هشدار خود مراقبتی کارگروه شرایط اضطرار پدیده گرد و غبار خراسان رضوی پایان کار پویش مدادرنگی ۳ با حمایت از ۲ هزار کودک کار در مشهد ۳۶ درصد جامعه هدف کمیته امداد را سالمندان تشکیل می دهند اهدای اعضای ۲ نفر از مصدومان حادثه معدن طبس انتخاب دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان دومین دانشگاه جامع کشور هر چهار ثانیه یک نفر به آلزایمر مبتلا می‌شود سازمان جهانی بهداشت نسبت به شیوع ویروس مسری و کشنده ماربورگ هشدار داد وعده‌های متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چه زمانی به معنای واقعی عملی می‌شود؟ فوت ناگهانی دانش‌آموز مینودشتی در حیاط مدرسه + فیلم (۱۲ مهر ۱۴۰۳) یک‌سوم عمل‌های بیماری صرع ایران در مشهد انجام شده است واژگونی یک دستگاه خودروی سواری در جاده ملک آباد - مشهد پایان زورگیری‌های وحشتناک باند عقاب‌های خون‌آلود در مشهد + عکس ترافیک نیمه‌سنگین در بولوارهای سجاد و امام‌خمینی(ره) و میدان شهید فهمیده مشهد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) ۵۰ تا ۸۰ درصد ماده اولیه دارو‌ها در داخل کشور تولید می‌شود پیش‌بینی می‌شود تا سال ۱۴۳۰ یک میلیون و ۶۰۰ هزار سالمند وابسته به مراقبت در کشور داشته باشیم همایش بین‌المللی بیماری صرع در مشهد آغازبه‌کار کرد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) ضروت تلاش برای بهبود کیفیت زندگی سالمندان| علائم افسردگی در سالمندان از فردی به فرد دیگر متفاوت است همه آنچه که برای برنامه‌ریزی سفر نیاز دارید | بسیار سفر باید تا پخته شود خامی لایحه شرح‌ وظایف وزارتخانه میراث فرهنگی در مجلس شورای اسلامی در حال تصویب است اعلام نتایج اولیه آزمون صلاحیت حرفه‌ای سازمان روانشناسی افزایش حدود ۳۰۰ درصدی هزینه دریافت گواهینامه و سکوت پلیس راهور هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره یک ویروس تنفسی خطرناک برخی شهروندان مشهدی از افزایش ناگهانی هزینه‌های قبض برق گلایه‌مندند | تعویض اجباری کنتور برق چکار کنیم در فصل پاییز کمتر دچار سرماخوردگی و آنفلوآنزا شویم؟
سرخط خبرها

درمان کرونا با داروی ام اس + جزئیات تحقیقات

  • کد خبر: ۴۵۴۸۲
  • ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۸
درمان کرونا با داروی ام اس + جزئیات تحقیقات
پژوهشگران دانمارکی در بررسی‌های جدید خود دریافتند که شاید یک داروی ام‌اس بتواند به درمان کووید-۱۹ کمک کند.
به گزارش شهرآرانیوز،  پژوهشگران "دانشگاه آرهوس" (Aarhus University) دانمارک در بررسی جدیدی نشان داده‌اند که شاید داروی موسوم به "دی‌متیل فومارات" (Dimethyl fumarate) که برای درمان ام‌اس به کار می‌رود، بتواند رشد بسیاری از سلول‌ها از جمله کروناویروس را در سلول‌های بدن مهار کند.

"کریستین کانستراپ هولم" (Christian Kanstrup Holm)، استادیار بخش زیست‌پزشکی دانشگاه آرهوس و از پژوهشگران این پروژه گفت: هنگامی که در حال انجام دادن بررسی‌های ابتدایی بودیم، نمی‌دانستیم که آیا این دارو می‌تواند تاثیری بر عفونت‌های بدن انسان داشته باشد یا خیر، اما اکنون باید بگویم که در این مورد، بسیار خوشبین هستم.

پژوهشگران با آغاز همه‌گیری کروناویروس، به بررسی ماده‌ای موسوم به "۴-octyl-itaconate" روی آن پرداختند و بررسی‌های آن‌ها با موفقیت همراه بود.

کانستراپ هولم ادامه داد: کروناویروس به صورت ناگهانی ظاهر شد؛ در نتیجه ما به بررسی ۴-octyl-itaconate روی آن پرداختیم و اثرات قابل توجهی را مشاهده کردیم. این ماده توانست میزان تکثیر کروناویروس در سلول‌های بدن را به شدت کاهش دهد.

وی افزود: ۴-octyl-itaconate توانست واکنش ایمنی و التهاب را که تهدیدی برای بیماران مبتلا به کووید-۱۹ محسوب می‌شود، مهار کند. این بیماران به خاطر ویروس از دنیا نمی‌روند، بلکه التهابی که در ریه رخ می‌دهد، آن‌ها را از بین می‌برد.

هنگامی که پژوهشگران تاثیر ۴-octyl-itaconate را دیدند، آزمایش‌ها را با دی‌متیل فومارات تکرار کردند و اثر مهارکننده آن را دیدند. این نتایج نشان می‌دهند که می‌توان دی‌متیل فومارات را روی بیماران مبتلا به کووید-۱۹ آزمایش کرد.

کانستراپ هولم اضافه کرد: هنگامی که به آزمایش یک داروی تایید شده می‌پردازید، در زمان خود صرفه‌جویی می‌کنید. من تمایل دارم که آزمایش این دارو با کمک پژوهشگران حوزه بیماری‌های عفونی صورت بگیرد.

این پژوهش، در مجله "Nature Communications" به چاپ رسید.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->