غرق‌شدن کودک سه‌ساله در رودخانه کارون (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس به مسافران: ترافیک سنگین در جاده‌های خراسان رضوی و کلان‌شهرها ادامه دارد گردشگری نوروزی در اوج: ۴۰ درصد ایرانی‌ها به سفر رفتند تعمیرات موفقیت‌آمیز ایستگاه پمپاژ | آب، یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) به یزد می‌رسد زاینده‌رود دوباره زنده شد | لحظه ورود آب به سی‌وسه پل اصفهان پس از خشکی طولانی + فیلم (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) توهین به مقدسات بی‌پاسخ نماند | دادستانی گرگان وارد عمل شد واژگونی خودرو در سبزوار خراسان رضوی | یک نفر جان باخت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زمین لرزه ۳.۹ ریشتری در بندرلنگه هرمزگان (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) پرونده حادثه حمله سگ به روستاییان بینق روی میز دادستان سبزوار پاسخگویی اورژانس به ۸۷۰ هزار تماس در طرح سلامت نوروزی نزاع خونین در روز طبیعت | شرور قبل از خروج از مرز دستگیر شد دُرنا؛ مهمان نوروزی مراتع گنبدکاووس بازدید ۴.۸ میلیونی مردم از آثار تاریخی در نوروز ۱۴۰۴ | تخت جمشید در صدر اماکن پربازدید نوروز در مجارستان جشن گرفته شد بارش باران و برف در جاده های مواصلاتی کشور + وضعیت ترافیکی دختر بچه گمشده اراکی هنوز پیدا نشده است + عکس ۲۷۷ هزار تهرانی هنوز از سفر برنگشته‌اند | بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) شهاب‌سنگ ۱۰۰ میلیاردی در مشهد | آیا سریال پایتخت ۷ بازار سنگ‌های آسمانی را منفجر کرد؟ + فیلم و عکس پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بهترین فاصله تلفن همراه از ما در هنگام خواب

  • کد خبر: ۸۳۶۸۲
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۳
بهترین فاصله تلفن همراه از ما در هنگام خواب
اگر در میان انسان‌ها پدر و مادر ما را وابسته خود کرده‌اند، در میان وسایل الکترونیکی هم گوشی‌های هوشمند ما را همواره به خود نیازمند کرده‌اند، تا جایی که شب‌ها هم کنار ما به خواب‌ می‌روند. اما خوابیدن با گوشی چه عوارضی دارد؟!

به گزارش شهرآرانیوز، همان‌طور که مطلع هستید، تلفن همراه در زندگی روزمره کاربران به یک جز جداناپذیر تبدیل شده و تقریبا به‌صورت ۲۴ ساعته همراه انسان‌ها است. از همین‌رو اندیشه‌های مختلفی در زمینه تاثیرات منفی تلفن همراه بر زندگی و سلامت انسان‌ها تاکنون به‌گوش رسیده است.

عده‌ای می‌گویند استفاده بیش از حد از تلفن همراه قبل از خواب باعث بروز بیماری می‌شود، تعداد دیگری بر این عقیده هستند که در هنگام خواب باید گوشی موبایل را خاموش کرد تا مشکلات سلامتی برای‌تان پیش‌نیاید. از طرفی هم عده‌ای می‌گویند که استفاده از تلفن همراه هیچ مشکلی در سلامت انسان ایجاد نخواهد کرد. اما واقعیت این موضوع چیست؟  

آنتون یاستربوف، مدیر آزمایشگاه زیست محیطی فضای زندگی، می‌گوید: بسیاری تلفن‌های خود را در شب رها نمی‌کنند و آن‌ها را نزدیک بالش خود قرار می‌دهند؛ اما امسئله این است که چه موقع این وضعیت سلامتی را تهدید می‌کند؟

به گفته آنتون یاستربوف، هنگام ظهور تلفن‌های همراه، برخی از پزشکان نگرانی خود را در مورد اشعه‌های ساطع شده از آن‌ها ابراز کردند، زیرا ممکن است باعث سرطان شوند. اما بعد‌ها این ترس‌ها تایید نشد. دستگاه‌های مدرن نباید چنین ترس‌هایی را ایجاد کنند. زیرا تحت آزمایشات زیادی قرار می‌گیرد که تأیید می‌کند برای سلامتی انسان خطرناک نیستند. با این حال، تأثیر تلفن‌های هوشمند بر اندام‌ها و بافت‌های داخلی بدن به اندازه کافی مطالعه نشده است.

او می‌گوید: به عنوان یک قاعده کلی شما نباید نزدیک تلفن بخوابید و آن را زیر بالش یا روی تخت قرار ندهید. ترجیحاً آن را نزدیک سر قرار ندهید و فاصله بین آن‌ها نباید کمتر از یک متر یا حداقل نیم متر باشد.

این مدیر آزمایشگاهی تأکید می‌کند: این فاصله باید در مناطق روستایی بیشتر باشد، زیرا انتشار تابش هنگام دور شدن از ایستگاه پایه افزایش می‌یابد.

آنتون ادامه می‌دهد: هنگامی که ایستگاه پایه بسیار دور است، به عنوان مثال در روستاها، تلفن انرژی بیشتری مصرف می‌کند تا بتواند با ایستگاه تماس بگیرد، که باعث افزایش تابش می‌شود؛ بنابراین، هنگام خواب باید دور از بدن قرار گیرد.

او می‌افزاید: افرادی که از دستگاه‌های ضربان ساز استفاده می‌کنند باید تلفن همراه را از خود دور نگهدارند تا باعث ایجاد تداخل الکترومغناطیسی نشوند.

این متخصص به همه افرادی که زیاد از تلفن هوشمند استفاده می‌کنند توصیه می‌کند از هدفون‌های بی سیم برای کاهش تابش اشعه استفاده کنند.

منبع: مشرق

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->