رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست کمردرد و سردرد شایع‌ترین‌دردها| مصرف زیاد مسکن برای حوزه بهداشت و درمان بار مالی دارد علت دود غلیظ در آسمان ماهشهر اعلام شد شبستری: کلیه بیمارستان‌های مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی با تعرفه دولتی هستند هشدار برف و باران برای پنج استان کشور آیا مدارس و ادارات مشهد فردا (شنبه ۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شاخص آلودگی هوای اسلامشهر ۵۰۰ شد| توصیه ترک شهر به مردم قاتل خاموش در بجستان خراسان رضوی قربانی گرفت انفجار و آتش سوزی در کوهدشت + جزئیات سهمیه استخدام ۱۲ هزار پرستار در کشور آیا مدارس و ادارات تهران فردا (۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل هستند؟ تکذیب تراشیدن موی سر ۱۳۰ دانش آموز ششتمدی برای تنبیه باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم!
سرخط خبرها

دانش‌آموزان ایرانی واکسن انستیتو پاستور می‌زنند

  • کد خبر: ۷۰۹۹۶
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۷
دانش‌آموزان ایرانی واکسن انستیتو پاستور می‌زنند
رئیس انستیتو پاستور با بیان اینکه واکسن انستیتو پاستور تنها واکسن در دنیاست که دُز یادآوری دارد، گفت: در آینده نزدیک این واکسن برای رده سنی کودکان و نوجوانان به ویژه دانش‌آموزان استفاده می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا بیگلری، رئیس انستیتو پاستور در برنامه «تهران ما سلامت رادیو تهران» درباره موفقیت‌های ساخت واکسن این موسسسه تحقیقاتی گفت: انستیتو پاستور ایران یکصد سال سابقه خدمت به مردم ایران را دارد و ثابت کرده یار دیرین روز‌های سخت مردم است.

وی ادامه داد: در بحران کرونا هم این موسسه شبکه تشخیص آزمایشگاهی کرونا را در کشور طراحی و اجرا کرد. این موسسه قدیمی‌ترین واحد ساخت واکسن در خاورمیانه است و در حال حاضر دو واکسن کرونا را در دست ساخت دارد.

رئیس انستیتو پاستور افزود: اولین واکسن این موسسه تحقیقاتی در انتهای فاز سوم مطالعه بالینی است. در این فاز ۲۴ هزار داوطلب در ۸ شهر کشور دز اول را دریافت کرده اند و در انتهای این هفته فرآیند تزریق دز دوم هم انجام خواهد شد و با اتمام این مطالعه، واکسن پاستور که کاری مشترک با موسسه فینلای کشور کوبا و بسیار ایمن و با کارآیی بالا است تقدیم هموطنان می‌شود.

بیگلری تصریح کرد: مطالعات مرحله حیوانی واکسن دوم انجام شده است و به زودی وارد فاز بالینی می‌شود. ما پنجمین کشور دنیا هستیم که موفق شدیم این واکسن را با تکنولوژی خاص آن بسازیم. این واکسن کاملا ایرانی است و صرفا تحت نظر موسسه پاستور در حال ساخت است.

وی با اشاره به واکسیناسیون عمومی با دو واکسن ایرانی، گفت: ما پیشرفته‌ترین مطالعه فاز ۳ را داخل کشور انجام دادیم. بر اساس متون علمی پس از اتمام مطالعه و تحلیل داده‌ها واکسن برای واکسیناسیون عمومی اجازه پیدا می‌کند، ولی در مواقع اضطرار با اتکا به نتایج فاز دو قبل از اتمام فاز ۳ دولت‌ها اجازه می‌دهند واکسن به صورت اضطراری تزریق شود.

رئیس انستیتو پاستورمتذکر شد: وزارت بهداشت باید در هفته‌های آتی اجازه دهد واکسن پاستور هم مانند برکت مجوز تزریق عمومی بگیرد و یا اینکه به صورت داوطلبانه استفاده شود. ضمن اینکه برند پاستور معتبر و بین المللی است و ما سعی می‌کنیم اعتماد یکصدساله مردم را حفظ کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با استناد به مجوز وزارت بهداشت که واکسن به صورت اضطرار وارد فاز عمومی شده، یا داوطلبانه تزریق شود و یا با پایان فاز سوم مجوز تزریق بگیرد می‌توان تصمیم گرفت چه زمانی و برای چه کسانی این واکسن مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

بیگلری ابراز داشت: فاز ۳ تا پایان هفته اتمام می‌یابد و ۱ ماه هم طول می‌کشد داده‌ها تحلیل شوند. وزارت بهداشت به دقت واکسن‌ها را بررسی می‌کند و باید اجازه دهیم دولت تصمیم بگیرد روش استفاده و زمان استفاده از این واکسن چگونه باشد.

بیگلری با اشاره به تزریق آزمایشی واکسن مشترک پاستور و فینلای کوبا بر روی رده سنی کودکان و نوجوانان، اظهار داشت: طراحی این واکسن با هدف استفاده برای تمامی رده‌های سنی بوده است. در رده سنی ۱۸ تا ۸۰ سال در مطالعه فاز ۳ بررسی شده و بررسی زیر ۱۸ سال آغاز شده تا در آینده نزدیک بتوانیم برای رده سنی کودکان و نوجوانان به ویژه دانش‌آموزان استفاده کنیم. این واکسن تنها واکسن در دنیا است که دز یادآوری دارد و موجب راحتی خیال مردم خواهد بود.

رئیس انستیتو پاستور با تاکید بر نقش موثر این موسسه در همراهی با مردم برای روز‌های سخت و حفظ سلامت جامعه، انتظار خود از دولت سیزدهم اینچنین عنوان کرد: تمامی موسسات به ویژه موسساتی مثل پاستور که سابقه‌ای دیرینه دارند و جزو هویت تاریخی سلامت کشور هستند نیازمند فناوری‌های نوین هستند و به حمایت دولت در این راستا نیازمند هستند.

وی تصریح کرد: بزرگترین امتحان انستیتو پاستور در دوران شیوع کرونا انجام شد؛ بدون انستیتو پاستور غیرممکن بود تا بیماری در کشورمان تشخیص و شدت آن کاهش داده شود.
 
 
منبع:فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->