نتایج تحقیقات جدید: افراد متأهل بیشتر از مجردان به زوال عقل مبتلا می‌شوند دانشمندان می‌گویند ممکن است ما در کره ماه زندگی میکروبی به جا گذاشته باشیم ساعت‌های ۱۴ میلیارد تومانی ژژه لکولتر با مینیاتورهای شاهنامه + عکس ترامپ اجرای قانون ممنوعیت فعالیت تیک‌تاک را ۷۵ روز دیگر عقب انداخت قابلیت Copilot Vision مایکروسافت به ویندوز و موبایل می‌آید + قابلیت‌ها آیا تراشه‌های الکترونیکی هم شامل تعرفه‌های سنگین ترامپ می‌شوند؟ هوش مصنوعی Runway Gen-4 رونمایی شد | تولید پیشرفته ویدئو + فیلم افزایش قابل‌‌توجه زباله‌های فضایی در سال ۲۰۲۴ عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر + روش فعال‌سازی هدیه ویژه ایرانسل به مناسبت عید سعید فطر + روش فعالسازی چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک‌ انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ اولین اشتباه آمریکا، آخرین اشتباه آن‌هاست | هر نوع ماجراجویی، آغازی بر سقوط یک امپراتوری استکباری خواهد بود ویژگی جدید اینستاگرام معرفی شد: تماشای سریع‌تر ریلزها تاریخ جدید لیست‌شدن توکن پاوز مشخص شد | آیا پاوز در بایننس هم لیست می‌شود؟ طرح استفاده از هوش مصنوعی در درمان برای اولین بار در کشور در استان خراسان رضوی اجرا می‌شود آیفون ۱۷ به قابلیت فیلم‌برداری 8K مجهز می‌شود مقایسه ضخامت گلکسی S۲۵ اج و S۲۵ اولترا + ویدئو ایرانسل در برخی شهر‌های مازندران قطع شد + علت (۶ فروردین ۱۴۰۴) شمار مسافران اتوبوس‌های بین‌شهری به مقصد مشهد از نیم‌میلیون‌نفر فراتر رفت | زائران بلیت رفت و برگشت را همزمان تهیه کنند ویدئو | حرکات شگفت‌آور ربات انسان‌نمای Unitree ویدئو | حالا راه‌رفتن ربات انسان‌نمای Figure بیشتر شبیه انسان است
سرخط خبرها

کارایی واکسن را افزایش دهید

  • کد خبر: ۵۹۵۸۶
  • ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۱
کارایی واکسن را افزایش دهید
هفته نامه New Scientist در شماره جدید خود به واکسیناسیون کووید ۱۹ پرداخته است. همان طور که در گزارش‌های مختلف آمده است، میزان اثرگذاری هیچ کدام از واکسن‌های عرضه شده صددرصدی نیست.
شهرآرانیوز - هفته نامه New Scientist در شماره جدید خود به واکسیناسیون کووید ۱۹ پرداخته است. همان طور که در گزارش‌های مختلف آمده است، میزان اثرگذاری هیچ کدام از واکسن‌های عرضه شده صددرصدی نیست. به عبارت دیگر، هیجانی که برای غلبه بر بحران همه گیری کووید ۱۹ ایجاد شده است، چندان علمی و منطقی نیست، اما فراتر از تلاش برای خودمراقبتی در مقابل ویروس، می‌توان برای بهینه سازی اثر واکسن‌های موجود، با نگاهی دوباره به سبک زندگی روزمره مؤثر واقع شد.
 
براساس پژوهش ها، تغییرات هرچند ساده در کنش‌های روزانه ما می‌توانند بر واکنش بدن به واکسیناسیون کووید ۱۹ مؤثر باشند. تا زمان انتشار این گزارش ۱۳۰ میلیون دوز واکسن در جهان تزریق شده است، اما همه آن‌ها موفق نبوده اند. جز گروه‌های معدودی که واکسن بر آن‌ها اثرگذار نیست، جنسیت، سن، میزان اضطراب و حتی ساعت شبانه روزی که واکسن تزریق می‌شود بر ایمنی گیرندگان اثرگذار است. پژوهش‌ها نشان می‌دهد میزان بالای اضطراب موجب افزایش سطح هورمون ها، کورتیزول و آدرنالین می‌شود و تولید آنتی بادی مؤثر را به تأخیر می‌اندازد. بدون تردید نمی‌توان تنها با گفتن «آرام باشید» استرس را از افراد دور کرد، اما می‌توان با خواب کافی به ویژه ۲ شب قبل از تزریق واکسن، استراحت و آمادگی مناسب برای فعالیت‌های هورمونی را ایجاد کرد.
 
افزایش تحرک بدنی گزینه دیگری است که به بهبود خواب شبانه کمک می‌کند. هم چنین تجربه واکسیناسیون آنفلوانزای فصلی نشان می‌دهد ۱۵ دقیقه ورزش روزانه به ویژه در حرکات مرتبط با نیم تنه بالایی می‌تواند واکنش ایمنی بدن به واکسن را افزایش دهد. همان طور که اشاره شد جنسیت نیز بر میزان اثرگذاری واکسن‌ها مؤثر است، اما عامل تقریبا ناشناخته مرتبط با آن، ساعت دریافت واکسن است که پژوهش‌ها نشان می‌دهد واکسیناسیون مردان در روز و زنان در عصر اثر بهتری دارد.
 
 
شماره‌های دیگر این مجله
 
دورنمای جهان در سال ۲۰۲۱
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->