وزیر اقتصاد: گزارشی از عادی‌سازی پرونده ایران در FATF به رئیس‌جمهور ارائه کردم درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی اینفلوئنسر‌های ایرانی اینستاگرام بسته ۱۷ اقدام بورس برای رشد بازار تا پایان ۱۴۰۳ آخرین وضعیت تولید گاز برای زمستان ۱۴۰۳ پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه (۱۵ مهر ۱۴۰۳) هواپیمایی امارات استفاده از «پیجر» را ممنوع کرد ۳ آزمون کشوری توسط سازمان سنجش ۲۰ مهرماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود به‌زودی قیمت خرید تضمینی برنج ابلاغ می‌شود بازگشت دوباره تالار مجازی بورس (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آیا زمان واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مشخص شد؟ کود‌های کشاورزی بر اساس الگوی کشت شهرستان‌های خراسان رضوی توزیع می‌شود بسیاری از کارگاه‌های مشاغل سخت و زیان‌آور مشمول طرح طبقه‌بندی نیستند قیمت رسمی ۲۰ قلم کالای اساسی اعلام شد برداشت زعفران از مناطق سردسیر خراسان رضوی آغاز شد | هنوز زعفران نوبرانه به بازار عرضه نشده است درخواست جامعه کارگری از مجلس: هرچه سریع‌تر تحقیق در خصوص اموال سازمان تأمین اجتماعی را آغاز کنید پیش‌بینی حجم و نرخ رشد نقدینگی تا پایان سال ۱۴۰۳ ادامه فشار عرضه کنندگان در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۴ مهر ۱۴۰۳) فرونشست در کمین ۳۵۹ دشت کشور شرایط فروش اقساطی X ۵۵ پرو مدیران خودرو با اقساط بلندمدت از امروز (۱۴ مهر ۱۴۰۳) + جزئیات نوسازی ۸ هزار ناوگان حمل‌ونقل عمومی در سال ۱۴۰۲ | اسقاط بیش از ۱۶۰ هزار خودرو در سال ۱۴۰۳ یک پیش‌بینی دیگر از آینده قیمت ارز (۱۴ مهر ۱۴۰۳) «در صورت افزایش حقوق کارگران، کارفرما‌ها کارگران مازاد را اخراج خواهند کرد» یک نظریه اشتباه است با کمتر از ۲۰ میلیون تومان می‌توان گوشی آیفون خرید؟ (۱۴ مهر ۱۴۰۳) توقیف بیش از ۲۰۰ هزار پاکت زعفران تقلبی در چاپخانه‌های مشهد ۹۶ میلیارد دلار فرصت انرژی در کشور از دست رفت آیا سهام عدالت به جاماندگان تعلق می‌گیرد؟ (۱۴ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

چراغ سبز ستاد تنظیم بازار به گرانی دوباره لبنیات و مرغ

  • کد خبر: ۴۴۱۸۴
  • ۰۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۱
چراغ سبز ستاد تنظیم بازار به گرانی دوباره لبنیات و مرغ
طبق مصوبه ستاد تنظیم بازار، قیمت هرکیلوگرم دانه روغنی سویا و کنجاله سویا به ترتیب ۲۳۵ و ۲۵۰ تومان افزایش داشته است. این دو کالا که جزو نهاده‌های دام و طیور هستند، با ارز دولتی وارد کشور می‌شوند و افزایش قیمت آن‌ها تاثیر مستقیم بر افزایش نرخ تخم‌مرغ، گوشت مرغ و محصولات لبنی خواهد گذاشت.
ملیحه فلاح | شهرآرانیوز؛ طبق مصوبه ستاد تنظیم بازار، قیمت هرکیلوگرم دانه روغنی سویا و کنجاله سویا به ترتیب ۲۳۵ و ۲۵۰ تومان افزایش داشته است. این دو کالا که جزو نهاده‌های دام و طیور هستند، با ارز دولتی وارد کشور می‌شوند و افزایش قیمت آن‌ها تاثیر مستقیم بر افزایش نرخ تخم‌مرغ، گوشت مرغ و محصولات لبنی خواهد گذاشت. آن‌طور که در متن مصوبه توضیح داده شده است، قیمت جهانی دانه‌های روغنی افزایش یافته که باتوجه‌به وارداتی بودن این کالاها، نرخ آن‌ها در داخل نیز دستخوش تغییر شده است.
 
با توجه به این افزایش قیمت، حالا ستاد تنظیم بازار چراغ سبزی به افزایش قیمت محصولات دام و طیور نشان داده و در یکی از بند‌های این مصوبه خطاب به وزارت جهادکشاورزی و سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان تاکید کرده است که باتوجه‌به تاثیرِ تغییر نرخ کنجاله سویا بر قیمت گوشت مرغ، تخم‌مرغ، شیر خام و... بلافاصله قیمت محصولات را پیشنهاد و محاسبه کنند تا در ادامه در این‌باره تصمیم‌گیری و قیمت‌های جدید ابلاغ شود.

سعادت علی‌نیا، مدیرکل پشتیبانی امور دام خراسان رضوی، نیز در گفتگو با شهرآرا، با تایید این موضوع گفت: قیمت کنجاله سویا با احتساب باربری برای استان ۲۷۰۰ تومان بود که اکنون به ۲۹۵۰ تومان رسیده و طبق همان مصوبه، این افزایش قیمت بر روی گوشت مرغ، تخم‌مرغ و لبنیات نیز تاثیر خواهد گذاشت، اما هنوز قیمت‌های جدید در این باره ابلاغ نشده است.

حالا اینکه چرا نهاده‌های دام و طیور یعنی دانه روغنی سویا، کنجاله سویا، دانه روغنی کلزا و کنجاله کلزا با ارز دولتی وارد می‌شود، اما به‌جای بازارگاه که سایت رسمی زیرنظر جهادکشاورزی برای خرید این کالا‌ها با نرخ دولتی توسط دام‌داران و مرغ‌داران است، سر از بازار آزاد یا بهتر است بگوییم بازار سیاه درمی‌آورد، موضوع دیگری است که پیش از این نیز شهرآرا در گزارش‌های متعددی ازجمله گزارش «مشکلات دامداران، روی میز وزیر» به آن پرداخته بود، اما با توجه به کشوری بودن این موضوع، مسئولان استان در این باره اظهار بی‌اطلاعی می‌کنند.
 
اکنون به اذعان مسئولان دولتی، شاید فقط ۳۰درصد از نهاده‌های وارداتی با قیمت دولتی وارد بازار می‌شود و ۷۰درصد به‌صورت آزاد فروخته می‌شود. در بند‌های دیگر مصوبه ستاد تنظیم بازار آمده است که با توجه به شکایات رسیده ازسوی برخی تولیدکنندگان درباره دریافت نکردن نهاده‌های دام و طیور با ارز ۴۲۰۰ تومان و تهیه این اقلام از بازار آزاد، مقرر شد که اتاق بازرگانی، صنایع معادن‌وکشاورزی ایران و اتاق تعاون ایران ظرف یک هفته، فهرست این دسته از تولیدکنندگان را به جهادکشاورزی، وزارت اطلاعات و سازمان بازرسی کل کشور ارائه کنند تا اقدام قانونی صورت بگیرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->