باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان
سرخط خبرها

از «فایزر ناصرخسرو» تا سینه قبرستان

  • کد خبر: ۸۰۲۲۹
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۶
از «فایزر ناصرخسرو» تا سینه قبرستان
باوجود سرعت گرفتن واکسیناسیون همگانی تزریق واکسن تقلبی همچنان قربانی می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بعد از خبر ساخت واکسن کرونا، خیلی زود بازار سیاهش هم رونق گرفت؛ بازار شایعه و دروغ‌های رنگارنگ، بازاری که هرلحظه توانست با شایعه به سود کلانی برسد و هویج را به کیلویی بیش از ۳۰ هزار تومان و زنجبیل را به کیلویی ۲۵۰ هزار تومان برساند و بعد هم رفت سراغ واکسن تقلبی.

 

وضعیت بحرانی می‌تواند هر بحران زده‌ای را مجاب کند که بدون چک وچانه هر مبلغی را بپردازد؛ آن‌هایی که می‌خواهند خودشان و خانواده شان را از مرگ برهانند و ایمن کنند، و چه موقعیتی درخشان‌تر از این برای فرصت طلبی شیادها؟! برای همین بعد از آن خبر‌های زیادی از دستگیری فروشندگان واکسن‌های تقلبی شنیدیم و کار حتی به جایی رسید که چند پرستار و دکتر هم نتوانستند جلو خودشان را بگیرند و قسم پزشکی شان را شکستند.

 

۲ هفته پیش پلیس پرستار یکی از بیمارستان‌های پایتخت را دستگیر کرد که در ازای گرفتن ۱۳ میلیون تومان واکسن تزریق می‌کرد؛ واکسن‌هایی که همه اش آب مقطر بود. اواخر مرداد هم پلیس اعضای باندی را دستگیر کرد که واکسن‌های تقلبی مارک آسترازنکا را به بیش از ۲۰۰۰ نفر تزریق کرده بودند، درحالی که واکسنی در کار نبوده، بلکه دارو‌های ریکلاس بوده است که بعد از پلمب کردن درِ شیشه ها، آن را در کارتن می‌گذاشتند و هر دز واکسن تقلبی را ۵ تا ۷ میلیون تومان می‌فروختند. یکی از این افراد متقلب پزشک بوده است. در شاخه دیگری از تحقیقات پلیسی، حتی شخصی را دستگیر کرده اند که با تهیه پسماند‌های بیمارستانی و جداسازی پوکه‌های واکسن و پرکردن آن با مواد تقلبی، واکسن کرونای تقلبی تولید می‌کرده است.


دیروز هم رئیس سازمان غذاودارو در گفتگو با رسانه‌ها تأکید که «تاکنون سابقه واردات رسمی واکسن فایزر به کشور نداشته ایم؛ بنابراین شک نکنید آنچه به عنوان فایزر در بازار آزاد و ناصرخسرو فروخته می‌شود، تقلبی است.» حتی روابط عمومی شرکت فایزر در اطلاعیه‌ای گفته است خریدوفروش واکسن فقط از طریق دولت‌ها انجام شده و هیچ معامله‌ای با بخش خصوصی در هیچ کجای دنیا انجام نگرفته است. مهم‌تر اینکه نگهداری فایزر به دمای منفی ۷۰درجه سانتی گراد نیاز دارد و این یعنی وضعیت خاصی برای حمل ونقل آن وجود دارد. درنتیجه مردم نباید فریب بخورند.

 

بدتر اینکه بسیاری از کشور‌های جهان ازجمله جمهوری چک، اتریش، آرژانتین و کلمبیا اعلام کرده اند که دولت هایشان با پیشنهاد‌های واکسن تقلبی روبه رو شده اند. این دولت‌ها پیشنهاد‌های واکسن‌های تقلبی مربوط به برند‌های آسترازنکا، فایزر و جانسون اند جانسون را داده اند و حتی در برخی موارد تا پای قرارداد هم رفته اند. هرچند حالا با ورود میلیون‌ها دز واکسن در کشور و واکسیناسیون رایگان برای همه سنین، این موارد به حداقل رسیده است، اما همچنان عده‌ای دنبال زدن واکسن‌های دیگر برند‌ها هستند و همین باعث می‌شود سرشان کلاه برود!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->