امضا تفاهم‌نامه وزارت کشور و فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای | زنگ جوانمردی از شنبه در مدارس به صدا درمی‌آید سازمان ثبت احوال: نسبت‌ تولد به مرگ در ایران، ۲ به یک است ۳۰۰ میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای تأمین دارو تخصیص یافت آموزش و پرورش درمورد دریافت هزینه اضافه به مدارس هشدار داد فراخوان جدید کانون پرورش فکری منتشر شد + شرایط ثبت‌نام اطلاعیه جدید آموزش و پرورش درمورد آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس خارج از کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش شدت گرما از فردا با احتمال رگبار باران در برخی نقاط فشار کاری، اضافه کار اجباری و حقوق ناچیز پرستاران مشهدی | «پرستاری» در کُما اهدای عضو؛ نماد همدلی، گذشت و رشد اجتماعی آیا لاغری سریع با دانه چیا واقعیت دارد؟ قتل فقط با  یک ضربه | جنایتی که مقتول ۴۸ ساعت بعد از حادثه جان باخته بود، بازسازی شد سوخت‌وساز بدن با این مواد غذایی بالا می‌رود در بیانیه کانون شورا‌های اسلامی کار استان تهران مطرح شد: محکومیت رفتار گزینشیِ تأمین اجتماعی در اجرای ضریب ۱.۵ مشاغل سخت و زیان‌آور قصاص فرد حمله کننده به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار نهایی شمار جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی توسط پلیس قندخون بالای دوران کودکی را جدی بگیرید پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۵ استان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد، اول خرداد ۱۴۰۴ آغازبه‌کار می‌کند ۸۰۰ بیمار دچار نارسایی کلیه در شرق کشور چشم به راه اهدای عضو هستند اصلاح آیین‌نامه بازنشستگی سخت و زیان‌آور در دستور کار تأمین اجتماعی ۲ فاکتور مهم سبک زندگی که بر آلزایمر اثرگذارند راهکاری برای کاهش احتمال آلرژی غذایی در کودکان ویپ‌ها «ریه پاپ‌کورنی» هدیه می‌آورند! قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سالمندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نگاهی به سرگذشت تولید واکسن آنفلوانزا

  • کد خبر: ۵۲۲۶۷
  • ۲۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۶
نگاهی به سرگذشت تولید واکسن آنفلوانزا
الگوی شیوع آنفلوانزا در سال ۱۹۵۷ به‌طرز عجیبی شبیه به الگوی همه‌گیری کروناست. موج جدید و کشنده‌ای از ویروس آنفلوانزا در آسیا ظاهر شد، در سراسر جهان تا ایالات‌متحده آمریکا گسترش یافت و شیوع یک همه‌گیری در جهان اعلام شد.

عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ الگوی شیوع آنفلوانزا در سال ۱۹۵۷ به‌طرز عجیبی شبیه به الگوی همه‌گیری کروناست. موج جدید و کشنده‌ای از ویروس آنفلوانزا در آسیا ظاهر شد، در سراسر جهان تا ایالات‌متحده آمریکا گسترش یافت و شیوع یک همه‌گیری در جهان اعلام شد. در فوریه سال ۱۹۵۷ ویروس جدید اولین‌بار در سنگاپور گزارش شد و سپس به هنگ‌کنگ راه پیدا کرد.



در ماه ژوئن همان سال این ویروس به آمریکا رسیده بود. بیشتر بیماران می‌توانستند ابتلا به آنفلوانزای آسیایی (نامی که بر این ویروس گذاشته شده بود) را از همان دقایق اولیه از پا‌های ضعیف، لرزی که آن‌ها را زمین‌گیر می‌کرد، گلودرد، آب‌ریزش بینی و سرفه تشخیص دهند.



این علائم با درد بدن در بزرگ‌سالان، سردرد در کودکان و به‌دنبال آن تب شدید همراه بود. خردسالان، به‌ویژه پسربچه‌ها، دچار خون‌ریزی بینی می‌شدند. علائم بیماری معمولا خفیف بود و بیماران پس از مدتی استراحت و با درمان‌های ساده برای ازبین‌رفتن تب بدنشان بهبود می‌یافتند، اما ۳ درصد از مبتلایان به نوع بدخیم آن دچار می‌شدند و ۰.۰۳ درصد از این افراد جان خود را از دست می‌دادند. ۵۰ درصد از این بیماران به ذات‌الریه و برونشیت گرفتار می‌شدند.



مجله لایف در سال ۱۹۵۷ اعلام کرد که دولت سریع‌ترین بسیج پزشکی علیه یک بیماری همه‌گیر را آغاز کرده است. رقابت برای درمان این بیماری در آوریل ۱۹۵۷ آغاز شد و ابتدا محققان آینده‌نگر از مرکز پزشکی «والتر رید» (بیمارستان نظامی نیروی زمینی آمریکا) کار روی تولید واکسن را آغاز کردند. این عکس‌ها روند جذاب تولید واکسن (تزریق یک ویروس منفرد به یک تخم‌مرغ) را ثبت کرده‌اند. پس از تکثیر ویروس در پوسته تخم‌مرغ، غشای جنینی را بیرون می‌آوردند، ویروس کشته می‌شد و از مایع تحت‌درمان به‌عنوان واکسن استفاده می‌شد.



اولین مجموعه از این واکسن‌ها زمانی‌که هنوز هوا گرم بود، در اواخر ماه اوت و اوایل سپتامبر عرضه شد. این واکسن به‌سرعت تولید شد، اما کل جمعیت دنیا را پوشش نمی‌داد و صددرصد نیز مؤثر نبود. اقداماتی مانند قرنطینه و ساخت بیمارستان‌های صحرایی که این روز‌ها برای همه‌گیری کرونا صورت می‌گیرد، برای شیوع آنفلوانزا در قرن بیستم انجام نشد. وقتی بچه‌ها به مدرسه برگشتند، تعداد بیماران آنفلوانزا چندبرابر شد.
 
در نوامبر همان سال، یک ژنرال جراح، لروی‌ای برنی، پیش‌بینی کرد که «همه‌گیری آنفلوانزا در ۶ هفته آینده شدیدتر می‌شود و سپس کاهش خواهد یافت.» فقط بخشی از پیش‌بینی برنی درست از آب درآمد. درحالی‌که به نظر می‌رسید همه‌گیری آنفلوانزا پس از روز «شکرگزاری» کاهش یافته است، این ویروس جان دوباره‌ای گرفت و موارد ابتلا در اوایل سال ۱۹۵۸ دوباره افزایش یافت. درنهایت بر اثر این همه‌گیری ۱۱۰ هزار نفر در ایالات‌متحده و ۱/۱ میلیون نفر در سراسر جهان جان خود را از دست دادند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->