گزارش ۴ ماهه نهضت ملی مسکن منتشر شد خسارت قطعی برق چند ساعته به ۲۲ کارخانه سیمانی کشور | توقف تولید سیمان در تهران و خراسان ملک در این منطقه گران خواهد شد تولید کاغذ سنگی در فاروج خراسان‌شمالی با حضور وزیر نیرو افتتاح شد سوختگیری بنزین با کارت بانکی از سال ۱۴۰۴ بررسی احداث پروژه آزادراه حرم تا حرم در دستورکار شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی جدول قیمت سکه‌های پارسیان (۶ دی ۱۴۰۳) | سکه پارسیان در آستانه ۸ میلیونی شدن! اعترافات قاتل در بازسازی صحنه جرم: مقتول سال‌ها بازی‌ام داده بود سود مرحله جدید سهام عدالت چقدر است و چه زمانی واریز می‌شود؟ قیمت سکه‌های ضرب ۸۶ حراج مرکز مبادله چقدر است؟ آیا ثبات به بازار ارز برمی‌گردد؟ (۶ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) | بادمجان ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان کارگران چطور مالیات‌های مازاد بر حقوق را پس‌ بگیرند؟ سازندگان توان فروش و ساخت مسکن را ندارند سرپرست مدیریت روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش منصوب شد وزیر نیرو: هزینه تولید هر کیلووات ساعت برق ۸ هزار تومان است پیش بینی قیمت سکه و طلا (پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳) بزرگترین کریدور تجاری کشور از خراسان رضوی می‌گذرد مدیرعامل معاینه فنی تهران حرف‌های خودش علیه ایران خودرو و سایپا را تکذیب کرد! ترانزیت، زیربنای ۱۰ درصد اقتصاد کشور پرداخت ۶۰ هزار میلیارد ریال عوارض به شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌های خراسان رضوی از محل مالیات بر ارزش افزوده رشد ۴۸ درصدی خانوار‌های مستأجر درگیر فقر، طی ۶ سال تک‌نرخی‌شدن ارز به‌نفع مردم، یا به ضررشان؟ رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی مشهد: قطع برق خانگی اتفاق خوبی است | بخش خصوصی حاضر به رقابت با دولت نیست کاهش نرخ دام | قیمت امروز گوشت قرمز و مرغ (۵ دی ۱۴۰۳) چگونه دولت از گرانی ارز، ۱۰۰ هزار میلیارد تومان به دست آورد؟ | یک نماینده مجلس افشا کرد ارزش معاملات خرد در بورس شگفتی آفرید | گزارش وضعیت بازار سهام (۵ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ دی ۱۴۰۳) | هایما ۲۰ میلیون تومان ارزان شد
سرخط خبرها

دلایل افزایش قیمت مرغ و جوجه یکروزه چیست؟

  • کد خبر: ۷۹۴۶۳
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۴
دلایل افزایش قیمت مرغ و جوجه یکروزه چیست؟
جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ مادر طی سال ۹۹ کاهش بسیار زیادی داشته و بویژه در ماه‌های مهر و آبان ۱۳۹۹ میزان جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ مادر کاهش چشمگیری داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، استاد ژنتیک و اصلاح نژاد گروه دامپروری دانشگاه تهران در واکنش به افزایش قیمت جوجه یک روزه گوشتی به حدود ١١ هزار تومان گفت: با توجه به کاهش تولید جوجه یک روزه این مسأله قابل پیش بینی بود.

وی با اشاره به اینکه در سال ١۴٠٠ حدود ٢٠٠ میلیون قطعه جوجه یک روزه کمبود داریم، ادامه داد: جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ مادر طی سال ۹۹ کاهش بسیار زیادی داشته و بویژه در ماه‌های مهر و آبان ۱۳۹۹ میزان جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ مادر کاهش چشمگیری داشته است.

 

مهربانی یگانه مجموع جوجه‌ریزی واحدهای مرغ مادر را در سال گذشته ۹ میلیون و ۶۱۸ هزار قطعه عنوان کرد و افزود: در ١٠ سال گذشته، این کمترین میزان جوجه‌ریزی سالیانه بوده که در واحدهای مرغ مادر اتفاق افتاده است.

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه قبلاً پیش بینی شده بود که تا شهریور ماه با کمبود تولید مواجه باشیم، گفت: ارزیابی وضعیت تولید نشان می‌دهد که ما تا تابستان ١۴٠١ در زمینه تولید جوجه یک روزه و به تبع آن تولید مرغ مشکل خواهیم داشت.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه دولت تلاش می‌کند با واردات مرغ و تخم مرغ نطفه دار این کمبود را جبران کند، افزود: واردات مرغ و تخم مرغ نطفه دار حتی اگر ما ارز لازم برای این کار را داشته باشیم هم راحت نیست چرا که دنیا برای نیاز ما مرغ و تخم مرغ تولید نمی‌کند، تولید در کشورها برنامه‌ریزی شده است.

مهربانی یگانه افزود: در دنیا سالانه حدود ۱۵ میلیون تن مرغ صادر می‌شود که عمده آن نیز به کشورهای عربی است که این صنعت را ندارند، بنابراین کشورهای دیگر مرغ و تخم مرغ چندانی ندارند که بخواهند به ما بدهند و شرایط کرونا نیز این مساله را تشدید کرده است.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه قیمت جوجه یک روزه گوشتی سال گذشته همین زمان ٨٠٠ تومان بود، گفت: سال گذشته به دلیل شیوع کرونا، تولید با چالش جدی مواجه شد و واحدهای مرغ مادر گله‌های خود را حذف کردند و بعد از آن نیز جوجه ریزی صورت نگرفت.

 

مهربانی یگانه با بیان اینکه در شش ماهه ابتدایی سال قبل واحدهای مرغ مادر و تولیدکنندگان جوجه زیان سنگینی کردند، افزود: آن زمان کسی به تولیدکنندگان نگفت که شما در حال زیان هستید و ما این مسأله را جبران خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه راهکار کوتاه مدتی برای حل این چالش وجود ندارد، حمایت دولت از تولیدکنندگان، عدم دخالت در قیمت گذاری و تنظیم بازار و لغو ممنوعیت صادرات و حذف ارز ۴٢٠٠ تومانی را از جمله راهکارهای بلند مدت برای ساماندهی شرایط بازار عنوان کرد.

 

مهربانی یگانه همچنین درباره اینکه گفته می‌شود عرضه جوجه یک روزه در سامانه بازارگاه می‌تواند مشکل بازار را حل کند، تصریح کرد: عرضه جوجه در بازارگاه شرایط را بدتر می‌کند چرا که جوجه موجودی زنده است و ذرت و سویا نیست که بتوان آن را از این طریق توزیع کرد ضمن اینکه در حوزه ذرت و سویا نیز شاهد بودیم که سامانه بازارگاه توفیق چندانی نداشت.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->