مدیرعامل شرکت توانیر: سال ۱۴۰۴، حدود ۲۴ هزار مگاوات کمبود برق داریم استاندار خراسان رضوی: زنجیره تولید و ارزش افزوده در استان تکمیل شود دور جدید پیش فروش محصولات سایپا از دوشنبه آینده (۱۷ دی ۱۴۰۳) لزوم هم‌فکری و تصمیم‌سازی برای اجرایی‌شدن پروژه‌هایی که در مشهد متوقف شده‌اند نمایشگر جایگاه‌های سوخت تغییر کرد + جزئیات معاونت علمی ریاست جمهوری و بانک مرکزی برای امنیت و شفافیت رمزپول و پرداخت‌یاری‌ها تفاهم‌نامه امضا کردند جزئیات عرضه اولیه «نبابک» یکشنبه آینده (۱۶ دی ۱۴۰۳) بزرگ‌ترین مجتمع فرآوری کائولن شرق کشور در تربت‌حیدریه با حضور رئیس مجلس افتتاح شد (۱۳ دی ۱۴۰۳) قیمت مرغ کاهش یافت | قیمت امروز گوشت قرمز، مرغ و دام زنده (۱۳ دی ۱۴۰۳) + جدول قیمت قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۳ دی ۱۴۰۳) | افت ۱۸ میلیونی تیگو ۷ قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۳ دی ۱۴۰۳) | دنا پلاس توربو یک میلیارد و ۶۹ میلیون تومان اولویت بازرسی اصناف مشهد، نظارت بر کالا‌های اساسی و درج قیمت بر روی آن‌ها است فرصت تکمیل اطلاعات حقوق کارمندان در سامانه ثبت حقوق و مزایا تمدید شد (۱۳ دی ۱۴۰۳) نفت، سال ۲۰۲۵ میلادی را با افزایش قیمت آغاز کرد نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۳ دی ۱۴۰۳) | دلار ۸۱ هزار و ۷۰۰ تومان روغن ۱۵ درصد گران شد (۱۳ دی ۱۴۰۳) ۵ شاخصه اصلی حذف یارانه‌بگیران اعلام شد | دهک‌بندی‌ها تغییر می‌کند؟ پاتک کریسمس به بازار طلا و سکه ایران | بازار طلا از سکه افتاد (۱۳ دی ۱۴۰۳) ۲۰۲۵؛ سال انفجار ثروت میلیاردر‌ها | برندگان و بازندگان چه کسانی هستند؟ مصرف برق ۲ هزار مگاواتی ماینرهای غیرمجاز نگرانی تازه خریداران مسکن | نوسانات ارزی بر بازار مسکن اثر دارد؟ نرخ امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۱۳ دی ۱۴۰۳) | فلفل دلمه از ۲۵ تا ۱۰۰ هزار تومان جای خالی رفتارشناسی در تدوین و اجرای قوانین واریز سود سهام عدالت در راه است | میزان سود جدید چقدر است؟ ثبت رکورد جدید در تحویل گاز به نیروگاه‌های حرارتی تولید برق خراسان رضوی رقیب خودروهای چینی از راه رسید | بنز و تویوتا به زودی در بازار خودرو ایران دریافت حق ترانزیت در قبوض برق صنایع؛ مانع‌زدایی یا مانع‌تراشی؟ وزیر نفت خبر داد: تولید حداکثری گاز برای عبور از زمستان بیست و پنجمین نمایشگاه لوازم خانگی مشهد | قیمت‌های نجومی و گلایه تولیدکنندگان از نوسانات ارز
سرخط خبرها

هشدار؛ خانه و خودرو خود را برای بورس نفروشید

  • کد خبر: ۵۸۷۹۱
  • ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۳
هشدار؛ خانه و خودرو خود را برای بورس نفروشید
عضو شورای ‌عالی بورس با اشاره به ریسک بالای بازار سرمایه، گفت: سهامداران نباید منابع مالی ضروری خود را وارد بازار سرمایه کنند، در زمان روند صعودی بازار شاهد بودیم که برخی سهامداران اقدام به فروش مسکن و خودرو کرده و پول آن را وارد بورس می‌کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، «سعید اسلامی» با تاکید بر اینکه بازار سرمایه در ذات خود دارای هیجان است، افزود: اکنون با‌توجه‌به بزرگ‌شدن بازار و نزدیک‌شدن به زمان انتخابات، کم و بیش شاهد مطرح شدن اظهارنظر‌هایی هستیم که هدف آن در راستای تامین منافع سهامداران نیست.

 

وی با اشاره به سهامداران و نحوه سرمایه‌گذاری آن‌ها در بازار گفت: توصیه ما به سهامداران این است که به‌جای بررسی اخبار سیاسی به موضوعات اقتصاد کلان و اخبار صنایع و شرکت‌ها توجه کنند و برای سرمایه‌گذاری در بازار سهام به‌خصوص در زمانی که بازار وارد فاز هیجانی می‌شود و در مدار نزولی قرار می‌گیرد نگاه سهامداران به بازار باید بلندمدت باشد.

 

اسلامی با بیان اینکه به دلیل اظهارنظر‌های متفاوت از سوی برخی از فعالان بازار ممکن است شاهد نوسان دارای هیجان در بازار باشیم، اظهار کرد: سهامداران به هیچ عنوان نباید منابع مالی ضروری خود را وارد بازار کنند، در زمان روند صعودی بازار شاهد بودیم که برخی از سهامداران اقدام به فروش مسکن و خودرو می‌کردند تا بتوانند سرمایه‌های خود را برای کسب بازدهی بیشتر وارد بازار کنند.

 

عضو شورای‌عالی بورس به سرمایه‌گذارانی که به دنبال سرمایه‌گذاری در بازار سهام هستند اشاره کرد و گفت: سهامداران باید با استفاده از خدمات تخصص نهاد‌های مالی دارای مجوز سازمان بورس یا صندوق‌های سرمایه‌گذاری اقدام به ورود سرمایه‌های خود به بازار سهام و سرمایه‌گذاری در این بازار کنند.

 

وی اظهار کرد: روند بازار در وضعیت فعلی از طریق دو نکته قابل بررسی است، در صورتی که شاهد به‌هم‌ریختگی کلانی در سطح اقتصاد کشور نباشیم، بازار سرمایه بازاری است که می‌تواند در همه دوران و در بلندمدت در مقایسه با سایر بازار‌ها سود قابل توجهی را در اختیار سهامداران قرار دهد.

 

عضو شورای‌عالی بورس اظهار کرد: اگر ریسک‌ها کنار گذاشته شوند، تردیدی نیست که بازار سرمایه سودآوری بیشتری دارد به شرط آنکه دیدگاه سهامداران برای سرمایه‌گذاری در این بازار بلندمدت باشد.

 

وی با اشاره به قیمت‌گذاری دستوری و تاثیر آن بر معاملات بازار سهام افزود: زمانی که صحبت از بازار می‌شود منظور محل برخورد عرضه و تقاضاست و نباید اقدام به کنترل بازار به صورت دستوری کرد.


وی اظهار کرد: اعمال مقررات برای تعیین دستوری قیمت کالا‌ها به‌طور حتم علاوه بر ایجاد لطمه به فعالیت شرکت‌ها، ماهیت بازار را تحت تاثیر قرار می‌دهد و زمینه ایجاد مشکلاتی را برای بازار فراهم می‌کند. با قیمت‌گذاری دستوری نمی‌توان در بازار به اهداف تعیین شده مانند کنترل قیمت‌ها و کنترل تورم دست پیدا کرد و براساس تجریبات به دست آمده در دستور کار قرار گرفتن قیمت‌گذاری دستوری فقط باعث ایجاد رانت در بازار می‌شود.

 

دبیر کل کانون نهاد‌های سرمایه‌گذاری خاطرنشان کرد: مجموعه بازار سرمایه باید در جهت منافع میلیون‌ها سهامدار بر روی این موضع بایستد و امیدواریم شاهد این باشیم که هیچ‌گاه هیچ کالایی مورد قیمت‌گذاری دستوری قرار نگیرد.

 

وی اظهار کرد: قیمت‌گذاری دستوری فقط باعث ایجاد لطمه در فعالیت بورس کالا نمی‌شود بلکه بسیاری از کالا‌هایی که اعلام شده است قیمت آن به صورت دستوری تعیین شود جزو شرکت‌هایی هستند که سهام آن‌ها در بورس حضور دارد و با‌توجه‌به اینکه این شرکت‌ها، جزو شرکت‌های بزرگ و شاخص‌ساز هستند به‌شدت روند بازار را تحت تاثیر قرار می‌دهند و منافع میلیون‌ها سهامدار تحت خطر قرار می‌گیرد.

 

اسلامی با بیان اینکه این اقدام باعث سیگنال دهی منفی به معاملات بازار سهام می‌شود، گفت: بار‌ها اعلام شده است دولت و حاکمیت از بازار حمایت کند در‌حالی‌که ساده‌ترین موضوع حمایت از بازار با قیمت‌گذاری دستوری از دست می‌رود.

 

عضو شورای‌عالی بورس افزود: آخرین موضوع مطرح‌شده درباره قیمت‌گذاری دستوری، در زمینه فولاد در بورس کالا بود، بورس کالا چالش‌های خود را دارد با چندین وزارتخانه در ارتباط است و تحت تاثیر و فشار سیاست‌گذاری‌ها قرار دارد که این موضوع می‌تواند بر عملکرد این بازار تاثیرگذار باشد.

 

وی اظهار کرد: بورس کالا درباره قیمت‌گذاری دستوری به‌خوبی مقاومت کرده است تا منافع بازار سرمایه و ماهیت آن را حفظ کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->