افزایش یکپارچه قیمت خودرو‌های داخلی (۹ دی ۱۴۰۳) | رشد تا ۱۹ میلیون تومانی خانواده شاهین سایپا فاصله کوتاه دلار تا کانال ۸۲ هزار تومان (۱۰ دی ۱۴۰۳) | سکه نزدیک ۵۸ میلیون تومان! نژاد دام و طیور بومی ایران در آستانه انقراض | شغل دامداری در خطر است صفرتاصد افزایش حقوق کارگران و کارمندان در سال ۱۴۰۴ ضرب‌الاجل سازمان بازرسی به مدیران ۷ بانک درباره تسهیلات فرزندآوری | بانک‌های سامان، اقتصاد نوین و رسالت دارای بیشترین صف انتظار متقاضی تبعات افزایش قیمت دلار بر دخل‌وخرج کارگران رشد نرخ ارز رسمی چگونه باعث جهش قیمت دلار در بازار آزاد می‌شود؟ سیر صعودی قیمت خودرو، خریداران و فروشندگان را در حالت آماده‌باش قرار داده است (۹ دی ۱۴۰۳) قیمت تخم‌مرغ تا پایان ماه مبارک رمضان، تغییری نخواهد یافت (۹ دی ۱۴۰۳) آخرین قیمت ارز توافقی نیما امروز (۹ دی ۱۴۰۳) چند؟ | دلار توافقی کاهشی شد پیش‌نویس دستورالعمل حدود تراکنش‌های بانکی اشخاص تصویب شد چشم‌انداز آینده بازار سرمایه | زمستان بورس گرم می‌شود؟ دلایل اصلی رشد شارپی قیمت طلا و دلار در بازار چه بود؟ قیمت جدید گوشی موبایل آیفون ۱۵ و ۱۶ در بازار امروز (یکشنبه، ۹ دی ۱۴۰۳) قیمت بنزین سوپر وارداتی به قیمت روز واردات آن بستگی دارد زمان قرعه‌کشی ایران‌خودرو ویژه دی ۱۴۰۳ مشخص شد | برداشت وجوه بلوکه شده از امروز یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳ ۳۲۴ نقض آتش‌بس با لبنان توسط رژیم صهیونیستی پیش بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳)| بازار وارد فاز خنثی می‌شود؟ کاهش مصرف گاز در صنایع، توقف تولید را در پی دارد تأمین گوشت مرغ ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۴ در مشهد و خراسان رضوی کلید خورد (۸ دی ۱۴۰۳) درباره مرحوم مهندس باقر مستوفی، پدر صنعت پتروشیمی ایران | مرد چالش‌های بزرگ ساعات کاری بانک‌ها تا پایان بهمن‌ماه ۱۴۰۳ اعلام شد نقش صادرکنندگان در جهش نرخ ارز چیست؟ بررسی قیمت امروز موبایل (۸ دی ۱۴۰۳) | شیائومی نوت ۱۳ چند؟ افزایش ۲ تا ۴۰ میلیون تومانی قیمت خودرو‌های خارجی (۸ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۸ دی ۱۴۰۳) | سورن پلاس ۸۴۱ میلیون تومان شد برنامه قطعی برق در مشهد تغییر کرد (۸ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

خودرو رانای شش سرعته پانورامای ایران خودرو به‌زودی به مرحله تولید انبوه می‌رسد

  • کد خبر: ۵۷۵۴۹
  • ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۲
خودرو رانای شش سرعته پانورامای ایران خودرو به‌زودی به مرحله تولید انبوه می‌رسد
مدیر پروژه انطباق گیربکس شش‌سرعته بر روی محصولات ایران خودرو گفت: رانا با گیربکس شش‌دنده دستی و موتور +TU۵ به‌زودی به مرحله تولید انبوه خواهد رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا حاجی اسماعیلی با اشاره به مشخصات فنی و مزایای رانا پلاس با برخورداری از گیربکس شش‌سرعته دستی، عنوان کرد: مهم‌ترین مزیت این خودرو، افزایش شتاب، کاهش مصرف سوخت در سرعت‌های بالا و راحتی راننده در هنگام رانندگی است. کاهش استهلاک و صدای موتور همراه با ارتقای کیفیت تعویض دنده از دیگر مزایای این خودرو به شمار می‌رود.


وی با تاکید بر این‌که رانا شش سرعته پانوراما نیز مانند ۲۰۷ پانوراما، از تمامی استاندارد‌های لازم پیش از تولید انبوه عبور کرده، از اعمال برخی تغییرات به موازات افزوده شدن سقف شیشه‌ای و گیربکس شش‌سرعته خبر داد و بیان کرد: با شروع تحریم‌ها و قطع همکاری شرکای خارجی، اراده‌ای در مجموعه به منظور ورود به حوزه طراحی گیربکس شکل گرفت و موجب شد تا جعبه دنده شش‌سرعته به مرحله تولید انبوه برسد.


وی با بیان این‌که طراحی گیربکس شش‌سرعته، تجهیزات و توان تولید در شرکت نیرو محرکه را نیز تحت تأثیر قرار داد، تصریح کرد: این دستاورد موجب شد تا هم شرکت نیرو محرکه با توجه به تمهیدات علمی و عملی که دیده بود، از منظر طراحی و تولید پیشرفت کند و هم سازندگان زیر مجموعه آن‌ها به ارتقای قابل توجهی دست یابند.


مدیر پروژه انطباق گیربکس شش‌سرعته عنوان کرد: تولید این گیربکس چه در اجزای داخلی و چه در اجزای خارجی و انطباق آن با موتور +TU۵، کاملا بر مبنای دانش بومی و داخلی انجام شده است.
وی با اشاره به برنامه‌های آینده گروه صنعتی ایران خودرو برای ارتقای گیربکس شش دنده داخلی‌سازی شده، اظهار کرد: اکنون اقدامات لازم در زمینه نصب این گیربکس بر روی دنا با موتور توربوشارژ به صورت موازی در حال انجام است و در تلاش هستیم تا در انتهای امسال این محصول را نیز به تولید انبوه برسانیم.
به گفته حاجی اسماعیلی، طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، در آینده نزدیک دو خودروی ۲۰۶ و ۲۰۷ و سپس سایر محصولات مطابق نقشه راه قوای محرکه شرکت ایران خودرو به گیربکس شش‌سرعته داخلی مجهز خواهند شد.


وی با بیان اینکه گیربکس شش‌دنده پایه‌ای برای طراحی و تولید نوعی از گیربکس اتوماتیک و نیمه اتوماتیک AMT است، یادآور شد: بر اساس نقشه راه ایران خودرو، علاوه بر اینکه این گیربکس بر روی خودروی رانا و دنا قرار می‌گیرد، نسخه AMT آن نیز بر روی رانای جدید قرار خواهد گرفت. این پروژه نیز در حال انجام بوده و اواسط سال آینده به مرحله تولید انبوه می‌رسد.


حاجی اسماعیلی افزود: طراحی و تولید جعبه دنده اتوماتیک دو کلاچه DCT نیز جزو برنامه‌های آینده ایران خودرو است.


مدیر پروژه انطباق گیربکس شش‌سرعته افزود: وقتی سه محصول پایه یعنی رانای شش‌دنده، رانای AMT و دنای شش‌دنده با موتور TC تولید شود، این گیربکس بر روی بقیه محصولات از جمله سمند نیز قرار می‌گیرد.
وی با بیان این‌که در آینده شاهد تولید دو موتور EF۷+NA و EF۷+TC خواهیم بود، خاطرنشان کرد: هر دوی این موتور‌ها به همراه گیربکس شش‌دنده داخلی سازی شده بر روی محصولاتی نظیر دنا، سورن و سمند قرار خواهد گرفت.

منبع: ایکوپرس 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->