قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سالمندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین
سرخط خبرها

تاثیر واکسن کرونا در بدن افراد مبتلا به سرطان و دارای سیستم ایمنی ضعیف چگونه است؟

  • کد خبر: ۷۴۶۶۷
  • ۲۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۳
تاثیر واکسن کرونا در بدن افراد مبتلا به سرطان و دارای سیستم ایمنی ضعیف چگونه است؟
پزشکان آمریکایی معتقدند واکسن کرونا در بدن افراد سالم موثرتر از افرادی با بدن‌هایی است که سیستم ایمنی ضعیفی دارند. با این حال توصیه مقامات پزشکی در ایالات متحده این است که بیماران مبتلا به بسیاری از سرطان‌ها باید در اولین فرصت ممکن واکسینه شوند اما افرادی که تحت پیوند سلول‌های بنیادی یا سلول درمانی قرار می‌گیرند باید پس از آغاز درمان، دست‌کم برای سه ماه منتظر بمانند و سپس واکسینه شوند.

به گزارش شهرآرانیوز،به گفته پزشکان آمریکایی، احتمالا عملکرد واکسن‌های کرونا در بدن‌هایی با سیستم ایمنی ضعیف به خوبی عملکرد آنها در بدن‌های سالم نیست، با این وجود تزریق این واکسن‌ها تا حدی از بدن در برابر ابتلا به بیماری کووید۱۹ محافظت خواهد کرد.

 

به همین دلیل است که همچنان واکسیناسیون در مقابل کرونا به افرادی که سیستم ایمنی بدنشان به دلیل بیماری یا مصرف داروهای خاص ضعیف شده، توصیه می‌شود.

 

همچنین مهم است که خانواده، دوستان و مراقبان این افراد نیز واکسینه شوند تا احتمال انتقال ویروس از آنها به این افراد کمتر شود.

 

آمار نشان می دهد که در ایالات متحده آمریکا حدود ۳ درصد از بزرگسالان سیستم ایمنی ضعیفی دارند و در میان آنها، افراد مبتلا به اچ آی وی (ایدز)، گیرندگان پیوند عضو، برخی از بیماران سرطانی و افرادی با اختلالات ایمنی مانند آرتریت روماتوئید، بیماری التهابی روده و لوپوس نیز دیده می‌شوند.

 

اگرچه تاکنون بطور گسترده و در مقیاس بزرگ درباره نتیجه تزریق واکسن‌های کرونا به افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف مطالعه نشده، اما اطلاعات و تجربیات محدود در مورد واکسیناسیون افراد در مقابل بیماری‌های آنفلوآنزا و ذات الریه نشان می‌دهد که این واکسن‌ها در بدن آنها به اندازه بدن افراد سالم تاثیر گذار نیستند.

 

به این معنی که افراد دارای بدنی با سیستم ایمنی ضعیف، باید اقدامات احتیاطی مانند استفاده از ماسک و اجتناب از حضور در ازدحام زیاد را جدی بگیرند و ادامه دهند.

 

دکتر آجیت لیمای، متخصص پیوند در دانشگاه پزشکی واشنگتن در سیاتل می‌گوید: ادامه همه اقدامات احتیاطی که قبل از واکسیناسیون در نظر داشتید کاملا منطقی به نظر می‌رسد.

 

توصیه مقامات پزشکی در ایالات متحده این است که بیماران مبتلا به بسیاری از سرطان‌ها باید در اولین فرصت ممکن واکسینه شوند اما افرادی که تحت پیوند سلول‌های بنیادی یا سلول درمانی قرار می‌گیرند باید پس از آغاز درمان، دست‌کم برای سه ماه منتظر بمانند و سپس واکسینه شوند. این تاخیر باعث می‌شود که واکسن‌ها به بهترین شکل کار کنند.

 

به گزارش یورونیوز، پزشکان هم اکنون در حال مطالعه این موضوع هستند که برای دریافت کنندگان پیوند اعضا، آیا دریافت یک دز اضافی باعث موثرتر شدن واکسن‌ها خواهد شد یا خیر.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->