۱۰ میلیون نفر در ۶ هزار واحد مسکونی ناپایدار در کشور سکونت دارند ظرفیت قطار‌های مسافری برای امروز و فردا افزایش می‌یابد ترخیص کالا منوط به ثبت سفارش قبل از وصول خواهد شد اتباع، اهرم فشار بر بازار اجاره‌بهای ایران معافیت شرکت‌هایی با سود ١٠ هزار میلیارد تومانی از مالیات مسافران در پی لغو پروازها، چگونه پول بلیت خود را پس بگیرند؟ سامانه خودنویس سوادگری در معاملات مسکن را کاهش می‌دهد؟ ترخیص ۲۲ هزار خودرو وارداتی در نیمه نخست سال ۱۴۰۳ خبر مهم برای خریداران و فروشندگان طلا | شرایط جدید فروش طلا اعلام شد واکنش منفی بورس به وعده صادق ۲ | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۱ مهر ۱۴۰۳) همتی: تمرکز سازمان امور مالیاتی بر دانه‌درشت‌ها باشد چگونه و از کجا لپ‌تاپ خوب و ارزان‌قیمت بخریم؟ بررسی قیمت موبایل‌های شیائومی از ۵ میلیون تا ۷۳ میلیون تومان (۱۱ مهر ۱۴۰۳) نرخ امروز طلا و سکه در مشهد چقدر است؟ (۱۱ مهر ۱۴۰۳) | دست کوتاه مردم از طلای گرمی ۴ میلیون تومان قیمت خودرو‌های خارجی رشد کرد (۱۱ مهر ۱۴۰۳) شوک موقت بازار ارز بعد از عملیات وعده صادق ۲ | کارشناسان اقتصادی: افزایش قیمت ارز موقت و زودگذر است واکنش بازار خودرو‌های داخلی به پاسخ موشکی ایران به اسرائیل چه بود؟ (۱۱ مهر ۱۴۰۳) آیا قیمت بنزین افزایش می‌یابد؟ + ویدئو | حل مسئله ناترازی انرژی مستلزم گذشت زمان است بیش از ۴ میلیون کنتور هوشمند برق در کشور نصب شده است | ۲ درصد از مشترکان خیلی بدمصرف هستند قیمت دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال یک روز پس از حمله موشکی ایران به اسرائیل چه تغییری کرد؟ (۱۱ مهر ۱۴۰۳) تورم چندباره در سال، افزایش دستمزد سالانه را در خود ذوب می‌کند اختلال یا نگرانی در تأمین و عرضه بنزین وجود ندارد شلوغ‌شدن پمپ‌بنزین‌ها عادی است | سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت: سوخت به اندازه کافی موجود است و نگرانی نداریم سقوط آزاد بیت‌کوین بعد از عملیات موشکی ایران | آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۱ مهر ۱۴۰۳) ۵۳ درصد ظرفیت سد‌ها خالی است ۴۸ نیروگاه تجدیدپذیر در بورس انرژی ایران پذیرش شده است
سرخط خبرها

چقدر از اقساط وام یک میلیونی کرونا باقی مانده است؟

  • کد خبر: ۷۱۰۶۸
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۲
  • ۱
چقدر از اقساط وام یک میلیونی کرونا باقی مانده است؟
در بهار پارسال دولت برای حمایت از خانوار‌ها در دوره کرونا پرداخت وام یک میلیون تومانی کرونا را در دستور کار قرار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، در اولین مرحله از پرداخت وام کرونا ۲۱ میلیون سرپرست خانوار گفتند که به این وام نیاز دارند. در یک فرایند ثبت‌نامی این ۲۱ میلیون خانوار یارانه‌بگیر درخواست خود را ثبت کردند و نهایتا در پایان خرداد یک میلیون تومان را گرفتند.

اما دولت در همان زمان اعلام کرد که این وام بدون بازپرداخت نیست و اقساط آن از یارانه نقدی ۴۵ هزار تومانی هر ماه خانوار برداشت می‌شود.

نرخ سود این یارانه چهار درصد تعیین و مقرر شد در ۳۰ ماه از یارانه خانوار کسر شود. هر قسط این وام نیز ۳۵ هزار تومان اعلام شد. دولت اولین قسط را در تیر پارسال برداشت و تاکنون ۱۲ قسط آن پرداخت شده است.

از اقساط ۳۰ ماهه ۱۸ قسط باقی مانده است که در مجموع حدود ۶۳۰ هزار تومان است. یعنی خانوار یک نفره ۱۴ ماه یارانه نمی‌گیرد یا در یک خانواده چهار نفره یارانه یکی از اعضا ۱۴ ماه پرداخت نمی‌شود.

از میان این ۲۱ میلیون خانوار هفت میلیون خانوار مرحله دوم این وام را نیز دریافت کردند. دولت مجددا در آذر پارسال به دنبال اعمال محدودیت‌های کرونایی پرداخت مرحله دوم وام یک میلیون تومانی کرونا را در دستور کار قرار داد، اما این بار در تعداد کمتری.

وزارت کار هفت میلیون خانوار را مشمول دریافت مرحله دوم وام شناسایی کرد. شرایط نرخ سود و تعداد اقساط نیز همانند مرحله اول چهار درصد و ۳۰ ماهه بود.

پرداخت اقساط این وام نیز از دی پارسال شروع شد و تاکنون شش قسط آن پرداخت شده، ۲۴ قسط یعنی ۸۴۰ هزار تومان باقی مانده است.

به عبارت دیگر این خانوار‌ها حدود ۱۹ ماه یارانه یکی از اعضا را دریافت نمی‌کنند.

طی چند ماه اخیر یارانه بگیران بار‌ها از مسئولان خواسته‌اند که اگر یارانه‌ها را زیاد نمی‌کنند حداقل اقساط وام را ببخشند، اما تاکنون خبری از بخشش اقساط وام کرونا نشده است.

منبع: تجارت‌نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۱
0
0
باارزسلام وخسته نباشید خدمت کارکنان دولت ایران یک خواهش اجزانه دارم لطفا این وام کرونا که به مافقر بیچاره هادادین کاری کنید هرچی زدتر قصدتش تمام بشه که واقعا مردم خسته شدن مردم تو خرج زندگی خودشان ماندن چه برسه قصد وام کرونا پس بدن ثروت مندها میتان پس بدان ولی ماهانه یه فکر ی برای ماهاکنید خواهشن
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->