بازدید سرزده شهرآرا از بیمارستان خاتم الانبیا (ص) مشهد | بیمارستان چشم‌پزشکی نیاز به دیده شدن دارد آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟  همکاری دستگاه‌های مسئول برای کاهش اثرات گردوغبار در سطح ملی و منطقه‌ای اختصاص ۴۰ چمن مصنوعی برای مدارس شهرستان‌های مشهد و کلات ۲۷۰ هزار قوطی شیرخشک در نیشابور توزیع شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) چه عواملی سقط جنین را در کشور به مرز بحران رسانده است؟ شناسایی ۵۰ خانه ثبت ملی و احیای ۱۷ خانه تاریخی در مشهد راه‌اندازی اپلیکیشن «صدقه من» برای تسهیل پرداخت‌های خیریه استرداد متهم خیانت در امانت ۱۲ کیلوگرم طلا به کشور مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش دما و بارش برف در مناطق کوهستانی و سردسیر استان دزدی چند‌میلیاردی از برادر وجود ۸ میلیون مددجوی بهزیستی در کشور هشدار سازمان نظام پزشکی درباره قرص‌های لاغری با چاشنی اعتیاد معرفی یک ترکیب معجزه‌گر مؤثر برای چاقی کودکان پزشکی خانواده از روستا‌ها آغاز می‌شود فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس شورای عالی استان‌ها در پی موفقیت و قهرمانی‌های تیم المپیک دانش‌آموزی قتل هولناک زن ۱۸ساله به دست شوهر، بعد از ۴ سال فاش شد ۱۳ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت، با نوشیدن یک لیوان نوشابه تداوم روند کاهش دما در کشور تا شنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | پیش‌بینی بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر آیا سرکه سیب برای کاهش وزن مؤثر است؟ مصرف قارچ سمی ۶۳ نفر را مسموم و یک نفر را به کام مرگ کشاند خسارت تگرگ به ۲۵۵ هکتار از باغ‌های فریمان در خراسان رضوی (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) معاون رئیس جمهور: مسئله آلودگی هوا باید در اولویت دولت باشد انصاری: نیازمند پیگیری چالش‌های معاینه فنی خودرو‌ها برای کنترل آلودگی هوا هستیم ایران مقصدی مناسب برای گردشگران اندونزیایی است | بررسی موضوع خواهرخواندگی میان دو کشور دژ دفاعی الموت در آستانه جهانی شدن راز پزشک قاتل برملا شد | قتل ۱۵ بیمار طی ۴ سال موافقت مجمع تشخیص مصلحت نظام با معاضدت حقوقی متقابل در امور مدنی و تجاری ایران و پاکستان سازمان بهزیستی: ۹۳ درصد افراد دارای معلولیت در خانه نگهداری می‌شوند
سرخط خبرها

هزینه تست کرونا در صورت بیمه بودن چقدر است؟

  • کد خبر: ۴۹۰۷۷
  • ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۰
هزینه تست کرونا در صورت بیمه بودن چقدر است؟
رئیس گروه پاراکلینیک دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت درباره سهم سازمان‌های بیمه‌گر در پرداخت هزینه تست کرونا توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس گروه پاراکلینیک دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت درباره سهم سازمان‌های بیمه‌گر در پرداخت هزینه تست کرونا، گفت: در صورتی که بیمار از سوی مراکز ۱۶ ساعته ‌برای انجام تست به آزمایشگاه معرفی شود، با پرداخت هزینه ۶۹ هزارتومان می‌تواند تست را انجام دهد و مابقی مبلغ نیز توسط بیمه‌ پرداخت می‌شود.

 

دکتر سید سعید انوری درباره پوشش بیمه‌ای تست‌های تشخیصی کرونا، گفت: در افکار عمومی دو تست PCR و سرولوژی برای تشخیص کرونا به کار برده می‌شود. حال آنکه بر اساس اعلام وزارت بهداشت تست سرولوژی دارای کد ستاره دار است؛ این یعنی تست‌های سرولوژی فاقد پوشش بیمه‌ای است؛ زیرا دارای ارزش تشخیصی در کووید۱۹  نیستند.

 

وی در ادامه تاکید کرد: در تشخیص بیماری کرونا تست‌های سرولوژی نمی‌توانند تعیین کننده باشند. این تست‌ها برای اینکه بفهمیم آیا در گذشته فرد به کووید۱۹ مبتلا شده‌ است یا خیر به کار برده می‌شود. آنچه تست قطعی مشخص کننده ابتلا به کرونا است، تست PCR است. بر اساس پروتکل‌های ابلاغی وزارت بهداشت و همچنین فلوچارت تعیین شده در مورد بیماران بستری و سرپایی تست PCR تحت پوشش بیمه است. 

 

انوری افزود: بر اساس این پروتکل‌ها در صورتی که بیمار به صورت سرپایی به مراکز تابع وزارت بهداشت که عموما مراکز ۱۶ ساعته هستند مراجعه کند و پزشک تشخیص دهد که انجام تست PCR لازم است، بیمار می‌تواند این تست را تحت پوشش بیمه‌ انجام دهد. در مورد بیماران بستری هم محدودیتی وجود ندارد و ممکن است در حین بستری چندین بار تست PCR انجام شود که پرداخت‌های آن هم انجام می‌شود.

 

وی ادامه داد: بیماران می‌توانند با برقراری تماس با سامانه ۴۰۳۰ به مراکزی که وزارت بهداشت برای مراجعه معرفی می‌کند، بروند؛ این مراکز هم شامل مراکز ۱۶ ساعته و هم مراکز تخصصی می‌شود که برای پذیرش مبتلایان احتمالی کووید۱۹ در نظر گرفته شده است. نمونه برداری معمولا در همین مراکز انجام می‌شود و سپس به آزمایشگاه‌های طرف قرارداد ارسال می‌شود. 

 

رئیس گروه پاراکلینیک دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت، درباره پرداختی‌ها از جیب بیمار در انجام تست PCR، تصریح کرد: در بخش سرپایی سهم سازمان بیمه‌گر ۷۰ درصد و سهم بیمار ۳۰ درصد است؛ بر این اساس تعرفه دولتی هزینه انجام تست pcr حدود ۲۳۰ هزار تومان است که از این مبلغ ۱۶۱ هزار تومان سهم بیمه و  ۶۹ هزارتومان هم سهم بیمار است. طبق مصوبه هیئت وزیران، فرانشیز مشخص شده از سوی بیمار در بخش سرپایی ۳۰ درصد و در بخش بستری ۱۰ درصد پرداخت می‌شود. البته ممکن است وزارت بهداشت بودجه‌ای برای پرداخت سهم بیمار داشته باشد که پرداختی از جیب بیمار به صفر برسد، اما بیمه سلامت تنها هزینه‌ ۷۰ درصد در بخش سرپایی و ۹۰ درصد در بخش بستری را پرداخت می‌کند.

 

انوری درباره تعرفه بخش خصوص برای انجام تست PCR، گفت: هزینه این تست در بخش خصوصی ۵۸۶ هزارتومان است که اگر بیمار به شکل مستقیم به آزمایشگاه مراجعه کند باید این مبلغ را پرداخت کند. در دوران کرونا بسیاری از آزمایشگاه‌های خصوصی طرف قرارداد وزارت بهداشت و مراکز ۱۶ ساعته شدند و آنها موظف می‌شوند تعرفه دولتی را دریافت کنند، بنابراین چنانچه بیمار با معرفی مراکز ۱۶ ساعته به آزمایشگاه خصوصی مراجعه کنند همان ۶۹ هزارتومان را پرداخت خواهند کرد.

 

وی افزود: خوشبختانه در کشور در حال تولید برخی کیت‌های تشخیصی هستیم که سبب کاهش قیمت تمام شده تست PCR خواهد شد. به همین خاطر تعرفه جدیدی برای بخش دولتی و خصوصی پیشنهاد شده است که بسیار کمتر از تعرفه فعلی خواهد بود. این موضوع از طریق دبیرخانه شورای عالی بیمه سلامت به هیئت دولت می‌رود و در صورت تصویب طرح، تعرفه انجام تست PCR در بخش دولتی و خصوصی کاهش پیدا می‌کند.

 

منبع: ایسنا 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->