نتیجه بازی پرسپولیس و خیبر خرم آباد(۷ دی ۱۴۰۳)+ ویدیو گل‌ها| پاقدم آقا کریم ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس و خیبر خرم آباد(۷ دی ۱۴۰۳) پخش زنده بازی تراکتور و نساجی (۷ دی ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی پرسپولیس و خیبر خرم‌آباد (۷ دی ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین ترکیب پرسپولیس برابر خیبر خرم‌آباد مشخص شد (۷ دی ۱۴۰۳) | چیدمان هجومی آقا کریم! معرفی نفرات برتر کشتی فرنگی قهرمانی کشور باشگاه استقلال: شکایتی بابت زیلیکیچ و کیوسفسکی دریافت نکردیم| دردسر 90 میلیاردی عزیزی خادم زمان برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال محروم است | پایان رویای بازگشت به سئول موسیمانه: درچالش‌های متعدد گرفتار شدیم، اما این فوتبال است آمار بد موسیمانه در استقلال| مربی سیاه‌پوست در آستانه اخراج؟ استقلال در باتلاق تساوی‌ها ویدئو| خلاصه بازی تیم‌های استقلال و چادرملوی اردکان (۶ دی ۱۴۰۳) نتیجه بازی استقلال و چادرملوی اردکان (۶ دی ۱۴۰۳) | هتریک در ناکامی! درویش: اگر می‌خواهید فوتبال اصلاح شود به تاج رای ندهید شکایت سپاهان از رضا درویش توافق فاتح تریم با الشباب سرمربی کوبایی تیم ملی بوکس، وارد ایران شد باقری دوباره تأکید کرد: به‌صورت موقت سرمربی هستم میزبانی بسکتبالیست‌های آسمان ولایت از پالایش نفت آبادان
سرخط خبرها

احساس نابرابری در مربیگری بسکتبال

  • کد خبر: ۴۸۶۶۳
  • ۱۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۷
احساس نابرابری در مربیگری بسکتبال
در خبر‌ها و گفتگو‌ها با نوعی احساس نابرابری در بسکتبال روبه‌رو هستیم.
افشین رضاپور/شهرآرانیوز، مربیانی به دلیل دسترسی نداشتن به قدرت یا به قول خودشان «گردن کج نکردن» پیش کسی، از تمام خوشبختی‌های بسکتبال (در قیاس با گردن کج کننده‌ها)، بی‌بهره مانده‌اند. این گفتگو‌ها به سمت سابقۀ بیشتر بازیکنان (ملی‌پوش)، به نسبت «کسانی که حتی در تیم نوجوانان هم بازی نکردند»، اما سرمربی شده‌اند، تغییر جهت داده است.
مسأله این افراد که از گردن کج نکردن، با پیش کشیدن سوابق بازی یا مربیگری خود حرف می‌زنند، چیست؟ آیا بازیکن، فقط به این دلیل که ملی‌پوش بوده، باید جایگاهش در تیم‌ها (بازیکن – مربی)، محفوظ بماند؟ آیا داشتن فدراسیون و یکی دو نفر، مرز بین مربیگری و مربیگری نکردن را تعیین می‌کند؟ اسپانسر‌ها چطور و چگونه مربیان خود را انتخاب می‌کنند؟ و سئوالات دیگری که در بسکتبال به خصوص این دو سال و نیم به وجود آمده است.
احساس نابرابری یا اجحاف در بسکتبال قبل از صدور کارت‌های غیرقانونی به سفارش دیگران، یا چرا فلانی هست، بهمانی نیست، به دلیل نداشتن اتحاد و تشکل بین خود مربیان است. بسیاری از مربیان با وجود توانمندی فراوان، به اسم‌ها باج می‌دهند. بسکتبال مال کسی نیست و نباید گول ژست آکادمیک بعضی‌ها را خورد که در چند سال گذشته با فرصت طلبی و تخریب دیگران، خیلی‌ها را کنار زدند و کاری برای بسکتبال نکردند، اما برای خودشان چرا.
مربیان بسکتبال به جای اینکه در مقاطعی فریب بخورند و در ستایش فرصت‌طلبان تمامیت‌خواه و مخرب مصاحبه کنند، اما بعد از روشن شدن ماهیت این افراد مجبور شوند علیه آنان و جریان‌های مخربی که در بسکتبال به راه انداختند حرف بزنند، به انجمن یا کانون مربیان نیاز دارند تا بتوانند از حقوق خود دفاع کنند.
انجمن یا کانون مربیان، در مقابل کمیتۀ مربیان فدراسیون بسکتبال که خواسته‌های یکی دو نفر را با رابطه‌بازی و تمامیت‌خواهی تأمین می‌کند، خواسته‌های اجتماع مربیان را برآورده می‌سازد و اجازه نمی‌دهد تا افراد منفعت‌طلب برای خودشان تصمیم‌گیری کنند.
به جای انتقاد از سطوح پایین‌تر یا حق فلانی مربیگری است و نیست، باید سطوح بالاتر را هدف قرار داد که بدون کارایی، نفاق و تفرقه‌افکنی بین مربیان را تشدید می‌کنند. نباید از فردی بدون سوابق بسکتبال، در رأس کمیته آموزش و مربیان فدراسیون، انتظار داشت احساس نابرابری را در بین مربیان برطرف کند، چون این کمیته در چنگال تمامیت‌خواهی است و تصویر کاملی است از آنچه نباید کانون یا انجمن مستقل مربیان انجام بدهد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->