پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟ پیش بینی قیمت دلار (چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه ریزی دولت برای خرید ۲۱۰ هزار تن دانه روغنی از کشاورزان داخلی ویدئو| توضیحات رئیس بانک مرکزی درباره نحوه تسویه حساب با بابک زنجانی قطع برق ۱۵ روزه صنایع منتفی شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک کارشناس اقتصادی مطرح کرد: حذف صفر هیچ تأثیری بر فرایند‌های واقعی اقتصاد ندارد | بی‌اثر در حفظ ارزش پول ملی مصرف بیش از ۶۳ هزار مگاوات برق در روز ۲۹ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ قیمت امروز طلا، سکه و ارز (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افت شاخص بورس در معاملات امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴) اعلام ۱۰ عامل رسوب کالا توسط گمرک جزئیات نحوه محاسبه پلکانی قبض برق گسترش ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ‌ﻫﺎﯼ ایران و ترکمنستان در زمینه نفت و گاز شرایط دریافت وام ۴ میلیارد تومانی مشاغل خانگی چیست؟ تأکید بر ضرورت تسریع در تکمیل خط سوم انتقال برق مشهد - ماری دستور سرپرست وزارت اقتصاد برای پرداخت یکپارچه حقوق کارمندان تا یکم هر ماه هدف‌گذاری برای جذب ۱۰ همت سرمایه‌گذاری در شهرداری‌های خراسان رضوی | عرضه بسته‌های ویژه جذب سرمایه در نمایشگاه مشهدفاینکس خراسان رضوی، در نبرد با آفت سن گندم | بیش از ۱۵۳ هزار هکتار از مزارع غلات استان، سم‌پاشی شد دلایل کمبود برنج خارجی در بازار مشهد | برنج پاکستانی کمیاب شد راه دشوار خانه دارشدن پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش نرخ ارز چه تأثیری بر قیمت لاستیک خودرو داشت؟ | واردات بی‌رویه تایر‌های چینی، مانع بزرگ حمایت از تولید داخل پیش بینی بورس (سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بازار قرمز می‌ماند؟ پیش‌بینی قیمت دلار (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ ارز کالاهای اساسی رسماً به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان برگشت خشکسالی، تولید گیاهان دارویی خراسان رضوی را تهدید می‌کند قطعی منظم برق شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس: سرمایه‌گذار اماراتی به تعهد خود عمل کند مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: پیگیر مطالبات به‌حق نانوایان هستیم
سرخط خبرها

کاهش قیمت مرغ به حدود ۲۰ هزار تومان با افزایش عرضه نهاده‌ها

  • کد خبر: ۵۳۰۲۰
  • ۲۸ آذر ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۱
کاهش قیمت مرغ به حدود ۲۰ هزار تومان با افزایش عرضه نهاده‌ها
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران گفت: با توجه به افزایش ورودی نهادهها در سامانه بازارگاه و توزیع آن در ۱۰ روز اخیر، اکنون قیمت گوشت مرغ برای مصرف کنندگان به حدود نرخ مصوب ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران گفت: با توجه به افزایش ورودی نهادهها در سامانه بازارگاه و توزیع آن در ۱۰ روز اخیر، اکنون قیمت گوشت مرغ برای مصرف کنندگان به حدود نرخ مصوب ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان رسیده است.

محمدعلی کمالی عرضه گوشت مرغ منجمد و گرم توسط شرکت پشتیبانی امور دام را در متعادل شدن بازار گوشت موثر دانست و افزود: اکنون به طور میانگین قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده در سطح کشور نزدیک ۱۶ هزارتومان معامله می شود که در صورت تامین ۱۰۰ درصدی نهاده های تولید به نرخ مصوب باز خواهد گشت.

به گفته وی، طبق مصوبه ستاد تنظیم بازار قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده ۱۴ هزارو ۴۰۰ تومان تعیین شده است.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران، آنالیز قیمت ها هر کیلوگرم مرغ زنده از ۲۰ اسفندماه ۹۸ تا اواسط خرداماه (طی مدت سه ماه) که مرغداران امکان تامین نهاده ها با نرخ های مصوب را نداشتند  ۱۶ هزارو ۷۰۰ تومان برآورد شده بود و اظهارداشت: در آن زمان مرغداران روی هر کیلوگرم مرغ بیش از دو هزار تا سه هزار تومان ضرر می دادند.

کمالی تصریح کرد: تولیدکنندگان برای جوجه ریزی و ادامه تولید نیازمند نقدینگی و تامین ۱۰۰ درصدی نهاده ها با نرخ های مصوب هستند.

وی ادامه داد: کمبود نهاده ها با نرخ مصوب و پایین بودن کیفیت موجب افزایش قیمت گوشت مرغ در ماه های اخیر شد.

احتمال کاهش جوجه ریزی به دلیل نگرانی تولیدکنندگان 

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران گفت: اکنون فشارهای تعزیرات موجب نگرانی هایی برای تولیدکنندگان و مرغداران شده تاجایی که در استان های هرمزگان و مرکزی برخوردهایی با تولیدکنندگان شده است.

به گفته وی، پیش از این در استان تهران  ۴۰ مرغداری به دلیل اینکه مرغشان توسط شرکت پشتیبانی امور  دام خریداری نشد و محصول خود را به ناچار به بازار عرضه کردند، جریمه شدند.

وی اظهارداشت: ادامه فشارهای تعزیراتی و برخوردهای این چنینی می تواند موجب کاهش جوجه ریزی در دوره های بعدی شود که به طور مجدد می تواند نوسان قیمت بازار مرغ را به دنبال داشته باشد.

کمالی ادامه داد: به طور حتم بازار گوشت مرغ نیازمند حضور سازمان های بازرسی و نظارتی است اما برخوردهای نامناسب و جریمه های سنگین می تواند تولیدکنندگان را از این عرصه خارج کند.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران براین باور است که تولیدکننده باید از نرخ محصول تولیدی خود راضی باشد در غیر اینصورت محصولی که به زور از تولیدکننده با قیمت های پایین خریداری می شود می تواند مشکل داشته باشد.

طبق مصوبه اخیر ستاد تنظیم بازار در آذرماه، نرخ هر کیلوگرم ذرت و جو در مبادی ورودی یک هزار و ۷۰۰ تومان، دانه سویا سه هزار ۱۰۰ تومان و کنجاله سویا سه هزار و ۲۰۰ تومان تعیین شد، در حالی که قیمت هر کیلوگرم ذرت بیش از چهار هزارتومان و کنجاله سویا بیش از ۱۵ هزارتومان در بازار آزاد به فروش می رسد.

طی دو تا سه هفته گذشته قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ در بازار سراسر کشور به علت کاهش جوجه ریزی در مهرماه امسال ناشی از کمبود نهاده ها با نرخ مصوب بین ۳۵ هزار تا ۴۰ هزار تومان در بازار به فروش می رسید.

طی روزهای اخیر شرکت پشتیبانی امور دام کشور اقدام به توزیع یک هزارو ۵۰۰ تا دو هزار تن گوشت مرغ در بازار سراسر کشور کرده که از این میزان ۹۵۰ هزارتن گوشت مرغ گرم و مرغ منجمد در بازار استان تهران با نرخ های مصوب گوشت مرغ گرم ۱۸ هزارو ۵۰۰ تومان و مرغ منجمد ۱۵ هزار تومان عرضه می شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->