کدمورس جدید همسترکامبت (جمعه ۲۳ شهریور ۱۴۰۳) + آموزش کلید مینی‌گیم و کارت‌های امروز همستر نظرات جدید ایلان ماسک دربارۀ احتمال نابودی یا رفاه انسان با پیشرفت هوش مصنوعی آخرین مهلت مشارکت در تدوین استانداردهای ملی حوزه فناوری نانو اعلام شد «فلایتیو» به دلیل گران فروشی یک ماه تعلیق شد بازی‌های ارتقاء‌یافته برای پلی استیشن ۵ پرو چه ویژگی‌هایی خواهند داشت؟ بهزاد اکبری، به سمت مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، منصوب شد ویدئو | آنباکس هوآوی میت XT کارت‌های امروز راکی ربیت (پنجشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۳) + پاسخ انیگما جدید و توکن‌های مخفی کدمورس جدید همسترکامبت (پنجشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۳) + راهنمای مینی‌گیم کلید و کارت‌های امروز همستر زمان لیست‌شدن مهم‌ترین بازی‌های تلگرامی + تاریخ ایران پیشتاز فناوری نانو جهانی شد راه اندازی چتر اینترنت رایگان در کیش؛ برای اولین بار در کشور آیا پلی‌استیشن ۵ پرو نسخه دیسک‌درایو ندارد؟ تیزر رونمایی از پلی استیشن ۵ پرو + ویدئو پلی استیشن ۵ پرو معرفی شد + زمان عرضه، مشخصات و قیمت راهنمای بازی جدید بتل در راکی ربیت | چگونه گروهی بازی کنیم؟ کدمورس جدید همسترکامبت (چهارشنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۳) + راهنمای مینی‌گیم کلید و کارت‌های امروز همستر کارت‌های امروز راکی ربیت (چهارشنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۳) + پاسخ انیگما جدید و توکن‌های مخفی پیش‌بینی‌های جدید از قیمت گلکسی S۲۴ FE شاید طرفداران را ناامید کند معرفی هوآوی میت XT، اولین گوشی تاشو جهان با دو لولا + قیمت و ویدئو مهم‌ترین تفاوت‌های آیفون ۱۶ و آیفون ۱۵ + جدول
سرخط خبرها

فیلتر اطلاعات غلط درباره واکسن کرونا توسط فیس‌بوک، توییتر و یوتیوب

  • کد خبر: ۵۱۰۰۷
  • ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۷
فیلتر اطلاعات غلط درباره واکسن کرونا توسط فیس‌بوک، توییتر و یوتیوب
شرکت‌های یوتیوب، فیس‌بوک و گوگل در همکاری با راستی آزماها و سازمان‌های دولتی در سراسر جهان در تلاش هستند که تا با اطلاعات غلط در رابطه با واکسن‌های ویروس کرونا مبارزه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز -  engadget در گزارشی نوشته است که یوتیوب، توییتر و فیس‌بوک برای ایجاد یک فریم ورک به‌منظور پاسخ به اطلاعات غلط مرتبط با واکسن کرونا در زمان شیوع این ویروس با محققان و سازمان‌های دولتی بریتانیا و کانادا همکاری خواهند کرد.

 

همچنین توییتر و گوگل نیز به این کارزار پیوسته و سازمان‌های راستی آزمایی در انگلستان، آمریکا، اسپانیا، آرژانتین و آفریقا نیز دخیل شده‌اند.

 

هنوز مشخص نیست که میزان تأثیر همکاری‌هایی از این دست روی سیاست‌های کمپانی‌های شبکه‌های اجتماعی چیست. اگرچه این کمپانی‌ها تاکنون تلاش‌های زیادی در رابطه با مبارزه با اطلاعات غلط درباره واکسن کرونا گرفته‌اند اما تاریخچه آن‌ها در کنترل اطلاعاتی از این دست چندان درخشان نیست.

 

علاوه بر این باید به یاد داشت که راستی آزمایی به تنها کافی نیست. اطلاعات نادرست در رابطه با واکسن‌ها برخلاف تلاش‌های عدیده برای اقناع مردم همچنان در شبکه‌های اجتماعی جریان دارند و استدلال‌های این تئوری توطئه در میان جوامع آنلاین دیگر از قبیل گروه‌های فرزند پروری یا طرفداران سلامت طبیعی جایگاه مناسبی به دست آورده‌اند.

 

فیلتر اطلاعات غلط درباره واکسن کرونا توسط فیس‌بوک، توییتر و یوتیوب

 

این امر موجب شده است که متخصصان به این نتیجه برسند که راستی آزمایی به تنها بدون در نظر گرفتن تمهیدات دیگر چندان مؤثر نیست. سازمان غیردولتی First Draft که به جستجوی اطلاعات غلط در شبکه‌های اجتماعی می‌پردازد در گزارش اخیر خود درباره اطلاعات غلط مرتبط با واکسن کرونا اظهار داشته است که راستی آزمایی و اعتدال ممکن است نتیجه معکوس داشته باشد.

 

آن‌ها اعلام کرده‌اند که کمپانی‌ها به‌جای این کار باید در زمان نیاز اطلاعات درست و قابل‌اعتمادی در اختیار افراد بگذارند، گروه‌هایی که احتمالا به اشاعه تئوری‌های توطئه می‌پردازند را از نزدیک رصد کرده و روش‌هایی را فراهم کنند که افراد نگران در این رابطه بتوانند با متخصصان حوزه سلامت ارتباط برقرار کنند.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->