عزم جدی ایران برای سرمایه‌گذاری در بخش معادن افغانستان پاکستان و طالبان برای «پیشبرد منافع مشترک» توافق کردند طالبان در تلاش برای نقش آفرینی بیشتر در چابهار قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر صمت از آمادگی ایران برای انتقال دانش فنی معادن به افغانستان خبرداد ایران و افغانستان گسترش ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ‌ﻫﺎ دﺭ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﻧﻔﺖ ﻭ ﮔﺎﺯ را بررسی می‌کنند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیش میزبان مسابقات فوتسال کافا شد | تیم ملی فوتسال افغانستان به مصاف رقبا می‌رود استاندار طالبان در هرات: قطعه چهارم راه‌آهن خواف-هرات به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد دیوان محاسبات: فقدان آمار دقیق از اتباع خارجی در کشور موجب ارائه آمار‌های متناقض از سوی دستگاه‌ها شده است تیم «سفید سنگ» قهرمان مسابقات کریکت جام بهاری در ولایت لوگر افغانستان شد سخنگوی دولت: تفاوت‌ها و تشابهات میان ایران و افغانستان می‌تواند تعاملات فرهنگی ما را غنی کند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) امیرخان متقی از سفارت افغانستان در تهران بازدید کرد سرپرست کنسولگری افغانستان در مشهد، درگذشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جودوکاران افغانستانی ۴ مدال مسابقات جام صلح و دوستی را از آن خود کردند رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور: بنای ما اخراج اتباع نیست + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دونالد ترامپ: چین در بگرام حضور دارد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک مقام وزارت کار: با تغییر فرهنگ کار در کشور مواجه هستیم | بخش عمده بازار ایران در اختیار اتباع خارجی قرار ندارد
سرخط خبرها

آغاز به کار کنفرانس مجازی افغانستان ۲۰۲۰ با حضور نمایندگان ۶۶ کشور

  • کد خبر: ۵۰۵۸۲
  • ۰۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۱
آغاز به کار کنفرانس مجازی افغانستان ۲۰۲۰ با حضور  نمایندگان ۶۶ کشور
کنفرانس افغانستان ۲۰۲۰ (ژنو) به صورت مجازی با حضور نمایندگانی از ۶۶ کشور و ۳۲ سازمان بین المللی برای تبیین راهکار‌های برقراری صلح در افغانستان و توسعه در این کشور آغاز به کار کرد.
به گزارش شهرآرانیوز - کنفرانس افغانستان ۲۰۲۰ به صورت مجازی و با حضور نمایندگان ارشد ۶۶ کشور و ۳۲ سازمان بین المللی به منظور تبیین راهکار‌های برقراری صلح، ثبات و توسعه در افغانستان در شهر ژنو آغاز به کار کرد.
 
این کنفرانس از سوی دو دولت افغانستان و فنلاند و سازمان ملل متحد برنامه‌ریزی شده است.
 
قرار است «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران نیز در این کنفرانس به صورت مجازی حضور داشته باشد.

با وجود آزادی زندانیان خشونت‌ها کاهش نیافته است

وزیر امور خارجه افغانستان در سخنان خود در این نشست گفت: تلاش‌های صلح باید به کاهش خشونت، درگیری و دستیابی به صلحی پایدار و فراگیر در کشور منتهی شود.
 
محمد حنیف اتمر که روز دوشنبه در مراسم افتتاحیه نشست ژنو  ۲۰۲۰  که برای کمک کشور‌های جهان در چهار سال آینده به افغانستان سخنرانی می‌کرد افزود: دولت افغانستان متعهد است تا به جنگ چهار دهه اخیر در این کشور، نقطه پایان بگذارد.
 
اتمرگفت که تروریسم یک تهدید مشترک برای ما و جامعه‌ی جهانی است و صلح در افغانستان به نفع کشور‌های منطقه و جهان است.
 
وی اضافه کرد که بدون هیچ توافقی، حکومت افغانستان با پذیرفتن خطر، هزاران زندانی طالبان را آزاد کرد، اما خشونت‌ها هنوز هم کاهش نیافته است.

افغانستان سالانه سه میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار به کمک جهانی نیاز دارد

براساس دومین راهبرد ملی صلح و توسعۀ افغانستان که برای جذب کمک‌های آینده جامعه جهانی به افغانستان تدوین شده است، قرار است حکومت افغانستان در نشست ژنو از کشور‌های کمک کننده بخواهد که در چهار سال آینده سالانه سه میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار به افغانستان کمک کنند.
 
به گفته مقامات دولتی در صورتی که کمک‌های خارجی ادامه یابد انتظار می‌رود که افغانستان سالانه به رشد ۳/۵ درصدی برسد.
 
دولت افغانستان همچنین خواستار تداوم کمک‌های غیرنظامی از دو تا سه میلیارد دلار در سال شده است.
 
در قسمت سوم نیز بیش از ۱۶میلیارد دلار کمک‌های غیرنظامی و نظامی جهان برای چهار سال آینده درخواست شده است، که گفته می‌شود با این پول وضیعت کنونی اقتصادی ادامه خواهد یافت.
 
سازمان ملل متحد، فنلاند و وزارت خارجه افغانستان میزبان این نشست هستند و قرار است نشست اصلی فردا با حضور نمایندگان بیش از۱۰۰ کشور و نهاد‌های بین‌المللی برگزار شود.
 
این در حالی است که وزیر امور خارجه افغانستان در ارائه برنامه کاری خود به مجلس نمایندگان برای گرفتن رای اعتماد از قطع کمک‌های جامعه جهانی برای آینده این کشور هشدار داد.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->