مشاهده سه قلاده یوزپلنگ در جاجرم خراسان شمالی مدارس کدام شهرستان‌های خراسان رضوی فردا (شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تلف شدن یک گوسفند توسط پلنگ در نیشابور پاپ فرانسیس: همیشه برای برقراری صلح و دوستی در جهان تلاش می‌کنم شکارچی زخمی از حمله خرس در لرستان پیدا شد (۱۴ دی ۱۴۰۳) توضیحات سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص اعتراض مسافران به شرکت‌های هواپیمایی کیش و کاسپین کدام شهر امروز (۱۴ دی۱۴۰۳) آلوده‌ترین نقطه کشور بود؟ + عکس حکم اعدام محیط‌بان کرمانی صادر شده است؟ مدارس در ۴ شهر خراسان جنوبی، فردا (شنبه، ۱۵ دی ۱۴۰۳) غیرحضوری شدند خارج کردن ۱۰۰ بسته موادمخدر از بدن یک جوان ۲۲ ساله کمک ۱۸ هزار میلیارد تومانی خیران در حوزه سلامت در خراسان رضوی عاملان زورگیری ۱۰ هزار دلاری در مشهد به دام افتادند (۱۴ دی ۱۴۰۳) تصادف در مسیر زابل به زاهدان| یک نفر کشته و ۱۷ تن مجروح شدند (۱۴ دی ۱۴۰۳) صدور گواهی ولادت الکترونیکی شد (۱۴ دی ۱۴۰۳) بارش برف و کولاک در برخی از جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ دی ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: ۸۰ درصد پزشکانی که مهاجرت می‌کنند، مجبورند طبابت را کنار بگذارند اثرات خوش قلبی بر کاهش اضطراب و افزایش شادی | حال نیک و احوال نیکو آرزو‌های شکستنی شانزدهمین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش برگزار شد معاون وزیر بهداشت خبر داد: رشد شاخص امید به زندگی در ایران هشدار درباره عدم واکسیناسیون ۱۵ تا ۲۵ هزار کودک در کشور پژمان‌فر: ۳۴ درصد تخت‌های ۲ بیمارستان بزرگ مشهد در اختیار بیماران سایر استان‌هاست راه‌های کنترل چربی خون فعالیت بدنی چه تاثیری بر ادراک کودکان دارد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۱۳ دی ۱۴۰۳) | دمای مشهد به ۱۱ درجه می‌رسد صدای مردم شنیده شد | افتتاح غیررسمی مدرسه علی پیوندی در حاشیه شهر مشهد قتل هولناک شوهر | مثله با ساطور تصمیم اشتباهی که حق مادری را می‌گیرد زمان طلایی تشخیص تنبلی چشم آیا نور مقصر اصلی ابتلا به سرماخوردگی در زمستان است؟ آیا آنتی‌بیوتیک‌ها خطر زوال عقل را افزایش می‌دهند؟ آیا سویه جدید کرونا به کشور رسیده است؟
سرخط خبرها

داروی درمان کرونا تاییدیه وزارت بهداشت گرفت

  • کد خبر: ۴۹۸۰۱
  • ۲۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۳
داروی درمان کرونا تاییدیه وزارت بهداشت گرفت
داروی ضد ویروس مؤثر در درمان کرونا با همکاری دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تربیت مدرس و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تولید و موفق به دریافت تاییدیه کمیسیون سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت شد.

به گزارش شهرآرانیوز، داروی ضد ویروس مؤثر در درمان کرونا با همکاری محققان دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تربیت مدرس و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تولید و موفق به دریافت تاییدیه کمیسیون سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت شد.

 

فاز مطالعاتی این دارو که دستاورد مشترک تیمی ۴۰ نفره متشکل از متخصصین علوم پایه و متخصصین بالینی علوم پزشکی است، از زمان پیدایش کرونا در چین آغاز و پس از ورود ویروس به ایران وارد فاز آزمایشگاهی شد.

 

بر اساس اعلام مجری این طرح پژوهشی در این دارو از ترکیبی استفاده شده که تجربه ۱۵ سال تحقیق بر روی آن وجود داشته است.

 

در مطالعات آزمایشگاهی دارو، روش‌های مختلفی از جمله کشت مستقیم دارو بر روی ویروس کرونا انجام و اثرگذاری آن بررسی شد و پس از گذراندن آزمایشات فیزیکی و شیمیایی، تست‌های تعیین سمیت و اخذ کد اخلاق، وارد فاز کارآزمایی بالینی شد.

 

این داروی ضد ویروس در ابتدا به‌صورت کیس ریپورت و سپس در بیماران سرپایی و در نهایت تعداد قابل توجهی از بیماران بستری مورد ارزیابی قرار گرفت و بعد طی مراحل بررسی در سازمان غذا و دارو موفق به دریافت تاییدیه کمیسیون غذا و دارو شد.

 

به گفته سرپرست تیم تحقیقاتی، هم‌اکنون این دارو در حال معرفی در مجامع تخصصی است و به دلیل لزوم رعایت اخلاق پژوهشی و توصیه دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا امکان انتشار نام دارو در جامعه و مجامع غیر تخصصی وجود ندارد.

 

این دارو یک داروی مکمل نیست، بلکه به‌عنوان داروی ضد ویروس در درمان مورد استفاده قرار می‌گیرد و نیاز به استفاده از داروهای پروتکل در کنار آن نیست و اغلب مصرف بعضی از داروهای ضد ویروس دیگر با این دارو تداخل داشته و منجر به کاهش اثربخشی دارو می‌شود.

 

البته در شرایط عفونت ثانویه باکتریال و جلوگیری از دهیدراتاسیون بیمار در مواقع لازم باید از آنتی بیوتیک و سرم‌تراپی استفاده شود.

 

این دارو دارای مکانیسم کاملاً مشخص است و با سه مکانیسم شامل نخست اتصال به پروتیین RBD اسپایک ویروس و جلوگیری از اتصال ویروس به گیرنده ACE2، دوم اتصال به جایگاه فعال آنزیم RDRP و غیر فعال کردن آنزیم و جلوگیری از تکثیر ویروس و سوم تقویت و تنظیم سیستم ایمنی با مهار سایتوکاین‌های التهابی و تقویت سیستم ایمنی سلولار و مهار واکنش اکسیداتیو، اثر می‌کند.

 

بر اساس اعلام دانشگاه تربیت مدرس و بنا بر اعلام تیم تحقیقاتی، تمامی مراحل تولید انبوه این دارو انجام شده و به زودی وارد داروخانه‌های سراسر کشور خواهد شد. تهیه این دارو تنها با تجویز پزشک معالج امکان‌پذیر است.

 

منبع: ایسنا


بیشتر بخوانید:

 

قرنطینه ۲ هفته‌ای از اول آذرماه در شهر‌های قرمز کرونا + جدول مشاغل

 

مهم‌ترین علامت تشخیص آنفلوآنزا از کرونا

 

دستگیری خبرنگار صداوسیما در فروشگاه حراجی شهرک غرب تهران + فیلم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->