نگاهی به مهم‌ترین موضوعات مطرح‌شده در ششمین نشست «فرمت مسکو» با موضوع افغانستان ششمین نشست مشورتی افغانستان در مسکو با حضور نماینده ایران برگزار شد جزئیاتی جدید از طرح سامان‌دهی اتباع خارجی | پیش‌بینی اقامت‌های یک‌ساله، سه‌ساله و هفت‌ساله در ایران حجت‌الاسلام وحیدی: مجاهدان افغانستانی منتظر فرمان ولی فقیه هستند + فیلم گریستن برای پیروزی، تجربه‌ای تازه برای یک افغانستانی ویدئو | گل اول افغانستان به پاراگوئه در جام جهانی فوتسال ازبکستان پخش زنده بازی تیم ملی فوتسال افغانستان در برابر پاراگوئه در جام جهانی فوتسال ازبکستان (۴ مهر ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین عجیب‌ترین زمین والیبال جهان در ولایت سمنگان افغانستان + فیلم از تیم ملی فوتسال پاراگوئه، حریف افغانستان در جام جهانی فوتسال، چه می‌دانیم؟ مردم تاشکند بی‌خبر از برگزاری بزرگترین رویداد فوتسال جهان در شهرشان تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتسال افغانستان مقابل پاراگوئه در جام جهانی ازبکستان در چه صورتی تیم ملی فوتسال افغانستان از مرحله گروهی جام جهانی ازبکستان صعود می‌کند؟ مراسم اختتامیه مسابقه ادبی فرهنگی «پارسی وطن است» در مشهد برگزار شد نتیجه دیدار تیم‌های ملی افغانستان و اوکراین در جام جهانی فوتسال پخش زنده بازی تیم ملی فوتسال افغانستان در برابر اوکراین در جام جهانی فوتسال ازبکستان (۳۱ شهریور ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتسال افغانستان مقابل اوکراین در جام جهانی ازبکستان بی‌احترامی دیپلمات طالبان به سرود ملی جمهوری اسلامی ایران+فیلم تیم ملی فوتبال افغانستان با یک پله سقوط در جایگاه ۱۵۲ جهان قرار گرفت خلاصه بازی تیم‌ ملی فوتسال افغانستان و آرژانتین + فیلم نتیجه دیدار تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و آرژانتین در جام جهانی فوتسال (۲۸ شهریور ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تیم رباتیک دختران افغانستان در بین ۳۰ دانشمند آسیا از نگاه مجله فوربز

  • کد خبر: ۶۴۸۱۹
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۵
تیم رباتیک دختران افغانستان در بین ۳۰ دانشمند آسیا از نگاه مجله فوربز
مجله معتبر فوربز تیم رباتیک دختران افغانستان را در فهرست ۳۰ دانشمند، مخترع و سرمایه‌گذار زیر سن ۳۰ سال در سطح آسیا قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پنج دختر نوجوان افغان که این تیم رباتیک را تشکیل می‌دهند موفق شدند برای درمان بیماران کووید۱۹، یک دستگاه وینتیلاتور (دستگاه تنفس مصنوعی) سبک تولید کرده‌اند و انتظار می‌رود که از این دستگاه برای درمان بیماران استفاده شود.

 

مجله فوربز از سمیه فاروقی، آیدا حیدرپور، الهام منصور، فلورانس پویا و دیانا وهاب‌زاده به‌عنوان دختران عضو تیم رباتیک افغانستان نام برده است.

 

دختران ربات‌ساز افغان در زمان اوج گیری شیوع کرونا در هرات، اقدام به ساخت دستگاه وینتیلاتور کردند و این دستگاه از سوی وزارت صحت عامه/ بهداشت این کشور مورد آزمایش قرار گرفت.

 

تیم رباتیک دختران افغانستان در بین ۳۰ دانشمند آسیا از نگاه مجله فوربز

 

سمیه فاروقی ۱۷ ساله، کاپیتان تیم رباتیک در این باره گفت که آنان هم‌اکنون روی ساخت ربات مین‌پاک کار می‌کنند و تا کمتر از یک ماه دیگر این ربات تکمیل می‌شود.

 

وی افزود که دختران رباتیک برای بازتاب چهره‌ی مثبت از افغانستان و زنان در سطح جهان تلاش می‌کنند و ساخت این ربات‌ها باعث افزایش علاقمندی دختران به دانش ربات‌ها می‌شود.

 

در خبرنامه‌ی نهاد موسوم به «دیجیتال سیتزن فاند»، حامی اصلی تیم رباتیک آمده است: «تیم روباتیک نشان داده که اگر به زنان و دختران و توانایی آن‌ها باور داشته باشیم، آن‌ها می‌توانند کارهای خارق‌العاده‌ای را انجام دهند.»

 

تیم رباتیک دختران افغانستان در بین ۳۰ دانشمند آسیا از نگاه مجله فوربز

 

تیم رباتیک دختران افغانستان در مسابقات جهانی ۲۰۱۷ در واشنگتن به مدال نقره دست یافت و پس از کسب این مدال، نام این دختران سرزبان‌ها افتاد و آنان در چندین رقابت دیگر نیز شرکت کردند.

 

منبع: اطلاعات روز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->