هشدار محققان به کسانی که چای کیسه‌ای استفاده می‌کنند پس از چند روز بی‌خبری، بالاخره کاوشگر «پارکر» از مأموریت خورشیدی‌اش سیگنال فرستاد هشدار پاوز به کاربران: امتیازات خود را قبل از اسنپ شات برگردانید! + آموزش و تاریخ بزرگ‌ترین شکست‌های حوزه فناوری در سال ۲۰۲۴ بالاخره تاریخ لیست بازی شکست خورده «تپ سواپ» مشخص شد! اختلال واتساپ برطرف شد (۷ دی ۱۴۰۳) OpenAI قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته بسازد فلز طلا چطور در پوسته زمین شکل می‌گیرد؟ | تحقیقی جدید پاسخ می‌دهد فضانوردان ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی سال نو میلادی را تبریک گفتند + فیلم محققان اسکاتلندی: افزایش بیماری‌های روانی ارتباطی مسقیم با آلودگی هوا دارند ۱۰ دنیای رنگی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد
سرخط خبرها

آیا تبلیغ فروش تجهیزات و اشتراک اینترنت ماهواره ای استارلینک در ایران واقعی است؟

  • کد خبر: ۷۶۲۸۸
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۹
آیا تبلیغ فروش تجهیزات و اشتراک اینترنت ماهواره ای استارلینک در ایران واقعی است؟
بعد از تصویب طرج جنجالی فضای مجازی در مجلس اخبار و تصاویری از عرضه تجهیزات و اشتراک اینترنت ماهواره‌ای در فضای مجازی منتشر شد. اما تبلیغ فروش تجهیزات و اشتراک اینترنت ماهواره ای استارلینک کلاهبرداری است یا واقعیت دارد؟ پلیس فتا توضیحاتی درباره این تبلیغ‌ها منتشر کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز - چند روز پیش خبری مبنی بر پوشش اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در نقاطی از ایران منتشر شد و به دنبال آن، تبلیغاتی درباره عرضه تجهیزات و اشتراک اینترنت ماهواره‌ای در فضای مجازی به راه افتاد. این موضوع درست در بحبوحه‌ بررسی طرح «حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی» و نگرانی مردم از محدودشدن دسترسی به اینترنت آزاد سر زبان‌ها افتاد.

در این میان، عده‌ای شیاد و فرصت‌طلب از نگرانی مردم برای دستیابی به اینترنت پرسرعت، باکیفیت و بدون محدودیت سوء‌استفاده کردند و مدعی فروش اشتراک و تجهیزات استارلینک شدند. پلیس فتا ناجا به این خبر واکنش نشان داده و تبلیغات موجود را کلاهبرداری دانسته است. سرهنگ علی نیک‌نفس، معاون فنی پلیس فتا ناجا، در پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا گفته است:


«اخیرا در پلتفرم‌های آگهی‌محور، شاهد انتشار آگهی‌های فروش مودم و تجهیزات اینترنت ماهواره‌ای در کنار بازنشر محتوا و ویدیو‌هایی هستیم که از طرف رئیس مرکز ملی و دبیر شورای عالی فضای مجازی و اظهارنظر وی درباره این نوع از اینترنت، این شایعه را بین کاربران ایجاد کرده‌اند که «هم‌اکنون امکان استفاده از خدمات اینترنت ماهواره‌ای در کشور فراهم شده است.»


معاون فنی پلیس فتا می‌گوید طبق بررسی‌ها مشخص شده که «عمده این آگهی‌ها جعلی هستند و اغلب کلاهبرداران و سودجویان نیز با ادعای رایگان‌بودن سرویس برای کاربران ایرانی سعی در فریب‌کاری و اغفال هم‌وطنان دارند؛ درحالی‌که هنوز امکان استفاده از این خدمات در ایران وجود ندارد.»

 

نیک‌نفس همچنین درباره عکسی که تجهیزات اینترنت ماهواره‌ای را روی فرش نشان می‌دهد گفته است:


طی رصد‌های کارشناسان پلیس فتا، یک سری تصاویر از تجهیزات و ارائه سرویس توسط برخی شرکت‌های آمریکایی در مناطقی از ایران در حال انتشار است و برخی کانال‌ها و صفحات شبکه‌های اجتماعی شروع به فروش تجهیزات و اکانت مربوط به اینترنت ماهواره‌ای کرده‌اند، اما واقعیت این است که ادعای فروش این تجهیزات به‌طور کامل و برای فروش به عموم عملیاتی نشده و تصاویر استفاده‌شده در این تبلیغات نیز مربوط به تصاویر منتشرشده از وب‌سایت‌های خارجی است.

 

آیا تبلیغ فروش تجهیزات و اشتراک اینترنت ماهواره ای استارلینک واقعی است؟


تمام تصاویری که در فضای مجازی برای تبلیغ بسته‌ آنتن استارلینک در ایران استفاده می‌شود (جعبه‌ استارلینک روی فرش)، درواقع تصویری یکسان مربوط به پست کاربری آمریکایی است. می‌توانید آلبوم کامل تصاویر آنباکسینگ کیت استارلینک و راه‌اندازی آن را به همراه توضیحات جالب این کاربر در imgur مشاهده کنید.

 

آیا تبلیغ فروش تجهیزات و اشتراک اینترنت ماهواره ای استارلینک واقعی است؟



سرهنگ نیک‌نفس در مورد امکان سفارش اینترنت ماهواره‌ای از تهران و سایر شهر‌های کشور گفته است:


نمایش نام شهر‌ها و مناطق ایران در وب‌سایت این شرکت‌ها به دلیل اتصال آن به وب‌سرویس‌های گوگل بوده و با وارد کردن نام هر منطقه‌ای، نقاط نزدیک آن نمایش داده می‌شود؛ لذا وجود نام مناطقی از ایران در وب‌سایت مذکور به معنای ارائه اینترنت ماهواره‌ای در آن مناطق نبوده و تاکنون هیچ‌گونه خدماتی از سوی شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنت ماهواره‌ای در ایران ارائه نشده است.


معاون فنی پلیس فتا ناجا تأکید کرد که طبق گفته‌های مدیران شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنت ماهواره‌ای، این خدمات «تن‌ها با مجوز و بر اساس قوانین و رگولاتوری کشورها» ارائه خواهد شد؛ درنتیجه لازم است هم‌وطنان در صورت اطلاع از هرگونه کلاهبرداری در فضای مجازی درباره‌ی فروش تجهیزات اینترنت ماهواره‌ای، موضوع را از طریق وب‌سایت پلیس فتا و مراجعه به بخش ارتباطات مردمی با این نهاد در میان بگذارند.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->