مروری بر سوگ‌سروده‌های عاشورا در بستر زمان فیلم سینمایی «بی‌بدن» اکران آنلاین می‌شود + زمان پخش تمدید مهلت ثبت‌نام در المپیاد فیلمسازی نوجوانان تعطیلی سینما‌های خراسان رضوی و مشهد از ۲۴ تا ۲۸ تیر ۱۴۰۳ لباس و گریم متفاوت الناز شاکردوست در نقش مشهورترین زن شاهنامه رقابت خواکین فینیکس و دنزل واشینگتن برای اسکار ۲۰۲۵ ویژه‌برنامه رادیویی «مثل آب» برای حضرت عباس (ع) + زمان پخش امین زندگانی با تله‌تئاتر «کاتب اعظم» در تلویزیون + زمان پخش بخشی نگری و خودمحوری دستگاهی، مانع توسعه هنر عاشورایی افشاگری پس از واقعه | نگاهی به فیلم «شور عاشقی» در مختصات سینمای دینی ایران اعجاز ایجاز (بخش سوم) نگاهی به دشواری‌های سرودن و نوشتن برای کودک و نوجوان با موضوع عاشورا واکنش مدیرکل نظارت بر نمایش فیلم سازمان سینمایی به ممنوع‌التصویری باران کوثری جایزه داوران پناهنده پالرمو به «آنیتا، گمشده در اخبار» رسید آغاز فرایند ارسال آثار برای جوایز اسکار ۲۰۲۵ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۳ عطر «گلاب اشک»؛ گزارشی از برگزاری کارگاه‌های هنری ویژه محرم ۱۴۰۳ در نگارخانه رضوان گفت‌‌گو با «رضا ایرانمنش» بعد ترخیص از بیمارستان | همچنان عاشق بازیگری‌ام انتشار فراخوان بیست‌ونهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان
سرخط خبرها

گفتگوی «لیلی گلستان» با «احمد محمود» در «حکایت حال» 

  • کد خبر: ۴۵۴۶۱
  • ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۳
گفتگوی «لیلی گلستان» با «احمد محمود» در «حکایت حال» 
کتاب «حکایت حال» گفتگوی لیلی گلستان با «احمد عطا» معروف به احمد محمود، نویسنده بزرگ کشور است.در این کتاب ، با نگاه احمد محمود آشنا می‌شویم، نگاهش به واقعیت، نگاهش به خیال و نگاهش به آدم‌هایی که در این داستان‌ها ساخته می‌شوند. 

به گزارش شهرآرانیوز، کتاب «حکایت حال» گفتگوی لیلی گلستان با «احمد عطا» معروف به احمد محمود، نویسنده بزرگ کشور است. لیلی گلستان در مقدمه این کتاب گفته است با خواندن «همسایه‌ها»  احمد محمود را شناختم» و در ادامه توضیح می‌دهد که احمد محمود درخواست گفتگوی او را رد می‌کند و می‌گوید تا به حال با کسی گفتگو و مصاحبه نکرده است و آمادگی ندارد. لیلی گلستان به گفتگو اصرار نمی‌کند چون جواب احمد محمود صریح و قاطع بود مثل نوشته‌هایش. فقط از او می‌خواهد دراین‌باره فکر کند. ۳ ماه بعد از این ماجرا وقتی لیلی گلستان به گفته خودش دست از این خیال شسته بود، به او خبر داد که آمادگی صحبت کردن را دارد. 

 

 

گفتگوی «لیلی گلستان» با «احمد محمود» در «حکایت حال» 

 

در کتاب حکایت حال، با نگاه احمد محمود آشنا می‌شویم، نگاهش به واقعیت، نگاهش به خیال و نگاهش به آدم‌هایی که در این داستان‌ها ساخته می‌شوند. 

همچنین نظر او درباره آثار مهم ادبیات ایران و جهان نیز در این کتاب آمده است.

کتاب حکایت حال برای اولین بار سال ۱۳۷۴ چاپ و پس از آن چندین بار تجدید چاپ شده است. 

 


بیشتر بخوانید:

درباره «احمد محمود»، نویسنده‌ای که بیش از ۴۰ سال پشت میز کارش نوشت

 

 درس مهم «احمد محمود» برای نوشتن داستان

 


 

حکایت حال حاصل ۱۴ جلسه گفتگو  مفصل با احمد محمود در چهارشنبه‌هایی است که لیلی گلستان با یک بغل کتاب و نوار صوت و کاغذ، با شوق وارد خانه ساده احمد محمود می‌شد، حرف‌های احمد محمود را خوب می‌شنید، دم‌نوش گل‌گاو‌زبان خانم محمود را می‌نوشید و با دل خوش و پرشور خانه را تا چهارشنبه هفته بعد ترک می‌کرد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->