ربودن زن جوان به بهانه ازدواج در تهران پلمب دو سالن زیبایی بدلیل تداخل پزشکی در مشهد(۱۷تیر ۱۴۰۳) مجازات حبس برای قاچاقچیان عروس دشت‌های ایران آیا ادارات استان یزد پنجشنبه‌ها تعطیل است؟ ۸۳ فقره سرقت از مجتمع‌های مسکونی در غرب مشهد رمزگشایی شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کشف ۳۵۰۰ عدد قرص غیرمجاز از یک واحد صنفی متخلف در مشهد نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۳ چه زمانی اعلام می‌شود؟ اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگار ابتدایی و استثنایی ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات دستگیری اعضای باند لیلا در لانه سیاه توسط پلیس مشهد + عکس طوفان گرد و خاک در ۱۲ استان کشور (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کارت ورود به جلسه مرحله دوم آزمون سراسری توزیع شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) عواملی که ممکن است به ریه‌های ما آسیب بزنند جزئیات دستورالعمل بهداشتی وزارت بهداشت برای ایام محرم | نظارت مستمر بر پخت و توزیع نذورات کدام افراد به تب دنگی مبتلا می‌شوند؟ | پشه آئدس از این بو‌ها خوشش نمی‌آید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ١٧ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان جزئیاتی از نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ تنها ۲۰ درصد از حجم ذخیره سد‌های خراسان رضوی آب دارد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) بازرسی بهداشتی از مواکب صلواتی در سطح مشهد | مراقب پشه آئدس باشید نتایج آزمون نهایی دوازدهم بعد از کنکور اعلام می‌شود
سرخط خبرها

دکتر مینو محرز: امکان تشخیص جداگانه کرونا و آنفلوانزا به‌زودی فراهم خواهد شد

  • کد خبر: ۴۴۲۷۳
  • ۰۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۷
دکتر مینو محرز: امکان تشخیص جداگانه کرونا و آنفلوانزا به‌زودی فراهم خواهد شد
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا از امکان تشخیص و تست‌های جداگانه ویروس‌های کرونا و آنفلوانزا برای جلوگیری از تداخل در درمان آن‌ها خبر داد.
گروه جامعه شهرآرانیوز | عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا از امکان تشخیص و تست‌های جداگانه ویروس‌های کرونا و آنفلوانزا برای جلوگیری از تداخل در درمان آن‌ها خبر داد.

دکتر مینو محرز ادامه داد: متأسفانه در روز‌های گذشته مراجعه بیماران کرونایی به مراکز درمانی، از اردیبهشت و خردادماه هم بیشتر شده و ما را نگران کرده است.

وی درباره چرایی افزایش ابتلا و مرگ‌ومیر ناشی از کرونا گفت: بیشتر آمار مرگ‌ومیر به‌علت سن بیمار یا داشتن بیماری زمینه‌ای بوده است. اما چون کرونا در بدن هر فرد رفتار متفاوتی دارد، سعی کرده‌ایم تا با بررسی علت مرگ افراد و جمع‌بندی آن، زمینه‌های ابتلا را مشخص کنیم و از این راه بتوانیم اقدامات درمانی و پیشگیرانه خود را افزایش دهیم.

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره دارو‌هایی مانند اکتمرا نیز تصریح کرد: این دارو به هیچ عنوان خوب نیست و عوارض دارد و از چرخه تجویز هم خارج شده است. به‌تازگی نیز NIH ایالات متحده آن را از دستور درمان خود خارج کرده است.

دکتر محرز درباره شباهت‌های علائم ویروس‌های کووید ۱۹ و آنفلوانزا و تصمیمات کمیته علمی برای روز‌های آینده گفت: در جلسه‌ای که با رئیس انستیتو پاستور داشتیم، مقرر شد به‌زودی امکانات تست و تشخیص این ۲ ویروس از هم تهیه شود تا بیماران مبتلا به سرماخوردگی یا آنفلوانزا تصور نکنند کرونا گرفته‌اند. این اقدام به کارکنان درمان نیز اجازه خواهد داد تا بیمار را راهنمایی کنند و از استرس او بکاهند.

وی ضمن توصیه به رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی تأکید کرد: شستن مداوم دست‌ها و ضدعفونی‌کردن آن و همچنین ادامه استفاده از ماسک، قطعا باعث کاهش ابتلا به ویروس‌های فصلی خواهد شد و کسانی که این کار‌ها را انجام دهند، از بیماری مصون هستند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->