طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند سرپرست جدید سفارت ایران در افغانستان، وارد کابل شد (۱۰ آذر ۱۴۰۳) + فیلم پیش بینی وضعیت آب و هوایی افغانستان (پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳) راشد خان، ستاره کریکت افغانستان، بهترین توپ‌انداز جهان شد از پاریس سن ژرمن تا ابومسلم افغانستان | آرزوی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال افغانستان برای بازی در لیگ برتر ایران یاراحمدی: موضوع پناهندگان افغانستانی فقط مسئله ایران نیست تقدیر سخنگوی وزارت خارجه از کاظمی‌قمی | تغییر و تحول در نمایندگی‌های دیپلماتیک امری متعارف است سخنگوی دولت: ۳۲۰ هزار مهاجر غیرمجاز در دولت چهاردهم به کشورشان بازگردانده شدند عکس‌هایی از بازی فوتبال با حداقل امکانات در افغانستان سفر خبرنگار صداوسیما به محل فرود بزرگ‌ترین بمب غیرهسته‌ای آمریکا در افغانستان + فیلم کاظمی‌قمی با نماینده چین در افغانستان دیدار کرد (۵ آذر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

نگرانی دیدبان حقوق بشر از شرایط خطرناک افغانستان در ۲۰۲۱

  • کد خبر: ۵۶۲۳۷
  • ۳۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۹
نگرانی دیدبان حقوق بشر از شرایط خطرناک افغانستان در ۲۰۲۱
معاون دیدبان حقوق بشر در بخش آسیا گفت: افغانستان در سال ۲۰۲۰ خطرناک‌ترین کشور برای غیرنظامیان بود. احتمال دارد در سال ۲۰۲۱ هم وضعیت چنین باشد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ پتریشا گاسمن، معاون دیدبان حقوق بشر در بخش آسیا گفت: قتل‌های هدفمند از جانب طالبان و همه گیری ویروس کرونا، شاید شهروندان افغانستان را با فقر شدید روبرو کند.
 
خانم گاسمن بیان داشت: «افغانستان در سال ۲۰۲۰ خطرناک‌ترین کشور برای غیر نظامیان بود. احتمال دارد در سال ۲۰۲۱ هم وضعیت چنین باشد؛ زیرا طالبان حمله‌های هدفمند خود بر غیر نظامیان به ویژه کارمندان دولتی را بیشتر کرده‌اند.»
 
معاون دیدبان حقوق بشر افزود: این حمله‌ها که باعث آواره شدن شدن مردم می‌شود همزمان با بحران بشری ناشی از همه گیری ویروس کرونا صورت می‌گیرد. این وضعیت، بخش بزرگی از شهروندان افغانستان را با مشکل روبرو کرده است.»
 
وی اضافه کرد: سلسله آواره شدن شدن در نتیجه جنگ‌ها، قتل‌های هدفمند از جانب طالبان و همه گیری ویروس کرونا، وضعیت بشری در افغانستان را پیچیده‌تر از گذشته کرده است.
 
گفتنی است که وزارت دفاع آمریکا هفته گذشته از کاهش نیرو‌های این کشور تا مرز ۲۵۰۰ نفر در افغانستان خبر داد. ناتو اعلام کرده است که با حدود ۱۰ هزار نظامی به آموزش، مشاوره و همکاری با نیرو‌های افغانستان ادامه می‌دهند.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->