عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند زنگ خطر سوختگی در زمستان چگونگی تامین انواع شیرخشک در داروخانه‌ها رشتخوار خراسان رضوی لرزید (۷ دی ۱۴۰۳) ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو
سرخط خبرها

مرگ حشرات حیاتی با امواج گوشی‌های هوشمند و وای فای

  • کد خبر: ۴۴۴۲۹
  • ۰۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۷
مرگ حشرات حیاتی با امواج گوشی‌های هوشمند و وای فای
تحقیق بر روی جمعیت حشرات متمرکز شده نشان می‌دهد، امواج گوشی همراه درواقع به حشراتی آسیب می‌رساند که برای زندگی روزمره ما حیاتی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز،گوشی‌های همراه همه‌جا هستند. این روزها تقریبا همه یک گوشی همراه دارند و بسیاری از افراد تمایل دارند که برای همه‌چیز از همگام شدن با رویدادهای اجتماعی گرفته تا پرداخت قبض از گوشی‌های هوشمند خود استفاده کنند. آن‌ها بخشی از زندگی ما شده‌اند که نمی‌توانیم بدون آن‌ها زندگی کنیم، اما نتایج تحقیق جدید نشان می‌دهد که اشعه تولیدشده از این دستگاه‌ها ممکن است اثرات مضر به همراه داشته باشد.

این تحقیق بر روی جمعیت حشرات متمرکز شده است و شواهد فزاینده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد امواج گوشی همراه درواقع به حشراتی آسیب می‌رساند که برای زندگی روزمره ما حیاتی هستند.

این تحقیق توسط اتحادیه حفاظت از طبیعت و تنوع زیستی در آلمان با مشارکت سایر گروه‌های علمی انجام‌شده  و یک فرایند تحلیل بیش از ۸۰ مطالعه مستقل در مورد تاثیرات تشعشعات گوشی همراه است.

آنچه محققان دریافتند این بود که از ۸۳ مطالعه‌ای که بررسی کردند، ۷۲ مورد از آن‌ها ارتباط واضحی بین تابش و اثرات منفی بر روی حشرات مانند مگس و زنبور نشان داده است.

نتایج تحقیقات نشان داد، اشعه حاصل از گوشی همراه و  وای فای می‌تواند سلول‌های زنده را به‌ویژه با جذب یون‌های کلسیم با سرعت بالاتر از حد طبیعی مورد تاثیر قرار دهد.

مطالعات حاکی از آن است که این تغییر و سایر تغییرات می‌توانند تاثیرات مخربی بر روی حشرات داشته باشند. این امر باعث می‌شود که آن‌ها از چرخه‌های معمول خواب‌وبیداری خود خارج شوند و حتی در معرض بیماری قرار گیرند. اگر این تاثیرات گسترده باشد، مطمئنا می‌تواند کاهش جمعیت برخی از گونه‌های مهم را به همراه داشته باشد.

یوهانس انسل از اتحادیه حفاظت از طبیعت و تنوع زیستی (NABU) در بیانیه‌ای اعلام کرد: "نتایج این مطالعه نشان می‌دهد که هنگام تجزیه‌وتحلیل علل کاهش چشمگیر حشرات باید تمامی موارد را در نظر داشته باشیم. این موضوع برای بسیاری از ما ناراحت‌کننده است زیرا در عادت‌های روزمره ما تداخل ایجاد می‌کند. "

ممکن است مشاهده حشرات در خانه شما آزاردهنده باشد، اما برای زنجیره غذایی بسیار مهم هستند، نیازی به ذکر نیست که وظایف حیاتی آن‌ها گرده‌افشانی است. به‌ویژه در مورد زنبورهای عسل که به دلیل آفت‌کش‌ها و سایر مواد شیمیایی که امروزه به‌طور گسترده استفاده می‌شوند، مورد آسیب قرار گرفتند. علاوه بر این، پرتوهای ناشی از فناوری بر کاهش سریع و زندگی گیاهان و حیوانات تاثیر دارد.

در این مورد چه‌کاری می‌توانیم انجام دهیم؟ مشخص نیست تلفن همراه و فناوری ارتباطات بی‌سیم آن‌چنان جزئی جدایی‌ناپذیر از زندگی روزمره ما باشد که رهایی از آن سخت باشد. بااین‌حال، اگر به این مورد توجه نکنیم  ممکن است فاجعه‌ای به بار آید که باعث شود چنین تجملاتی بی‌معنی باشد.

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->