مراکز مشاوره ازدواج و خانواده ساماندهی می‌شوند آیا مدارس مشهد فردا (چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ بارش برف و کولاک در جاده‌های خراسان رضوی(۱۱ دی ۱۴۰۳) کاهش چشمگیر سرقت‌ها در یک دهه گذشته درباره آنفلوانزای خوکی چه می‌دانیم؟ زلزله ۴.۵ ریشتری سیرچ کرمان خسارت نداشت (۱۱ دی ۱۴۰۳) تشکیل کمیته ویژه برای راستی‌آزمایی آمارهای اعلامی دستگاه‌های مسئول در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی قاتل خاموش در شهر قدس تهران خانواده ۳ نفره را به کام مرگ کشاند تعطیلی تفرجگاه‌ها و مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست در خراسان رضوی (۱۱ دی ۱۴۰۳) برای مقابله با سقط جنین غیرقانونی چه باید کرد؟ جلوی خرید و فروش غیرقانونی دارو‌های ترک اعتیاد در بازار آزاد باید گرفته شود شناسایی مرد هزارچهره در ساری | شاکیان به دادگستری مازندران مراجعه کنند + عکس سارقان دروغگو بازداشت شدند شیوع آنفلوانزای خوکی و افزایش مراجعه مردم به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در مشهد | مردم از ماسک استفاده کنند + فیلم تقدیر از داوطلبان اجتماعی برتر خراسان رضوی آخرین وضعیت بیماری‌های تنفسی در ایران و جهان (۱۱ دی ۱۴۰۳) بیماری ناشناخته اوتیسم نیازمند آگاه‌سازی جامعه است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۱۱ دی ۱۴۰۳) | تداوم روند کاهش دما تا پایان هفته  سن ابتلا به بیماری‌های قلبی ۱۰ سال کاهش یافته است رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد: باید برای رفع کمبود‌های مالی در حوزه سلامت حوصله کرد متهم در بازسازی صحنه جرم: پشیمانم؛ اما نه برای قتل! مردان و زنان در کدام دهه عمر بیشتر ازدواج می‌کنند؟ تفاوت «نان کامل» با «نان سفید» چیست؟ کدام بهتر است؟ بیمار مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش جان ۵ بیمار شد (۱۱ دی ۱۴۰۳) رژیم‌های مد روز تأثیری بر کاهش وزن ندارند میل و هوس غذایی که ارتباط با بیماری آلزایمر دارد رانندگان تاکسی‌ کمتر آلزایمر می‌گیرند مراقب این ویروس گوارشی خطرناک باشید افزایش دو و نیم برابری اضافه کاری پرستاران تصویب شد مسمومیت اعضای یک خانواده ۶ نفره در نیشابور با گاز منوکسیدکربن بهبود معیشت و مقابله با فقر در دستور کار شورای عالی رفاه بررسی عفونت‌های بیمارستانی و مرگ پنهان بیماران!
سرخط خبرها

داروی درمان کرونا تاییدیه وزارت بهداشت گرفت

  • کد خبر: ۴۹۸۰۱
  • ۲۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۳
داروی درمان کرونا تاییدیه وزارت بهداشت گرفت
داروی ضد ویروس مؤثر در درمان کرونا با همکاری دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تربیت مدرس و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تولید و موفق به دریافت تاییدیه کمیسیون سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت شد.

به گزارش شهرآرانیوز، داروی ضد ویروس مؤثر در درمان کرونا با همکاری محققان دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تربیت مدرس و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تولید و موفق به دریافت تاییدیه کمیسیون سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت شد.

 

فاز مطالعاتی این دارو که دستاورد مشترک تیمی ۴۰ نفره متشکل از متخصصین علوم پایه و متخصصین بالینی علوم پزشکی است، از زمان پیدایش کرونا در چین آغاز و پس از ورود ویروس به ایران وارد فاز آزمایشگاهی شد.

 

بر اساس اعلام مجری این طرح پژوهشی در این دارو از ترکیبی استفاده شده که تجربه ۱۵ سال تحقیق بر روی آن وجود داشته است.

 

در مطالعات آزمایشگاهی دارو، روش‌های مختلفی از جمله کشت مستقیم دارو بر روی ویروس کرونا انجام و اثرگذاری آن بررسی شد و پس از گذراندن آزمایشات فیزیکی و شیمیایی، تست‌های تعیین سمیت و اخذ کد اخلاق، وارد فاز کارآزمایی بالینی شد.

 

این داروی ضد ویروس در ابتدا به‌صورت کیس ریپورت و سپس در بیماران سرپایی و در نهایت تعداد قابل توجهی از بیماران بستری مورد ارزیابی قرار گرفت و بعد طی مراحل بررسی در سازمان غذا و دارو موفق به دریافت تاییدیه کمیسیون غذا و دارو شد.

 

به گفته سرپرست تیم تحقیقاتی، هم‌اکنون این دارو در حال معرفی در مجامع تخصصی است و به دلیل لزوم رعایت اخلاق پژوهشی و توصیه دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا امکان انتشار نام دارو در جامعه و مجامع غیر تخصصی وجود ندارد.

 

این دارو یک داروی مکمل نیست، بلکه به‌عنوان داروی ضد ویروس در درمان مورد استفاده قرار می‌گیرد و نیاز به استفاده از داروهای پروتکل در کنار آن نیست و اغلب مصرف بعضی از داروهای ضد ویروس دیگر با این دارو تداخل داشته و منجر به کاهش اثربخشی دارو می‌شود.

 

البته در شرایط عفونت ثانویه باکتریال و جلوگیری از دهیدراتاسیون بیمار در مواقع لازم باید از آنتی بیوتیک و سرم‌تراپی استفاده شود.

 

این دارو دارای مکانیسم کاملاً مشخص است و با سه مکانیسم شامل نخست اتصال به پروتیین RBD اسپایک ویروس و جلوگیری از اتصال ویروس به گیرنده ACE2، دوم اتصال به جایگاه فعال آنزیم RDRP و غیر فعال کردن آنزیم و جلوگیری از تکثیر ویروس و سوم تقویت و تنظیم سیستم ایمنی با مهار سایتوکاین‌های التهابی و تقویت سیستم ایمنی سلولار و مهار واکنش اکسیداتیو، اثر می‌کند.

 

بر اساس اعلام دانشگاه تربیت مدرس و بنا بر اعلام تیم تحقیقاتی، تمامی مراحل تولید انبوه این دارو انجام شده و به زودی وارد داروخانه‌های سراسر کشور خواهد شد. تهیه این دارو تنها با تجویز پزشک معالج امکان‌پذیر است.

 

منبع: ایسنا


بیشتر بخوانید:

 

قرنطینه ۲ هفته‌ای از اول آذرماه در شهر‌های قرمز کرونا + جدول مشاغل

 

مهم‌ترین علامت تشخیص آنفلوآنزا از کرونا

 

دستگیری خبرنگار صداوسیما در فروشگاه حراجی شهرک غرب تهران + فیلم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->