باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان
سرخط خبرها

بهزیستی خراسان‌رضوی ۱۵ هزار زن سرپرست خانوار را زیر پوشش دارد

  • کد خبر: ۶۹۷۲۲
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۳
بهزیستی خراسان‌رضوی ۱۵ هزار زن سرپرست خانوار را زیر پوشش دارد
معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان‌رضوی از پوشش ۱۵ هزار زن سرپرست خانوار در این استان خبر داد.

گروه خانواده شهرآرانیوز | به‌گفته معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان‌رضوی، اکنون حدود ۱۲هزار زن سرپرست خانوار از بهزیستی خراسان‌رضوی مستمری می‌گیرند و ۳۰۰۰ نفر از کمک‌هزینه معیشت بهره‌مندند.
شهره شاهرودی ادامه داد: ۷۰۰۰ نفر از این گروه که ساکن شهر‌ها هستند، از بیمه تأمین اجتماعی استفاده می‌کنند و ۳۵۰۰ نفر که در روستا ساکن‌اند، از بیمه عشایری و روستایی بهره‌مندند.


به‌گفته معاون اجتماعی بهزیستی خراسان‌رضوی، در سال گذشته ۱۶۷۵ نفر از زنان سرپرست خانوار این نهاد، با روش‌های توانمندسازی و مستقل‌سازی، به بازتوانی رسیده و از چرخه حمایت بهزیستی خارج شده‌اند.


وی کل جمعیت زنان سرپرست خانوار زیر پوشش بهزیستی خراسان‌رضوی را ۱۵ هزار نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۱۳ هزار نفرشان تحت آموزش‌های مختلف از قبیل مهارت‌های زندگی، فرزندپروری، خودمراقبتی و مهارت‌های اجتماعی قرار گرفته‌اند.


وی ادامه داد: از این تعداد زن سرپرست خانوار ۲۲۵ گروه اقتصادی با عنوان تأمین مالی خرد تشکیل شده است که به اشتغال رسیده‌اند و مراحل تثبیت شغل و رسیدن به استقلال اقتصادی را سپری می‌کنند.


وی خاطرنشان کرد: در خانوار‌های تحت سرپرستی این بانوان، ۱۱۵۰ دانشجو وجود دارد که از حمایت‌های مالی بهزیستی بهره‌مندند؛ به‌شکلی که همه شهریه تحصیلی آنان در دانشگاه را بهزیستی پرداخت می‌کند.
به‌گفته شاهرودی، حدود ۷۰۰۰ دانش‌آموز نیز در این خانواده‌ها از کمک‌های تحصیلی بهزیستی خراسان‌رضوی بهره‌مندند.


وی با بیان اینکه برای ۱۷۵ خانواده، مداخلات تخصصی مددکاری به‌وسیله کلینیک‌های مددکاری انجام شده است، گفت: به‌دلیل اینکه بسیاری از این زنان فرایند طلاق را طی کرده‌اند، نیاز بوده است بدانند پس از طلاق باید چگونه به زندگی خود ادامه دهند و از فرزندانشان مراقبت کنند.


شاهرودی با تأکید بر اینکه طلاق به‌هیچ‌عنوان راه‌حل مشکلات خانواده نیست، گفت: وقتی یک خانواده دچار فروپاشی می‌شود و زن و فرزندان قربانی طلاق می‌شوند، باید به آنان مشاوره، خدمات مددکاری و آموزش ارائه شود تا بدانند در دوره پس از طلاق که یکی از دشوارترین مراحل زندگی است، چگونه می‌توانند به زندگی‌شان ادامه دهند.


معاون اجتماعی بهزیستی خراسان‌رضوی همچنین از چکاپ سلامت زنان سرپرست خانوار خبر داد و گفت: همه زنان سرپرست خانوار زیر پوشش بهزیستی استان در سال ۹۸ غربالگری سلامت شده‌اند و کسانی که بیمار تشخیص داده شده‌اند، اکنون مشغول گذراندن مراحل درمانی با حمایت‌های بهزیستی هستند.


وی تأکید کرد: سرطان پستان و دستگاه تناسلی، بیماری‌های خونی، بیماری‌های قلبی، فشار‌خون، دیابت و سایر بیماری‌ها در این گروه جمعیتی غربال شده و این فرایند کاملا رایگان انجام شده است.


وی ادامه داد: طرح غربالگری مددجویان جدید، هر سال بسته به میزان اعتبار غربالگری و درمان مددجویان اجرا می‌شود که در سال ۹۹ بیشتر اعتبار ۸۵ میلیون تومانی این بخش صرف درمان شده است و تعدادی از مددجویان نیز که تازه به جمعیت هدف ما پیوسته بودند، به‌صورت موردی غربال شده‌اند.


شاهرودی یادآور شد: در سال ۹۹ بیش از ۸۰ نفر از فرزندان زنان سرپرست خانوار از خدمت سربازی معاف شده‌اند تا بتوانند برای کمک به مادرانشان در سامان‌دهی اقتصاد خانواده مؤثر باشند.


وی همچنین از آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای برای احراز فرصت شغلی از سوی ۷۱۵ زن سرپرست خانوار این نهاد خبر داد و گفت: این آموزش‌ها را مراکز فنی‌وحرفه‌ای تأیید کرده است.


معاون اجتماعی بهزیستی خراسان‌رضوی تعداد گروه‌های همیار زنان سرپرست خانوار شهری و روستایی را ۱۹۰ گروه اعلام کرد و گفت: این زنان در گروه‌های سه تا هفت‌نفره در شهر و روستا، گروه‌های خوداشتغالی را تشکیل داده و در یک تشکل گروهی به اشتغال مدنظرشان پرداخته‌اند.


وی یادآور شد: بهزیستی برای تشکیل و تقویت گروه‌های همیار، سرمایه کار ۱۰ تا ۳۰ میلیونی به‌صورت بلاعوض و همچنین تسیهلات بانکی ارزان‌قیمت در اختیار این گروه‌ها قرار داده است. تعدادی از این گروه‌ها که در قالب رستوران، سالن‌های آرایش و مهدکودک‌ها شکل گرفته بودند، به‌دلیل کرونا تعطیل شده‌اند و تلاش برای تغییر زمینه فعالیت آن‌ها ادامه دارد.


وی همچنین درباره خانواده‌های چندقلویی زیر پوشش خدماتی این نهاد گفت: خانواده‌های چندقلویی ازجمله اینکه زنان سرپرست خانوار باشند یا همسر داشته باشند، زیر پوشش حمایتی بهزیستی هستند که ماهانه به آن‌ها بین ۴۵۰ تا ۵۵۰ هزار تومان کمک‌هزینه معیشت پرداخت می‌شود.


شاهرودی درباره مراکز غیردولتی فعال در زمینه آموزش و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار گفت: ۵۰ کلینیک مددکاری در استان به کار ارائه خدمات مددکاری و مشاوره در راستای توانمندسازی بانوان مشغول‌اند که فعالیت‌های مختلفی برای بانوان انجام می‌دهند تا آن‌ها را به استقلال اقتصادی و اجتماعی فرهنگی برسانند.


وی اضافه کرد: برای به‌روزرسانی دانش مددکاران نیز حدود ۲۵۰۰ نفرساعت آموزش علمی و کاربردی به مددکاران شاغل در مراکز غیردولتی ارائه شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->