زلزله ۴.۵ ریشتر در بنت سیستان و بلوچستان خادمان بارگاه منور رضوی به دیدار زائران حادثه‌دیده پاکستانی می‌روند سگ‌های موادیاب در کمین قاچاقچیان در مرزهای ایران و عراق واژگونی خودرو در زیر گذر حرم رضوی با یک مصدوم(۳۱ مرداد ۱۴۰۳) میانگین معدل دنش آموزان دبیرستانی‌ زیر یازده است| رشته انسانی زیر ۱۰ آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان امام خمینی مشهد (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) «دکتر فرخ مسجدی» نماینده ویژه معاون رئیس‌جمهور در حفظ جنگل‌های زاگرس شد در سفر اربعین، از کودکان خود مراقبت کنید ویدئو | لحظه واژگونی مرگبار اتوبوس زائران پاکستانی در ابرکوه یزد (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) تفاوت آبله میمونی و آبله مرغان را می‌دانید؟ برای سوراخ کردن گوش کودکان این نکات را بدانید بیش از ۱۸۸ هزار زائر خارجی از مرزهای ایران وارد عراق شدند آبله میمونی در استان خوزستان شناسایی نشده است پدرانی که سلامت کودکان را به خطر می‌اندازند سلامت زائران اربعین تا ۲ هفته پس از بازگشت از سفر پیگیری می‌شود ۱۶۰ مرکز همسرگزینی در ۲۷ استان کشور مجوز فعالیت گرفتند نقش خانواده در پرستاری از بیماران مزمن در خانه خشکیدگی دائمی یا فصلی ۷۰ درصد تالاب‌های کشور تقویت هوش مالی فرزندان با تربیت اقتصادی در خانواده ضرب و شتم کارشناسان اورژانس در خراسان‌شمالی + عکس دلیل تاخیر پرواز مشهد - بغداد هواپیمایی سپهران چه بود؟ (۳۱ مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

داروهایی که خطر ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهند

  • کد خبر: ۴۹۵۵۲
  • ۲۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۲
داروهایی که خطر ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهند
محققان هشدار می دهند مراقب مصرف داروهایی که باعث افزایش خطر ابتلا به کرونا می‌شوند باشید.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان دانشگاه پزشکی کوالالامپور مالزی در مطالعه خود به بررسی ۵ تحقیق قبلی شامل ۳۷,۳۷۲ بیمار پرداختند و مشاهده کردند مصرف داروهای ریفلاکس معده موسوم به PPIها با افزایش بروز عواقب خطرناک تری در بیماران کرونایی مرتبط هستند.

داروهای موردبررسی در این مطالعه شامل اُمپرازول، اسومپرازول، رابپرازول، لانزوپرازول، پنتوپرازول و دکسلانزپرازول بودند.

محققان در مطالعه قبلی دریافته بودند که بیماران کرونایی دریافت کننده داروهای PPI در معرض ریسک بالا ابتلاء به عفونت ثانویه و سندروم ناراحتی حاد تنفسی قرار دارند.

به گفته محققان، مصرف PPIها منجر به مهار تولید اسید معده می‌شود و در نتیجه، در دفع پاتوژن های بلعیده شده اختلال ایجاد می‌کند و منجر به افزایش ریسک عفونت ثانویه می‌شود.

مطالعه نشان داد افرادی که روزی یک مرتبه داروهای PPI مصرف می‌کنند بیش از دو برابر با ریسک کووید ۱۹ روبرو هستند و افرادی که روزی سه دفعه از این نوع داروها استفاده می‌کنند بیش از سه برابر با این خطر مواجه هستند.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->