هشدار خود مراقبتی کارگروه شرایط اضطرار پدیده گرد و غبار خراسان رضوی پایان کار پویش مدادرنگی ۳ با حمایت از ۲ هزار کودک کار در مشهد ۳۶ درصد جامعه هدف کمیته امداد را سالمندان تشکیل می دهند اهدای اعضای ۲ نفر از مصدومان حادثه معدن طبس انتخاب دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان دومین دانشگاه جامع کشور هر چهار ثانیه یک نفر به آلزایمر مبتلا می‌شود سازمان جهانی بهداشت نسبت به شیوع ویروس مسری و کشنده ماربورگ هشدار داد وعده‌های متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چه زمانی به معنای واقعی عملی می‌شود؟ فوت ناگهانی دانش‌آموز مینودشتی در حیاط مدرسه + فیلم (۱۲ مهر ۱۴۰۳) یک‌سوم عمل‌های بیماری صرع ایران در مشهد انجام شده است واژگونی یک دستگاه خودروی سواری در جاده ملک آباد - مشهد پایان زورگیری‌های وحشتناک باند عقاب‌های خون‌آلود در مشهد + عکس ترافیک نیمه‌سنگین در بولوارهای سجاد و امام‌خمینی(ره) و میدان شهید فهمیده مشهد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) ۵۰ تا ۸۰ درصد ماده اولیه دارو‌ها در داخل کشور تولید می‌شود پیش‌بینی می‌شود تا سال ۱۴۳۰ یک میلیون و ۶۰۰ هزار سالمند وابسته به مراقبت در کشور داشته باشیم همایش بین‌المللی بیماری صرع در مشهد آغازبه‌کار کرد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) ضروت تلاش برای بهبود کیفیت زندگی سالمندان| علائم افسردگی در سالمندان از فردی به فرد دیگر متفاوت است همه آنچه که برای برنامه‌ریزی سفر نیاز دارید | بسیار سفر باید تا پخته شود خامی لایحه شرح‌ وظایف وزارتخانه میراث فرهنگی در مجلس شورای اسلامی در حال تصویب است اعلام نتایج اولیه آزمون صلاحیت حرفه‌ای سازمان روانشناسی افزایش حدود ۳۰۰ درصدی هزینه دریافت گواهینامه و سکوت پلیس راهور هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره یک ویروس تنفسی خطرناک برخی شهروندان مشهدی از افزایش ناگهانی هزینه‌های قبض برق گلایه‌مندند | تعویض اجباری کنتور برق چکار کنیم در فصل پاییز کمتر دچار سرماخوردگی و آنفلوآنزا شویم؟
سرخط خبرها

الزام ارائه کارت ملی برای خرید بلیت اتوبوس های بین شهری

  • کد خبر: ۵۱۱۶۹
  • ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۳
الزام ارائه کارت ملی برای خرید بلیت اتوبوس های بین شهری
از ۲۷ آبان ماه ارائه کدملی برای خرید بلیت اتوبوس و مینی بوس بین شهری با هدف جلوگیری از سفر افرادی که تست کرونایِ آن‌ها مثبت است الزامی شد
به گزارش شهرآرانیوز؛ از ۲۷ آبان ماه ارائه کدملی برای خرید بلیت اتوبوس و مینی بوس بین شهری با هدف جلوگیری از سفر افرادی که تست کرونایِ آن‌ها مثبت است الزامی شد و آن طور که سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا چندروز پیش اعلام کرد از همین طریق از سفر بیش از ۱۰۰۰ نفر از افرادی که تست کرونایشان مثبت است جلوگیری شده است.

در همین زمینه مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان نیز با بیان اینکه ابتلا یا مبتلا نشدن مسافران اتوبوس، مینی بوس و سواری کرایه بین شهری از طریق سامانه سروا باید بررسی شود، گفت: شرکت‌های حمل و نقل موظف اند در لحظه فروش بلیت و از طریق این سامانه که بین وزارت بهداشت و شرکت‌های حمل و نقل برقرار شده است سلامت مسافران و مبتلا نشدن آن‌ها به کرونا را بررسی کنند و اگر فرد مجاز به سفر نباشد، حق صدور بلیت ندارند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان، ابراهیم نصری افزود: هنگام سوار کردن مسافر بین راهی راننده باید در تماس تلفنی با شرکت حمل ونقل و استعلام کد ملی مسافر، برای پذیرش مسافر اقدام کند. البته به این نکته هم باید اشاره کرد که سلامت مسافران پیش از سوار شدن به اتوبوس باید پایش شود.
وی با اشاره به صدور بیش از ۸ میلیون بلیت از ابتدای امسال تاکنون افزود: به طور متوسط ماهانه حدود یک میلیون بلیت برای سفر با ناوگان حمل و نقل عمومی در مسیر‌های درون و برون استانی صادر می‌شود، اما مسافران این ناوگان در مقایسه با سال گذشته ۳۸ درصد کاهش داشته است.


به کرونامثبت‌ها بلیت نمی‌فروشند

از ۱۵ مهرماه طرح ناظران سلامت در فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد مشهد با هدف نظارت بیشتر بر فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک اجرا شد و آن طور که مدیرکل فرودگاه‌های خراسان رضوی اعلام کرد در جریان این طرح و در هر نوبت ۱۰ ناظر برکل پایانه‌های فرودگاه نظارت می‌کنند. دراین باره نیز مدیر روابط عمومی فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد مشهد از پایش سلامت مسافران قبل از صدور بلیت پرواز از آغاز اعلام محدودیت‌های گسترده در کشور خبر داد و به خبرنگار ما گفت: براساس دستورالعملی که سازمان هواپیمایی کشوری صادر کرده است پایش سلامت مسافران قبل از ورود به فرودگاه و در مرحله صدور بلیت انجام می‌شود.

حسن جعفری افزود: روال کار به این صورت است که کدملی فرد متقاضی در سامانه وزارت بهداشت ثبت می‌شود و درصورتی که مسافری ۲ هفته پیش از سفر تست کرونا داده و نتیجه مثبت آن ثبت شده باشد، اجازه سفر نخواهد داشت و بلیتی برای او صادر نخواهد شد.
جعفری در ادامه افزود: میزان ورودیِ مسافران به فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد مشهد در مقایسه با سال گذشته حدود ۶۰-۵۰ درصد کاهش داشته است.


هتل‌های نقاهتگاهی

حدود یک هفته پس از اعلام وزیر میراث فرهنگی مبنی بر آمادگی برای استفاده از ظرفیت هتل‌ها به عنوان نقاهتگاه بیماران کرونایی، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی خراسان رضوی اعلام کرد که حدود ۴۶۷۳ تخت در واحد‌های اقامتی مشهد برای میزبانی از بهبودیافتگان کرونا آماده شده است. به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی خراسان رضوی یوسف بیدخوری دراین باره‌گفت: درپی درخواست دانشگاه علوم پزشکی مشهد مبنی بر احتمال اعلام نیاز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای اختصاص بخشی از فضای واحد‌های اقامتی رسمی به اقامت بهبودیافتگان کرونا برای گذراندن دوران نقاهت، ۱۸ واحد اقامتی وابسته به دولت و دستگاه‌های اجرایی برای این کار اعلام آمادگی کردند.

وی با بیان اینکه افرادی که از این هتل‌ها استفاده می‌کنند نیازی به خدمات بیمارستانی ندارند و تنها فضای تحت کنترل با خدمات روزانه نیاز دارند، افزود: هیچ گونه اجباری در زمینه مشارکت مالکان اماکن اقامتی استان نبوده و تاکنون با هیچ یک از آن‌ها نیز قراردادی امضا نشده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->