ادعای هولناک دختر ۱۸ ساله: خواستگارم مرا ربود و تجاوز کرد جزئیات انفجار مهیب در دکه فروش غیرمجاز بنزین در پیشوا (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) با گرفتن کارت اهدای عضو، مهم‌ترین وصیتتان را به اطلاع خانواده برسانید | تصمیم حیاتی انهدام باند سارقان خودرو در مشهد چناران خراسان رضوی یکی از مقاصد محبوب گردشگران خارجی گواهی انحصار وراثت از مردادماه سیستمی صادر می‌شود والدین چگونه می‌توانند در ایام امتحانات، حامی فرزندان خود باشند؟ همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های اینترنتی ممنوع شد دستگیری چهار آدم‌ربای فراری از سیستان و بلوچستان در مشهد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) امضای تفاهم‌نامه وزارت کشور و فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای | زنگ جوانمردی از شنبه در مدارس به صدا درمی‌آید سازمان ثبت احوال: نسبت‌ تولد به مرگ در ایران، ۲ به یک است ۳۰۰ میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای تأمین دارو تخصیص یافت آموزش و پرورش درمورد دریافت هزینه اضافه به مدارس هشدار داد فراخوان جدید کانون پرورش فکری منتشر شد + شرایط ثبت‌نام اطلاعیه جدید آموزش و پرورش درمورد آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس خارج از کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش شدت گرما از فردا با احتمال رگبار باران در برخی نقاط فشار کاری، اضافه کار اجباری و حقوق ناچیز پرستاران مشهدی | «پرستاری» در کُما اهدای عضو؛ نماد همدلی، گذشت و رشد اجتماعی آیا لاغری سریع با دانه چیا واقعیت دارد؟ قتل فقط با  یک ضربه | جنایتی که مقتول ۴۸ ساعت بعد از حادثه جان باخته بود، بازسازی شد سوخت‌وساز بدن با این مواد غذایی بالا می‌رود در بیانیه کانون شورا‌های اسلامی کار استان تهران مطرح شد: محکومیت رفتار گزینشیِ تأمین اجتماعی در اجرای ضریب ۱.۵ مشاغل سخت و زیان‌آور قصاص فرد حمله کننده به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار نهایی شمار جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی توسط پلیس قندخون بالای دوران کودکی را جدی بگیرید پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۵ استان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد، اول خرداد ۱۴۰۴ آغازبه‌کار می‌کند ۸۰۰ بیمار دچار نارسایی کلیه در شرق کشور چشم به راه اهدای عضو هستند اصلاح آیین‌نامه بازنشستگی سخت و زیان‌آور در دستور کار تأمین اجتماعی ۲ فاکتور مهم سبک زندگی که بر آلزایمر اثرگذارند راهکاری برای کاهش احتمال آلرژی غذایی در کودکان
سرخط خبرها

بگذارید بچه‌ها آسیب ببینند، اما ترسو بار نیایند!

  • کد خبر: ۵۱۵۴۹
  • ۱۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰
بگذارید بچه‌ها آسیب ببینند، اما ترسو بار نیایند!
اگر به نظر می‌رسد بچه‌های امروزی در مقایسه با بچه‌های دهه‌های گذشته «نازک نارنجی‌تر» شده‌اند، شاید به این دلیل است که زمین‌های بازی نیز نسبت به گذشته، کم‌خطرتر طراحی می‌شوند.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ اگر به نظر می‌رسد بچه‌های امروزی در مقایسه با بچه‌های دهه‌های گذشته «نازک نارنجی‌تر» شده‌اند، شاید به این دلیل است که زمین‌های بازی نیز نسبت به گذشته، کم‌خطرتر طراحی می‌شوند. به لطف قوانین ایالتی و وکلای «آسیب شخصی»، فضای زمین‌های بازی معمولی در طول سال‌ها بسیار تغییر کرده، و به محیطی امن‌تر و از لحاظ آموزشی، تعاملی‌تر تبدیل شده‌اند. با وجود این، شاید آن زمین‌های تفریحی خشن و نامنظم سال‌های گذشته، برای کودکان یک درس زندگی زودهنگام بوده باشد که به آن‌ها آموزش می‌داده که جهان جایی خشن و بی‌رحم است.
 
بر اساس مقاله‌ای که در «نیویورک‌تایمز» منتشر شده است، برخی محققان ارزش «اولویت: ایمنی» را برای زمین‌های بازی زیر سؤال می‌برند. حتی اگر در زمین‌های بازی که اولویتشان ایمنی است، کودکان صدمات جسمی کمتری متحمل شوند (که درباره شواهد آن می‌توان بحث کرد) منتقدان باور دارند که این زمین‌های بازی ممکن است رشد عاطفی را در کودک متوقف کنند و برای کودکان ترس و اضطرابی ایجاد کنند که درنهایت بسیار بدتر از شکستگی یک استخوان است.
 
الن سندستر، استاد روان‌شناسی دانشگاه کوئین مود در نروژ، می‌گوید: «کودکان در زمین بازی باید با خطرات روبه‌رو شوند و بر ترسشان غلبه کنند. فکر می‌کنم مانکی‌بار‌ها (میله‌های بارفیکس) و سرسره‌های بلند بسیار عالی هستند. با اینکه زمین‌های بازی هرروز حوصله‌سربر و خسته‌کننده‌تر می‌شوند، این وسایل از معدود تفریحاتی هستند که هنوز هم می‌توانند تجربه‌های مهیج از ارتفاع زیاد و سرعت بالا را به کودکان ارائه دهند.» البته بعضی اوقات، در بازی با این وسایل، کودکان تسلط خود را از دست می‌دهند و به زمین می‌افتند.
 
زمین‌خوردن رایج‌ترین آسیب‌دیدگی در زمین‌های بازی است، اما این صدمات به‌ندرت از نظر جسمی یا روحی، آسیبی دائمی به کودک می‌زنند. با وجود اینکه برخی روان‌شناسان و بسیاری از والدین نگران این هستند که کودکی که سقوط از وسایل بازی را تجربه کرده است، دچار ترس از ارتفاع شود، مطالعات الگوی مخالف آن را نشان می‌دهند و تأیید می‌کنند که کودکی که قبل از سن نه‌سالگی در یک سقوط آسیب دیده است، در نوجوانی کمتر از ارتفاع ترس خواهد داشت. به گفته دکتر سندستر و روان‌شناسی دیگر به نام لیف کنر از دانشگاه علوم و فناوری نروژ، کودکان با قرارگرفتن تدریجی در معرض خطرات بیشتر در زمین بازی، از همان روش‌های «عادی‌سازی» استفاده می‌کنند که درمانگران برای کمک به درمان فوبیا (هراس) در بزرگ‌سالان به‌کار می‌گیرند.
 
ایده زمین بازی به‌عنوان روشی برای القاکردن احساس بازی جوانمردانه و رفتار اخلاقی در آلمان آغاز شد و زمین‌های بازی در کنار مدارس ساخته شدند. بشردوستان زمین‌های بازی را راه‌حلی برای محله‌های کوچک و تنگ، کیفیت پایین هوا و انزوای اجتماعی می‌دانستند. این مفهوم جدید می‌توانست کودکان را از خیابان‌های خطرناک دور نگه دارد و به آن‌ها کمک کند تا سلامت جسمی، عادات خوب و مهارت‌های اجتماعی خود را بهبود و گسترش دهند و از کودکی خود لذت ببرند.
 

بگذارید بچه‌ها آسیب ببینند، اما ترسو بار نیایند!
زمین بازی در شهر هیاواتا، ۱۹۱۲
 
بگذارید بچه‌ها آسیب ببینند، اما ترسو بار نیایند!
زمین بازی «برانکس‌پارک»، نیویورک، ۱۹۱۱
 
بگذارید بچه‌ها آسیب ببینند، اما ترسو بار نیایند!
زمین بازی در برادوی، ۱۹۱۰
 
بگذارید بچه‌ها آسیب ببینند، اما ترسو بار نیایند!
زمین بازی مخصوص دختران، «سینت پاول» مینه‌سوتا، ۱۹۰۵
 
بگذارید بچه‌ها آسیب ببینند، اما ترسو بار نیایند!
زمین بازی «سنترال پارک»، ۱۹۴۲
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->