تصادف اتوبوس با تریلی در جاده مشهد به مُلک‌آباد زلزله ۵.۸ ریشتری در پاکستان (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) ترافیک نیمه‌سنگین در میدان‌های شهید فهمیده و آزادی و تمامی معابر اصلی اطراف حرم امام‌رضا(ع) (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) اعمال‌قانون ۱۶۳۲ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۵۴ خودروی متخلف توقیف شدند (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) جلوه‌های معلمی جزئیات قتل مرد جوان در مشهد که به‌خاطر محکم‌کوبیدن در رقم خورد + عکس تاکنون نمونه‌ای از پشه آئدس در مشهد گزارش نشده است  (۲۱ شهریور ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

دانشگاه علوم پزشکی: «اکتمرا» داروی کرونا نیست، نخرید

  • کد خبر: ۴۳۹۵۶
  • ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۷
دانشگاه علوم پزشکی: «اکتمرا» داروی کرونا نیست، نخرید
متخصص پزشکی مولکولی و سلول‌های بنیادی در واکنش به تأثیرات داروی «اکتمرا» گفت: این دارو جنبه عمومی درمان ندارد و به درد مردم نمی‌خورد و نیازی به تهیه و مصرف آن نیست.
گروه جامعه شهرآرانیوز | پس از انتشار خبری مبنی بر تأثیر داروی «اکتمرا» بر بهبودی کرونا، این پرسش به وجود آمد که خاصیت درمانی آن چیست و اگر در درمان کووید ۱۹ مؤثر است، پزشکان آن را تجویز می‌کنند یا خیر؟

دکتر حمیدرضا رحیمی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و متخصص پزشکی مولکولی و سلول‌های بنیادی، درباره این دارو و اثربخشی آن به شهرآرانیوز گفت: اکتمرا یک منوکلونال آنتی‌بادی است که به‌اصطلاح دارویی برای درمان‌های هدفمند به حساب می‌آید و زمانی تجویز می‌شود که ساختار این دارو با شرایط بدنی بیمار همسان باشد و پزشک تشخیص دهد این دارو برای سیستم ایمنی نقطه آسیب‌دیده لازم است.

وی ادامه داد: اکتمرا آن زمان به کار می‌آید که بدن، اینترلوکین ۶ را در سطحی وسیع ترشح کند و این دارو برای مدیریت ترشحات ناشی از حملات سیستم ایمنی بدن به کار رود. به بیانی ساده‌تر، اکتمرا فقط هنگامی تأثیر دارد که پزشک تشخیص دهد ترشحات کشنده بر سیستم ایمنی بدن اثر گذاشته و این دارو لازم است؛ بنابراین این دارو قطعا مستلزم تجویز و نظارت پزشک است و برای شرایط حاد استفاده می‌شود.

رحیمی در واکنش به اینکه اکتمرا برای کرونا مؤثر است یا نه گفت: کرونا به شیوه‌های گوناگون بر انسان اثر می‌گذارد که حادترین لحظه این بیماری زمانی است که بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه باشد و عوارض ناشی از کرونا او را زمین‌گیر کرده باشد، زیرا کووید ۱۹، طوفانی سایتوکاینی در بدن فرد ایجاد می‌کند و عوارض آن به‌حدی کشنده است که چنین دارویی می‌تواند مفید باشد.

متخصص پزشکی مولکولی و سلول‌های بنیادی تأکید کرد: اکتمرا برای بیماری‌های خودایمنی کاربرد دارد و تجویز و استفاده آن قطعا بنا به دستور و حضور پزشک خواهد بود؛ بنابراین تهیه عمومی این دارو را به هیچ عنوان توصیه نمی‌کنیم و از مردم می‌خواهیم به‌جای تهیه دارو‌های تخصصی، در صورت داشتن علائم بیماری یا حتی برای پیشگیری، به استفاده از ماسک مبادرت کنند، زیرا تأثیر استفاده از ماسک مرغوب نسبت به این دارو بسیار بیشتر است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->