کاهش ۳۸ درصدی ورودی آب به مخازن سد‌های کشور ورود بیش از ۵ میلیون و ۹۸۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی تاکنون (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مینی‌بوس حامل ۲۶ دانش‌آموز تیزهوش در مسیر جاده ملکان – بناب واژگون شد (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) دستگیری قاچاقچی حرفه‌ای با بیش از ۸۸ کیلوگرم حشیش در مشهد واژگونی خودروی حامل معلمان ریگانی با ۷ نفر مصدوم (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ابتلای ایرانی‌ها به یک بیماری کشنده ۱۰ سال زودتر از جهان واکسنی که می‌تواند خطر زوال عقل را در افراد مسن کاهش دهد کارگروه ملی زیارت به ریاست معاون‌اول رئیس‌جمهور، روز دوشنبه (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + فیلم رسیدگی به ۱۵۲ شکایت نوروزی از تأسیسات گردشگری خراسان رضوی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی: در ایام نوروز ۱۴۰۴، بیش از ۶ میلیون نفرشب اقامت داشتیم کاهش کلسترول بد خون خطر ابتلا به زوال عقل را کم می‌کند کشف و ضبط بالغ بر ۵۰ قلم مواد آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در ایام نوروز ۱۴۰۴ (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) فروش نوروزی محصولات صنایع دستی در خراسان رضوی از مرز ۷۸ میلیارد تومان عبور کرد کاهش ۲۵ درصدی تلفات تصادفات جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۴ درصدی تردد در جاده‌های خراسان رضوی ارائه بیش از ۲۰ میلیون خدمت توسط هلال احمر در نوروز ۱۴۰۴ آیا کلثوم اکبری، قاتل سریالی پیرمردهای مازندرانی، اعدام شده است؟ وجود حدود ۹۵۰ عنوان کتاب‌های درسی غیرانگلیسی در مدارس کشور تلاش دولت در راستای کاهش هزینه‌های مهدکودک برای مادران شاغل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران پراکنده در برخی نقاط استان چطور پس از تعطیلات به روال عادی زندگی برگردیم؟ احکام جدید حقوق ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ گردشگران خاک بر دست شایع‌ترین بیماری‌های خون در ایران زمان برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ماجرای پرتاب شیء آتش‌زا به داخل برج مسکونی باران مشهد چیست؟ + فیلم رئیس سازمان بهزیستی: مدارس جدید با تمرکز بر مهارت‌های شغلی و سلامتی راه‌اندازی می‌شوند راهکارهایی برای کاهش نشانه‌های آزاردهنده حساسیت فصلی | بهار حساس‌ها زمان واریز حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد + جدول تکذیب نقص موتور پرواز مشهد- رامسر (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند
سرخط خبرها

مرگ حشرات حیاتی با امواج گوشی‌های هوشمند و وای فای

  • کد خبر: ۴۴۴۲۹
  • ۰۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۷
مرگ حشرات حیاتی با امواج گوشی‌های هوشمند و وای فای
تحقیق بر روی جمعیت حشرات متمرکز شده نشان می‌دهد، امواج گوشی همراه درواقع به حشراتی آسیب می‌رساند که برای زندگی روزمره ما حیاتی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز،گوشی‌های همراه همه‌جا هستند. این روزها تقریبا همه یک گوشی همراه دارند و بسیاری از افراد تمایل دارند که برای همه‌چیز از همگام شدن با رویدادهای اجتماعی گرفته تا پرداخت قبض از گوشی‌های هوشمند خود استفاده کنند. آن‌ها بخشی از زندگی ما شده‌اند که نمی‌توانیم بدون آن‌ها زندگی کنیم، اما نتایج تحقیق جدید نشان می‌دهد که اشعه تولیدشده از این دستگاه‌ها ممکن است اثرات مضر به همراه داشته باشد.

این تحقیق بر روی جمعیت حشرات متمرکز شده است و شواهد فزاینده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد امواج گوشی همراه درواقع به حشراتی آسیب می‌رساند که برای زندگی روزمره ما حیاتی هستند.

این تحقیق توسط اتحادیه حفاظت از طبیعت و تنوع زیستی در آلمان با مشارکت سایر گروه‌های علمی انجام‌شده  و یک فرایند تحلیل بیش از ۸۰ مطالعه مستقل در مورد تاثیرات تشعشعات گوشی همراه است.

آنچه محققان دریافتند این بود که از ۸۳ مطالعه‌ای که بررسی کردند، ۷۲ مورد از آن‌ها ارتباط واضحی بین تابش و اثرات منفی بر روی حشرات مانند مگس و زنبور نشان داده است.

نتایج تحقیقات نشان داد، اشعه حاصل از گوشی همراه و  وای فای می‌تواند سلول‌های زنده را به‌ویژه با جذب یون‌های کلسیم با سرعت بالاتر از حد طبیعی مورد تاثیر قرار دهد.

مطالعات حاکی از آن است که این تغییر و سایر تغییرات می‌توانند تاثیرات مخربی بر روی حشرات داشته باشند. این امر باعث می‌شود که آن‌ها از چرخه‌های معمول خواب‌وبیداری خود خارج شوند و حتی در معرض بیماری قرار گیرند. اگر این تاثیرات گسترده باشد، مطمئنا می‌تواند کاهش جمعیت برخی از گونه‌های مهم را به همراه داشته باشد.

یوهانس انسل از اتحادیه حفاظت از طبیعت و تنوع زیستی (NABU) در بیانیه‌ای اعلام کرد: "نتایج این مطالعه نشان می‌دهد که هنگام تجزیه‌وتحلیل علل کاهش چشمگیر حشرات باید تمامی موارد را در نظر داشته باشیم. این موضوع برای بسیاری از ما ناراحت‌کننده است زیرا در عادت‌های روزمره ما تداخل ایجاد می‌کند. "

ممکن است مشاهده حشرات در خانه شما آزاردهنده باشد، اما برای زنجیره غذایی بسیار مهم هستند، نیازی به ذکر نیست که وظایف حیاتی آن‌ها گرده‌افشانی است. به‌ویژه در مورد زنبورهای عسل که به دلیل آفت‌کش‌ها و سایر مواد شیمیایی که امروزه به‌طور گسترده استفاده می‌شوند، مورد آسیب قرار گرفتند. علاوه بر این، پرتوهای ناشی از فناوری بر کاهش سریع و زندگی گیاهان و حیوانات تاثیر دارد.

در این مورد چه‌کاری می‌توانیم انجام دهیم؟ مشخص نیست تلفن همراه و فناوری ارتباطات بی‌سیم آن‌چنان جزئی جدایی‌ناپذیر از زندگی روزمره ما باشد که رهایی از آن سخت باشد. بااین‌حال، اگر به این مورد توجه نکنیم  ممکن است فاجعه‌ای به بار آید که باعث شود چنین تجملاتی بی‌معنی باشد.

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->