مهلت نام‌نویسی در آزمون سامفا تا ۲۰ دی تمدید شد حل مشکل ۲۱۰ نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان سازمان حفاظت محیط زیست برای محیط بان کرمانی وکیل می گیرد جان باختن راننده ترکمنستانی در زرند کرمان + جزئیات جزئیات تازه درباره برخورد پرنده با هواپیمای فوق سبک شخصی نشان مشهدالرضا (ع) باید به کشف ظرفیت‌های مغفول مانده مشهد بپردازد میانگین تجویز دارو در ایران بیش از ۲ برابر میانگین جهانی است دستگیری سارق ۱۵۰۰ گرم طلا در مشهد صدور مجوز پرداخت پاداش فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۲ صدور هشدار هواشناسی برای آلودگی هوا در مشهد و ۷ شهر دیگر (۱۵ دی ۱۴۰۳) ویروس جدید چینی HMPV چیست و چه علائمی دارد؟ + راه‌های پیشگیری یادی از دکتر محمد فقیهی حکم‌آبادی، نخستین جراح چشم مشهد | چشم ما در پی خوبان جهان خواهد بود* پایداری محیط زیست با الگو‌های موفق بازیافت زباله خطرات مصرف بیش از حد استامینوفن را جدی بگیرید ارائه خدمت به ۱۳ هزار زوج نابارور در راستای فرزندآوری  رانندگی مخاطره‌آمیز در بزرگراه پیامبراعظم(ص) مشهد، ۳ مصدوم بر جای گذاشت | رانندگی پرخطر ۴ خودرو را درگیر کرد (۱۵ دی ۱۴۰۳) اعلام زمان ثبت‌نام آزمون دستیاری تخصصی استفاده از ظرفیت تمام شهروندان برای حل مسائل کشور، یکی از اهداف مهم دولت ریه اسفنجی، عارضه جدید دخانیات نوپدید اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ دی ۱۴۰۳) زورگیری طلاهای همسر دوم برای کادودادن به زن اول سرانه پایین درمانی در دومین کلان‌شهر ایران | قدردانی از بهورزان و مراقبان سلامت و مربیان بهورزی در مشهد حضور ۱۹۱۰ نفر بدهکار مهریه در زندان‌های کشور ترکیب نمره علمی و مصاحبه در گزینش معلمان تغییر کرد + جزئیات نگاهی به شاخصه های نسل زِد و راه هایی برای برقراری ارتباط بهتر با آن ها | ماجرای ما و زومرها دستگیری چند متهم سرقت سریالی | مقابله پلیس مشهد با شگردهای قدیمی و جرائم روز تدوین دستورالعمل نظارت بر فراورده‌های نانو و تاتو در سازمان غذا و دارو پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۱۵ دی ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌های جوی در شهر‌های بزرگ و صنعتی آلودگی هوا آمار مراجعه به مراکز درمانی را افزایش داد سبک زندگی در فصل زمستان از دیدگاه طب سنتی ایرانی چگونه است؟ ماموریت‌های اورژانس مشهد در ارتباط با بیماری‌های تنفسی ۱۸ درصد افزایش یافت (۱۵ دی ۱۴۰۳) انتقادِ بازنشستگان تأمین اجتماعی نیرو‌های مسلح به مبلغ ناچیز همسان‌سازی
سرخط خبرها

جزئیات ماجرای قطع شدن انگشت نوزاد با قیچی پرستار+فیلم

  • کد خبر: ۵۹۹۹
  • ۰۸ مهر ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۰
  • ۱
جزئیات ماجرای قطع شدن انگشت نوزاد با قیچی پرستار+فیلم
ویدئویی که دیروز جزو داغ‌ترین ویدئوهای فضای مجازی بود و خبر از یک اتفاق تلخ در بیمارستان نور شهرستان شهریار واقع در استان تهران می‌داد

ایمان فروزان‌نیا - همین اول بگویم که خواندن این مطلب را به پدر و مادرهایی که نوزاد دارند یا افرادی که روحیه حساس دارند، توصیه نمی‌کنم. همه‌چیز از یک ویدئو شروع شد؛ ویدئویی که دیروز جزو داغ‌ترین ویدئوهای فضای مجازی بود و خبر از یک اتفاق تلخ در بیمارستان نور شهرستان شهریار واقع در استان تهران می‌داد. دوربین روی نوزاد تازه‌به‌دنیاآمده کمی مکث می‌کند. صدای هق‌هق و دل‌دل زدن نوزاد، خاطر هر بیننده‌ای را آزرده می‌کند. هیچ‌کس دور تخت خوشحال نیست. پدر کودک که معلوم است کمی قبل‌تر به تخت فرزندش بادکنک بسته‌اند، تندتند و بی‌هدف دور تخت قدم می‌زند. بعد دوربین روی دست کودک می‌رود و از انگشتی حکایت می‌کند که با سهل‌انگاری یک پرستار قطع شده است. ویدئو را خانواده کودک منتشر کرده‌ و مدعی شده‌اند یکی از انگشتان نوزاد تازه‌متولدشده‌شان در بیمارستان با قیچی بریده شده است.

 

تعداد بازدید : 3952


مصاحبه دردناک پدر
اولین واکنش را خبرنگاران نزدیک به محل حادثه نشان دادند و به بیمارستان رفتند تا با پدر نوزاد صحبت کنند. خیلی زود ویدئوی صحبت‌های این پدر نیز مثل ویدئویی که از وضعیت جسمی کودک منتشر شده بود، در فضای مجازی داغ شد. پدر این کودک با سرووضعی پریشان و درحالی‌که نمی‌تواند جملات را به‌درستی پشت‌سر هم ردیف کند، می‌گوید: «ما دو تا سه ساعت پس از قطع انگشت فرزندم متوجه این حادثه شدیم، اما متاسفانه بیمارستان جراح نداشت که بتواند مشکل را حل کند. این اتفاق ساعت یک بعدازظهر افتاد اما جراح ساعت ۵بعدازظهر آمد و به من گفت احتمال درست شدن انگشت فرزندم ۵۰درصد است. او گفت باید هفت روز صبر کنیم و پس از هفت روز اگر انگشت خشک شد و افتاد، مشخص می‌شود عمل موفقیت‌آمیز نبوده است و اگر نیفتاد، عمل موفقیت‌آمیز بوده است. حالا با گذشت دو روز به من زنگ زده و گفته‌اند حال نوزاد بد است و به او دستگاه وصل کرده‌اند. درحال‌حاضر نه کسی به ما پاسخ‌گوست و نه اجازه ملاقات فرزندم را می‌دهند.»
خبرنگاری که این فیلم را تهیه کرده است، در ادامه خودش مقابل دوربین می‌آید و می‌گوید: مسئولان بیمارستان از پاسخ‌گویی به او خودداری و از بیمارستان، بیرونش کرده‌اند.

 

پخش ویدئو در اخبار تلویزیون

تعداد بازدید : 1249


دردی که درمان نمی‌شود
این اولین‌باری نیست که خطای یک پزشک یا پرستار سوژه داغ فضای مجازی می‌شود. کشیدن بخیه از صورت بیمار، جاگذاشتن سوزن در قلب، جراحی اشتباه یک عضو و کلی داستان دیگر را می‌توانید با یک جست‌وجوی ساده در اینترنت پیدا کنید.
سوالی که پیش می‌آید این است که آیا خطاهای پزشکی در این سال‌ها زیادتر شده‌‌اند یا به‌دلیل پیشرفت فناوری ارتباطی و وجود شبکه‌های اجتماعی، بیشتر دیده می‌شوند؟
طبق آمار درج‌شده در اخبار قصور احرازشده ازسوی کمیسیون پزشکی‌قانونی در سال97 نسبت‌به سال قبل از آن کاهش 19درصدی داشته است که این آمار را می‌توان نشانگر کاهش خطا و افزایش دقت در امور درمانی تلقی کرد. از آن طرف امکان اشتراک‌گذاری داستان در شبکه‌های اجتماعی باعث شده است که مردم بیشتر از گذشته درباره اتفاقات تلخی که در بیمارستان‌ها برایشان می‌افتد، صحبت کنند و خطاها و سهل‌انگاری‌های پزشکی بیشتر از قبل به چشم بیاید. آنچه این وسط باعث ناراحتی مضاعف و ایجاد جو علیه جامعه پزشکی می‌شود، نبود یک نهاد پیگیر و پاسخ‌گو در بیمارستان است.
در همین ماجرای قطع شدن انگشت نوزاد یادشده، پدر کودک بیشتر از هر چیز، از اینکه نه رئیس بیمارستان برای پاسخ‌گویی حضور داشته است نه معاون بیمارستان، کلافه بود. شاید اگر از همان اول یک نفر پیدا می‌شد تا این پدر نگران را آرام کند و از حق‌وحقوق قانونی و محفوظ او برای شکایت از پرستار و بیمارستان برایش بگوید، هیچ‌وقت کار به فضای مجازی کشیده نمی‌شد و افکار عمومی را درگیر نمی‌کرد. درد اصلی در بیمارستان‌های ما درد پاسخ‌گو نبودن و به حال خود رها کردن بیمار و اطرافیان اوست که تلخ‌ترین خاطرات را برای بسیاری از ما ساخته است و هیچ‌کس هم به فکر درمان آن نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ساناز
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
0
0
خیلی بد بود بی چاره
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->