پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۹ دی ۱۴۰۳) | کاهش دما درپی نفوذ سامانه بارشی از سه‌شنبه درباره عوامل مؤثر بر بحران میان‌سالی و مدیریت این دوره خاص از زندگی | میان‌سالی بحران است؟ اختصاص حدود ۳۲ هزار واکسن آنفلوانزا به علوم پزشکی مشهد مبلغ افزایش حقوق بازنشستگان در دی ۱۴۰۳ اعلام شد پلمب ۹۸۱ واحد صنفی مشاور املاک غیرمجاز در مشهد (۹ دی ۱۴۰۳) سانحه هوایی، این بار در کانادا | فرود سخت هواپیمای کانادایی روی باند + فیلم رئیس پلیس راهور مشهد: افزایش جریمه‌ها در کاهش تصادفات اثربخش نبود قتل دلخراش زن معلول توسط دامادش! | داستان عجیب زندگی قاتل و مقتول باوجود تحریم‌ها، اقلام موردنیاز بیماران پروانه‌ای تا ۶ ماه تأمین و ذخیره شد سقط جنین و سندرمی که گریبان مادر را می‌گیرد! توضیح مهم حوزه سخنگوی قوه قضاییه درمورد جامعه نابینایان کشور نهضت سوادآموزی دیگر به آموزش خواندن و نوشتن محدود نمی‌شود | الفبای باسوادی با روش‌های جدید مجوز استخدام ۱۲ هزار پرستار در نظام سلامت صادر شد + جزئیات پرایدی که راز یک باند سرقت را برملا کرد پله‌نوردی برای چه کسانی ضرر دارد؟ قتل مرد جوان با ۴۴ ضربه چاقو به خاطر ۷۰۰ میلیون تومان بدهی مسئولیت آموزش و پرورش در قبال سلامت دندان دانش‌آموزان چیست؟ پشت پرده بازار سیاه دارو‌های شیمی‌درمانی پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور (۹ دی ۱۴۰۳) مرگ ۲ سرنشین موتورسیکلت در تصادف با خودرو در تربت جام خراسان رضوی ویدئو| تصاویری از محل وقوع حادثه تروریستی در بندرلنگه (۸ دی ۱۴۰۳) روند صعودی شیوع آنفلوانزا کودکان در مشهد | افزایش ۵ درصدی نسبت به هفته گذشته + فیلم محکومیت با پابند مهدی یراحی پایان یافت (۸ دی ۱۴۰۳) مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج
سرخط خبرها

زنان باردار کدام واکسن کرونا  را تزریق کنند؟

  • کد خبر: ۸۲۳۲۱
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۵
  • ۱
زنان باردار کدام واکسن کرونا  را تزریق کنند؟
همه مادرانی که بیش از ۱۲ هفته از بارداری شان می‌گذرد، می‌توانند برای تزریق واکسن سینوفارم اقدام کنند و خیالشان از مراحل پیش رو راحت باشد.

مریم شیعه زاده | شهرآرانیوز؛ در هفته‌ای که گذشت، واکسیناسیون مادران باردار به یکی از خبر‌های داغ روز تبدیل شده بود. وزیر بهداشت اعلام کرد که واکسن‌های فایزر در راه است و ویژه مادران باردار.

حالا با گذشت چند روز از وعده وزیر بهداشت و توصیه‌های سخن گوی ستاد مبارزه با کرونا درباره تزریق واکسن، واردات آن منتفی شده است و سینوفارم برای مادران تجویز می‌شود. شرکت سینوفارم اگرچه تاکنون مقاله‌ای درباره تزریق واکسن برای مادران باردار منتشر نکرده و جزئیاتی هم اعلام نکرده است، اما با این حال در کشور‌های زیادی سینوفارم برای مادران باردار تزریق شده و نتیجه خوبی در پی داشته است.

ممکن است نتایج بالینی و آزمایشگاهی واکسن‌های کووید ۱۹ اندکی با یکدیگر متفاوت باشد، اما هیچ کدام دلیل قطعی برتری یک واکسن بر واکسن دیگر نیست؛ محیط آزمایش واکسن، افراد شرکت کننده، سویه ویروس تحت آزمایش و... بی شک تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند. واقعیت این است که میان واکسن‌های موجود برای مقابله با کووید ۱۹ تفاوت چندانی وجود ندارد و همه این واکسن ها، اثربخش خواهند بود، اما سؤال اصلی اینجاست که کدام گروه از مادران باردار به واکسیناسیون نیاز قطعی دارند.

همه مادرانی که بیش از ۱۲ هفته از بارداری شان می‌گذرد، می‌توانند برای تزریق واکسن سینوفارم اقدام کنند و خیالشان از مراحل پیش رو راحت باشد. در این بین تزریق واکسن کویید ۱۹ برای برخی از مادران ضروری است و مادرانی که در مراکز بهداشتی و درمانی شاغل هستند، باید برای گذراندن دوره بارداری ایمن‌تر واکسینه شوند. مادرانی که بارداری دوقلویی یا چندقلویی را تجربه می‌کنند نیز در گروه‌های حساس قرار دارند و مادرانی هم که سن بالای ۳۵ سال دارند، بهتر است برای دریافت واکسن به مراکز بهداشت مراجعه کنند.

در کنار همه این‌ها اگر مادر بارداری را می‌شناسید که بیماری زمینه‌ای دارد یا اعضای خانواده او در محیط‌های پرمخاطره حضور دارند، به عنوان مثال در محیط‌های درمانی مشغول به کار هستند؛ آن‌ها را برای انجام واکسیناسیون تشویق کنید. پیش‌تر نیز تزریق واکسن آنفلوانزا برای مادران باردار همواره توصیه می‌شد و علت آن نیز ضعف سیستم ایمنی بدن در دوره بارداری بود.

در شرایط کنونی نیز، استفاده واکسن سینوفارم یا هر واکسن دیگری برای مقابله با ویروس کرونا، برای مادران باردار توصیه می‌شود و این اقدام، تأثیری بر فرایند رشد و سلامت جنین ندارد. در نقطه مقابل، اما ابتلای مادران به کرونا، به ویژه در هفته‌های پایانی؛ می‌تواند به زایمان زودرس و عوارض این چنینی منجر شود. مادران باردار با واکسیناسیون خود، سلامت جنینشان را تضمین می‌کنند و عوارض کوتاه مدت واکسن برای آن‌ها نیز نظیر دیگر افراد، شامل؛ تب زودگذر، بدن درد یا تورم در قسمت تزریق واکسن خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۱
0
0
اگر اتفاقی افتاد این خانم گردن میگیره
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->