اختلال واتساپ برطرف شد (۷ دی ۱۴۰۳) OpenAI قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته بسازد فلز طلا چطور در پوسته زمین شکل می‌گیرد؟ | تحقیقی جدید پاسخ می‌دهد فضانوردان ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی سال نو میلادی را تبریک گفتند + فیلم محققان اسکاتلندی: افزایش بیماری‌های روانی ارتباطی مسقیم با آلودگی هوا دارند ۱۰ دنیای رنگی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد ویدئو | آنباکس کیبورد Wind X98 با طراحی جذاب و صدایی دلنشین ویدئو | توضیحات ستارهاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری از مسیر رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ ویدئو | طریقه کار رباتی که به افراد فلج توانایی راه رفتن می‌دهد! برنامه شورای عالی فضای مجازی بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی چیست؟ اولین واکنش وزیر ارتباطات بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی + عکس فوری: واتساپ و گوگل‌پلی رفع فیلتر شد! (۴ دی ۱۴۰۳) + جزئیات
سرخط خبرها

کودکان چه چیزهای دنیای مجازی را از والدین خود پنهان می‌کنند؟

  • کد خبر: ۵۱۰۱۳
  • ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۶
کودکان چه چیزهای دنیای مجازی را از والدین خود پنهان می‌کنند؟
جای تعجب نیست که کودکان حجم زیادی از اسرار خود را از پدر و مادرشان پنهان کنند. بعضی کودکان مدت زمان آنلاین بودن خود را از والدین پنهان می‌کنند و بعضی دیگر چیزهای خطرناکتری را.

به گزارش شهرآرانیوز - جای تعجب ندارد که کودکان حجم زیادی از اسرار خود را از پدر و مادرشان پنهان کنند. با توجه به خصوصیات عصر اینترنت، واضح است که بخشی از آن اسرار تا حدودی مربوط به اینترنت و کامپیوتر باشد. چنین چیزی خیلی خوب است اما نه هنگامی‌که این اسرار برای رفاه کودک شما یک تهدید به حساب آید.

 

محققان اخیرا روی چگونگی سپری کردن وقت خود هنگام آنلاین بودن هم برای والدین هم برای کودکان مطالعاتی را انجام داده‌اند.

 

در این آزمایش به منظور صحت پاسخ والدین و فرزندان هر کدام جداگانه مورد پرسش قرار گرفتند. به طور کلی، ۴۴% از کودکان پذیرفتند که رازهایی دارند که والدین آنها نباید از وجود آن‌ها مطلع شوند. این لزوما به این معنا نیست که کودکانی که باقی آنها، رازی ندارند. به احتمال زیاد، بدان معنی است که ۴۴% از کودکان به والدین خود اعتماد کرده‌اند تا پیگیر پاسخ‌های آن‌ها نشوند.

 

اکثر مخفی‌کنندگان راز حقایقی نسبتاً بی‌ضرری را پنهان می‌کنند، مثل مدت زمانی که آنها آنلاین هستند. با این حال، آنها رازهایی نسبتاً ترسناک هستند. دسترسی برخی از کودکان به دستگاه‌هایشان به منظور دانلود برنامه‌های خاصی است که بدون اجازه پدر و مادرشان است یا اینکه از وب‌سایت‌هایی بازدید می‌کنند که مورد تایید پدر و مادر آن‌ها نیست.

 

برخی از کودکان در فضای مجازی با کسانی دوست هستند که پدر و مادر این کودکان این رابطه را نمی‌پسندند یا حتی اطلاعی از آن ندارند. واضح است که اسرار آن‌ها خطرناک باشد، اما میزان این خطرها مورد به مورد ارزیابی شده است.

 

هرچند اسراری نگران‌کننده‌تر هم وجود دارد. به عنوان مثال، ۴% از کودکان حتی به پدر و مادر خود نمی‌گویند که مزاحمان سایبری را دیده و با آن‌ها روبرو شده‌اند. در حالی که این درصد بسیار کم بنظر می‌رسد اما این مشکل ممکن است خطر واقعی را برای کودک در بر داشته باشد.

 

همچنین در برخی کشورها میزان مخفی کاری اسرار فرزندان از والدین بسیار بالاتر است. به عنوان مثال در آمریکا، ۱۵% از کودکان دارای اسرار مخفی آنلاین هستند.

 

والدین باید این مشکل را جدی بگیرند و برای آن نگران باشند. تا زمانی که آن‌ها در مورد آن می‌دانند، می‌توانند در اولین فرصت به کمک کودکان خود برآیند. مزاحمت سایبری یک موضوع مهم در وب‌سایت ما است و در حال حاضر راهنمایی‌های بسیار مفیدی به طور خاص برای والدین در نظر گرفته شده است. با این حال، راهنمایی‌های مذکور را در نظر بگیرید. به منظور کمک به کودک خود، پدر و مادر باید یک رابطه پر از اعتماد با فرزند خود ایجاد کنند.

 

علاوه بر این، سه‌چهارم کودکان اذعان کردند که در صورتی که والدین در مورد خطرات سایبری با آنها صحبت کنند امکان امن ماندن آن‌ها بیشتر خواهد شد. همچنین مشخص شد کودکان اثربخشی ابزار کنترل والدین در برابر خطرات آنلاین را درک می‌کنند.

 

کودکان می‌گویند که اگر والدین توصیه برنامه‌های کاربردی مناسب به آن‌ها ارائه و در مورد برنامه‌های خطرناک هشدار دهند و به آنها وب‌سایت‌هایی که مناسب هستند را از روشی دوستانه توصیه کنند، آنها در امان خواهند ماند.

 

منبع: ماهنامه دنياي كامپيوتر و ارتباطات

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->