احتمالا گوگل اندروید ۱۶ را زودتر از زمان معمول منتشر کند دستگیری دو مجرم که با آیفون‌های تقلبی از اپل ۲.۵ میلیارد دلار کلاهبرداری کرده بودند پاسخ پازل امروز میجر (پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۳) ایرانی‎‌ها در رتبه سوم باهوش‌ترین مردم جهان پاول دورف: تلگرام ارسال اطلاعات مجرمان به دولت‌ها را از سال‌ها پیش شروع کرده بود خرید هاست با بهترین قیمت و کیفیت (راهنمای انتخاب هاست مناسب برای وب‌سایت شما) دلیل تأخیر در زمان انتشار بازی Assassin’s Creed Shadows مشخص شد پاسخ پازل امروز میجر (چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳) زباله‌های الکترونیکی، نیمه تاریک فناوری | چه کسانی زباله الکترونیکی ایجاد می‌کنند؟   عکس و ویدئو از حمله موشکی سپاه به اسرائیل (۱۰ مهر ۱۴۰۳) دانشمندان ادعا می‌کنند همه‌گیری کرونا بر کره ماه تأثیر گذاشته است! حالا همه کاربران اندروید می‌توانند به Gemini Live دسترسی داشته باشند مایکروسافت نسخه جدید کوپایلوت را با ویژگی‌های جدید معرفی کرد | یک همراه هوش مصنوعی برای همه کاربران لباس فضانوردی چین برای فرود روی ماه رونمایی شد + ویدئو آیا موضوع رفع فیلترینگ به نتیجه می‌رسد؟ بریتانیا با تبدیل‌شدن به اولین کشوری که کاملاً زغال‌سنگ را کنار می‌گذارد چقدر ریسک کرد؟ پاسخ پازل امروز میجر (سه‌شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳) پاسخ سوال امروز تایم فارم (دوشنبه ۸ مهر ۱۴۰۳) پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۹ مهر ۱۴۰۳) چرا سونی درایو نوری را از پلی استیشن ۵ پرو حذف کرد؟
سرخط خبرها

ماجرای جنجال پیام کریسمس «جعل عمیق» (دیپ فیک) از ملکه انگلیس + فیلم

  • کد خبر: ۵۳۸۶۹
  • ۰۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۴
ماجرای جنجال پیام کریسمس «جعل عمیق» (دیپ فیک) از ملکه انگلیس + فیلم
تصمیم شبکه چهار تلویزیون انگلیس برای پخش یک پیام کریسمس از ملکه بریتانیا، که با استفاده از فناوری «جعل عمیق» (دیپ فیک) ساخته شده بحث‌هایی را در رسانه‌های بریتانیا برانگیخته است.
به گزارش شهرآرانیوز، ویدئو‌های جعل عمیق ویدئو‌هایی هستند که در آن‌ها با استفاده از نرم‌افزار‌های هوش مصنوعی فیلم‌ها به نحوی تغییر داده می‌شوند که گویا فرد در حال بیان اظهارات یا اجرای حرکاتی است که در دنیای واقعی هرگز آن‌ها را انجام نداده است. نقش فناوری جعل عمیق در دستکاری در دنیای ویدئو، تقریبا مشابه نقش فتوشاپ در دنیای تصویر به حساب می‌آید.

کانال چهار تلویزیون انگلیس گفته هدف از پخش این ویدئو ارسال «هشدار جدی» درباره تهدید خبر جعلی در عصر دیجیتال است.

یک مقام ارشد این تلویزیون گفت: «این ویدئو یادآور قدرتمندی است برای اینکه بدانیم دیگر به چشمان‌مان هم نمی‌توانیم اعتماد کنیم.»
 
 

جعل عمیق یا دیپ فیک

سام گرگوری، کارشناس فناوری در حوزه حقوق بشر، می‌گوید: «ما هنوز ندیده‌ایم که از جعل عمیق به طور گسترده استفاده شود مگر در حمله به زنان. ما باید واقعا مراقب باشیم که مردم فکر نکنند آنچه می‌بینند قابل باور نیست. اگر کسی با این فناوری آشنا نباشند ممکن است باور کند که جعل عمیق مشکلی گسترده است.»

هرچند تقلبی بودن این ویدئو‌ها در همان ابتدا فاش شد با این حال با گذشت زمان و پیشرفت فناوری، تشخیص اصل بودن ویدئو‌ها روز به روز سخت‌تر شده است.

عملکرد فناوری جعل عمیق مبتنی بر پردازش فیلم‌ها و تصاویر قبلی موجود از شخصیت‌ها است. هرچه میزان محتوای پیشین بیشتر باشد و بتوان از ویدئو‌های بیشتری از افراد استفاده کرد، نتیجه واقعی‌تر و محتوای جعلی حقیقی‌تر به نظر خواهند آمد. از همین رو چهره‌های سیاسی یا بازیگران سینمایی که میلیون‌ها فریم ویدئو و عکس از آن‌ها وجود دارد، هدف مناسب‌تری برای ساخت ویدئو‌های تقلبی به شمار می‌آیند.

دستکاری در ویدئو‌ها در صورت صحیح انجام شدن می‌تواند تشخیص واقعی بودن ویدئو را برای بینندگان بی‌نهایت دشوار سازد. از این جهت ناظران از مدت‌ها پیش نسبت به فراگیر شدن این فناوری و تبعات مخدوش شدن واقعیت و جعل هشدار داده‌اند.

منبع: یورونیوز، تابناک‌جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->