پیش‌بینی قیمت طلا و سکه، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟ پیش‌بینی قیمت دلار، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه ریزی دولت برای خرید ۲۱۰ هزار تن دانه روغنی از کشاورزان داخلی ویدئو| توضیحات رئیس بانک مرکزی درباره نحوه تسویه حساب با بابک زنجانی قطع برق ۱۵ روزه صنایع منتفی شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک کارشناس اقتصادی مطرح کرد: حذف صفر هیچ تأثیری بر فرایند‌های واقعی اقتصاد ندارد | بی‌اثر در حفظ ارزش پول ملی مصرف بیش از ۶۳ هزار مگاوات برق در روز ۲۹ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ قیمت امروز طلا، سکه و ارز (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افت شاخص بورس در معاملات امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴) اعلام ۱۰ عامل رسوب کالا توسط گمرک جزئیات نحوه محاسبه پلکانی قبض برق گسترش ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ‌ﻫﺎﯼ ایران و ترکمنستان در زمینه نفت و گاز شرایط دریافت وام ۴ میلیارد تومانی مشاغل خانگی چیست؟ تأکید بر ضرورت تسریع در تکمیل خط سوم انتقال برق مشهد - ماری دستور سرپرست وزارت اقتصاد برای پرداخت یکپارچه حقوق کارمندان تا یکم هر ماه هدف‌گذاری برای جذب ۱۰ همت سرمایه‌گذاری در شهرداری‌های خراسان رضوی | عرضه بسته‌های ویژه جذب سرمایه در نمایشگاه مشهدفاینکس خراسان رضوی، در نبرد با آفت سن گندم | بیش از ۱۵۳ هزار هکتار از مزارع غلات استان، سم‌پاشی شد دلایل کمبود برنج خارجی در بازار مشهد | برنج پاکستانی کمیاب شد راه دشوار خانه دارشدن پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش نرخ ارز چه تأثیری بر قیمت لاستیک خودرو داشت؟ | واردات بی‌رویه تایر‌های چینی، مانع بزرگ حمایت از تولید داخل پیش بینی بورس (سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بازار قرمز می‌ماند؟ پیش‌بینی قیمت دلار (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ ارز کالاهای اساسی رسماً به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان برگشت خشکسالی، تولید گیاهان دارویی خراسان رضوی را تهدید می‌کند قطعی منظم برق شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس: سرمایه‌گذار اماراتی به تعهد خود عمل کند مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: پیگیر مطالبات به‌حق نانوایان هستیم
سرخط خبرها

کرونا ۳ هزار واحد صنفی پوشاک مشهد را تعطیل کرد

  • کد خبر: ۵۴۶۷۲
  • ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۷
کرونا ۳ هزار واحد صنفی پوشاک مشهد را تعطیل کرد
کرونا این روز‌ها بیشتر کسب و کار‌های شهر را تحت‌الشعاع قرار داده است و دیگر خبری از رونق همیشگی کسب‌وکار‌ها نیست. درمیان گروه‌های شغلی مختلف، شاید صنف تولید و فروش پوشاک، بیشترین آسیب را از کرونا دیده باشد.
امیررضا وثوقی | شهرآرانیوز - کرونا این روز‌ها بیشتر کسب و کار‌های شهر را تحت‌الشعاع قرار داده است و دیگر خبری از رونق همیشگی کسب‌وکار‌ها نیست. درمیان گروه‌های شغلی مختلف، شاید صنف تولید و فروش پوشاک، بیشترین آسیب را از کرونا دیده باشد.

در همین راستا عضو هیئت‌مدیره اتحادیه فروشندگان پوشاک مشهد در نوزدهمین جلسه عصرانه‌های کارآفرینی شهرستان مشهد به برخی از این مشکلات و گره‌های صنف پوشاک اشاره کرد.
جواد حسین‌پور با اشاره به اینکه طبق آخرین آمار اعلام‌شده ازسوی سازمان صنعت و معدن و تجارت استان، در دوران کرونا ۳۰ درصد افزایش صدور پروانه داشته‌ایم، گفت: این اعداد و ارقام، واقعی نیست، زیرا افزایش تقاضا به‌منظور حذف فرایند استعلام از سازمان مالیاتی و برگزاری کلاس آموزشی برای دریافت پروانه کسب بوده است و بیشتر این افراد برای دریافت وام و تسهیلات جانبی در صف دریافت پروانه کسب قرار گرفته‌اند.
 
حسین‌پور افزود: این درحالی است که بیش از ۵۰ درصد افرادی که پیش از کرونا درخواست پروانه داده بودند، از ادامه کار و تکمیل پرونده خود انصراف داده‌اند و همچنین پروانه کسب ۳۰ درصد از شاغلان فعال در صنف پوشاک در دوران کرونا، به درخواست خودشان باطل شده است. وی با بیان اینکه حدود ۱۰ هزار واحد صنفی پروانه‌دار در مشهد وجود دارد، افزود: بیش از ۳ هزار اتحادیه تولید و فروش کالا در دوران کرونا تعطیل شده‌اند که در هرکدام از این کسب‌وکار‌ها یک تا ۱۰۰ نفر مشغول به فعالیت بوده‌اند.

عضو اتحادیه پوشاک مشهد با اشاره به نبود بانک اطلاعاتی جامع از فعالان حوزه پوشاک، حرکت به‌سمت صنعتی شدن این حوزه را تنها راه توسعه آن دانست و افزود: طبق اطلاعات موجود، ۸۰ درصد تولید پوشاک، صنفی است و تنها ۲۰ درصد این تولید به شکل صنعتی اداره می‌شود.
 
حسین‌پور تاکید کرد: تولید بدون کارخانه و خارج از خط‌مشی صنعتی، علاج کار ما نیست. شما اگر قرار است با چین و ترکیه در زمینه صادرات رقابت کنید، باید کارگاه‌های خود را به‌سمت صنعتی شدن و ایجاد جریانی یکپارچه سوق دهید.

وی درباره معضل فعالیت پراکنده و غیرمتمرکز در این حوزه نیز بیان کرد: تا چند سال گذشته مشهد هفت اتحادیه صنفی پوشاک داشت که الان به چهار اتحادیه کاهش پیدا کرده است. باید توجه داشت تا زمانی که به پوشاک نگاه صنعتی نداشته باشیم، وضعیت همین است. اگر با همین وضعیت پیش برویم، نمی‌توانیم در این صنعت بزرگ و سودآور مثمرثمر واقع شویم.

عضو هیئت‌مدیره اتحادیه فروشندگان پوشاک مشهد آموزش کارگر فنی و ماهر را دیگر دغدغه واحد‌های تولیدی دانست و افزود: هم‌اکنون بیشتر کارگاه‌های تولید پوشاک به به‌روزترین دستگاه‌ها مجهز هستند، اما کارگر ماهر درجه‌یک برای کار با این دستگاه‌ها وجود ندارد. حسین‌پور ادامه داد: بیشتر خیاط‌های ماهر به‌ویژه در حوزه تولید کت و کاپشن، مهاجران افغانستانی هستند و کارگر ایرانی که مهارت کافی در این زمینه داشته باشد، بسیار اندک است.

حسین‌پور با بیان اینکه اتحادیه پوشاک یکی از اتحادیه‌های پردرآمد مشهد است، افزود: با برخی سیاست‌های نادرست، افراد وارد حوزه فروش پوشاک به‌ویژه در پاساژ‌ها می‌شوند و برای دریافت پروانه، یک‌میلیون تومان به اتحادیه می‌پردازند. این نبود افق بلندمدت برای شروع فعالیت در این حوزه، باعث می‌شود که کسب‌وکارشان یک سال بیشتر دوام نداشته باشد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->