سقوط تتر به کانال ۷۹ هزار تومان (۹ دی ۱۴۰۳) جزئیات تخفیف ۳۰ درصد عوارض آزادراه‌های دولتی از ۱ بهمن ماه ۵۰۰ مسجد در خراسان رضوی آماده ضیافت اعتکاف رجبیه هستند خودرو‌های فاقد معاینه فنی هر ۲۴ ساعت جریمه می‌شوند + مبلغ جریمه ارزش روز سهام عدالت اعلام شد (۹ دی ۱۴۰۳) + جدول ریزش قیمت دلار به سمت کانال ۷۰ هزار تومان آغاز شد (۹ دی ۱۴۰۳) خرید سوخت از قاچاقچیان توسط دولت، از سوی وزارت نفت تکذیب شد ۲۵۰ هزار میلیارد ریال مالیات در خراسان رضوی وصول شد بورس وارد فاز اصلاح شد | شاخص کل نزدیک به ۵۰ هزار واحد ریخت (۹ دی ۱۴۰۳) سؤال از وزیر اقتصاد درباره افزایش قیمت دلار کلید خورد قیمت خودرو‌های خارجی ترمز برید (۹ دی ۱۴۰۳) | افزایش ۷۵ میلیون تومانی یک خودرو در یک روز! گامی به‌سوی آموزش مالی فرزندان با بلوجونیور | اپلیکیشن و کارت بانکی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها کشت پاییزه گندم در شهرستان مشهد پایان یافت (۹ دی ۱۴۰۳) طلا در مشهد ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان شد | رشد بیش از یک میلیون تومانی سکه تمام (۹ دی ۱۴۰۳) افزایش یکپارچه قیمت خودرو‌های داخلی (۹ دی ۱۴۰۳) | رشد تا ۱۹ میلیون تومانی خانواده شاهین سایپا فاصله کوتاه دلار تا کانال ۸۲ هزار تومان (۹ دی ۱۴۰۳) | سکه، نزدیک به مرز ۵۸ میلیون تومان! نژاد دام و طیور بومی ایران در آستانه انقراض | شغل دامداری در خطر است صفرتاصد افزایش حقوق کارگران و کارمندان در سال ۱۴۰۴ ضرب‌الاجل سازمان بازرسی به مدیران ۷ بانک درباره تسهیلات فرزندآوری | بانک‌های سامان، اقتصاد نوین و رسالت دارای بیشترین صف انتظار متقاضی تبعات افزایش قیمت دلار بر دخل‌وخرج کارگران رشد نرخ ارز رسمی چگونه باعث جهش قیمت دلار در بازار آزاد می‌شود؟ سیر صعودی قیمت خودرو، خریداران و فروشندگان را در حالت آماده‌باش قرار داده است (۹ دی ۱۴۰۳) قیمت تخم‌مرغ تا پایان ماه مبارک رمضان، تغییری نخواهد یافت (۹ دی ۱۴۰۳) آخرین قیمت ارز توافقی نیما امروز (۹ دی ۱۴۰۳) چند؟ | دلار توافقی کاهشی شد پیش‌نویس دستورالعمل حدود تراکنش‌های بانکی اشخاص تصویب شد چشم‌انداز آینده بازار سرمایه | زمستان بورس گرم می‌شود؟ دلایل اصلی رشد شارپی قیمت طلا و دلار در بازار چه بود؟ قیمت جدید گوشی موبایل آیفون ۱۵ و ۱۶ در بازار امروز (یکشنبه، ۹ دی ۱۴۰۳) قیمت بنزین سوپر وارداتی به قیمت روز واردات آن بستگی دارد
سرخط خبرها

جزئیات عرضه متری مسکن در بورس کالا

  • کد خبر: ۷۸۳۵۴
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۳
جزئیات عرضه متری مسکن در بورس کالا
مجوز شورای فقهی بانک مرکزی برای فروش متری مسکن گرفته شده است و در حال حاضر بانک مسکن مشغول رایزنی با بورس است. خانواده‌ها با این طرح می‌توانند با هر میزان دارایی به صورت متری اقدام به خرید مسکن کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، معاملات مسکن سرانجام به بورس رسید و حالا مدیرعامل بانک مسکن خبر داده است که فروش متری خانه در بورس کالا مجوز شورای فقهی بانک مرکزی را دریافت کرده و بانک مسکن برای عملیاتی کردن این طرح مشغول رایزنی با سازمان بورس است.

 

محمود شایان، مدیرعامل بانک مسکن از برنامه جدید این بانک برای فروش متری آپارتمان با استفاده از اوراق موازی سلف خبر داده و گفته است که طرحی با نام فروش متری آپارتمان توسط بانک مسکن تدوین شده است و بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته شرکت‌های زیرمجموعه بانک مسکن از طریق بورس با اوراق موازی سلف فروش متری مسکن را اجرایی می‌کنند.

 

به گفته او مجوز شورای فقهی بانک مرکزی برای فروش متری مسکن گرفته شده است و در حال حاضر بانک مسکن مشغول رایزنی با بورس است.

 

بنا به گفته شایان خانواده‌ها با این طرح می‌توانند از این پس به صورت متری اقدام به خرید مسکن کنند.

 

او همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا در قبال خرید متری مسکن پروژه‌ای وجود دارد،‌ توضیح داده است: به شرکت‌های زیرمجموعه بانک تکلیف شده پروژه‌های بیشتری را در این زمینه تعریف کنند، ضمن این‌که مردم می‌توانند در بازار سرمایه خریدهای خود را به فروش برسانند و در بازار آزاد اقدام به خرید مسکن کنند.

 

فروش متری مسکن دقیقا یعنی چه؟

 

بر اساس این طرح افراد می‌توانند معادل پولی که دارند اوراق سلف مسکن بخرند. ارزش این اوراق معادل ارزش مسکن رشد می‌کند و در واقع ارزش پول و سرمایه خریداران این اوراق حفظ می‌شود.

 

خریداران اوراق سلف مسکن می‌توانند هر زمان که مایل بودند اوراق خود را با نرخ روز بفروشند و یا در طول زمان به تعداد اوراق خود اضافه کنند و در زمان مناسب این اوراق را فروخته و معادل آن در بازار آزاد مسکن بخرند یا از پروژه‌های عرضه شده مسکن در بورس کالا، خانه مدنظرشان را بخرند.

 

شیوه فروش مسکن در بورس کالا متراژی است یعنی افراد حتی اگر به اندازه خرید یک متر خانه، پول داشته باشند محدودیتی ندارند و می‌توانند به همان میزان خانه بخرند.

 

در گذشته مخالفت‌هایی با عرضه مسکن در بورس کالا وجود داشت. مخالفان این طرح معتقد بودند که مسکن کالای همگن نیست و برخلاف سایر کالاهای موجود در بورس کالا امکان عرضه به این شیوه وجود ندارد.

 

منظور آنها این بود که قیمت و کیفیت مسکن متفاوت است و خرید و فروش اوراق سلف برای مسکن و تعیین ارزش روز اوراق بسیار دشوار است اما علیرضا ناصرپور، معاون توسعه بازار و مطالعات اقتصادی بورس کالای ایران توضیح داده است که برای هر پروژه مسکن که در بورس کالا عرضه می‌شود یک نوع اوراق سلف در نظر گرفته شده است و اگر فردی بخواهد با اوراق سلف خود مسکن دیگری بخرد ضرایب تبدیل قیمت طراحی شده و متقاضی باید مطابق با ارزش مسکن مورد نظر خود اوراق سلف عرضه کند.

 

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->