وعده وزیر دفاع جدید انگلیس : کمک‌های تسلیحاتی به اوکراین افزایش می یابد مخبر بر ثبت ویژگی‌های مدیریتی شهید رئیسی به‌ عنوان الگوی عملی برای اداره کشور تاکید کرد زخمی شدن فرمانده گردان ۵۲ ارتش صهیونیستی در رفح سید حسن نصرالله: با اراده بالا به حمایت از فلسطین می‌پردازیم ۳ زخمی در حمله عربستان به خاک یمن (۱۷ تیر ۱۴۰۳) بزرگ‌ترین حمله هوایی حزب‌الله لبنان به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ تیر ۱۴۰۳) جهانگیری در دفتر رئیس جمهور منتخب حضور یافت سخنگوی ستاد انتخاباتی پزشکیان به گمانه‌زنی‌ها درباره کابینه دولت چهاردهم واکنش نشان داد نخست وزیر انگلیس: به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطینی حق انکارناپذیر فلسطینیان است لفاظی‌های جدید نتانیاهو همزمان با التماس مقامات صهیونیست برای توافق با حماس روحانی با رئیس جمهور منتخب دیدار کرد ابوعبیده: سرنوشت اسرای صهیونیست، بازیچه دست نتانیاهو شده‌است قالیباف با رئیس‌جمهور منتخب دیدار کرد معترضان صهیونیست، مهمترین خیابان‌ تل‌آویو را بستند لاوروف: موشک‌های اوکراینی بدون کمک آمریکا راه به جایی ندارند محورهای رایزنی نخست‌وزیر جدید انگلیس با نتانیاهو درخواست دموکرات‌ها از بایدن برای کناره‌گیری از رقابت‌های انتخاباتی افشاگری رهبر انصارالله درباره نظام آموزشی عربستان و امارات ظریف: برای پست گرفتن نیامده‌ام رئیس‌جمهور منتخب باید از نمایندگی مجلس استعفا دهد؟
سرخط خبرها

رابرت مالی: مذاکرات وین کاملا ناامیدکننده بود

  • کد خبر: ۸۳۹۰۷
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۸
رابرت مالی: مذاکرات وین کاملا ناامیدکننده بود
نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران گفت: مذاکرات وین به دلیل عدم امکان گفتگوهای مستقیم با ایران، کاملاً ناامیدکننده بود. او همچنین اذعان کرد کشورش در جلب اعتماد دولت قبلی و دولت کنونی ایران ناکام مانده است.

به گزارش شهرآرانیوز، رابرت مالی نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران روز چهارشنبه طی اظهاراتی در نشست اندیشکده کارنگی اعلام کرد که کشورش در جلب اعتماد دولت قبلی و دولت کنونی ایران ناکام مانده است.

رابرت مالی در این خصوص گفت: «مهم‌ترین گام در راستای اعتمادسازی با ایران این است که بگوییم ما خواهان احیای برجام هستیم و برای این منظور آماده‌ایم تحریم‌ها را برداریم. واضح است که نظر دولت سابق و دولت کنونی ایران این نیست.»

وی ادامه داد: «مذاکرات وین به دلیل عدم امکان گفتگو‌های مستقیم با ایران، کاملاً ناامیدکننده بود. مذاکرات غیرمستقیم با ذات دیپلماسی، اتخاذ مواضع واقعی، تعیین خطوط قرمز و مواردی از این دست همخوانی ندارد.»

نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران اضافه کرد: «البته حتی با مذاکرات مستقیم نیز ممکن بود نتیجه‌ای در وین حاصل نشود، اما هیچ شکی نیست که مذاکرات مستقیم می‌توانست مؤثرتر باشد و من فکر می‌کنم تیم آقای عراقچی نیز همین‌طور فکر می‌کردند.»

وی افزود: «ارزیابی ایالات متحده و همه شرکا این بود که ما در ۶ دور نخست مذاکرات وین به یک تفاهم نزدیک شده‌ایم، اما ممکن است این وضعیت درباره دولت جدید [ایران]صدق نکند. ایران پاسخ این سؤال را از طریق کار‌هایی که انجام می‌دهد یا انجام نمی‌دهد، مشخص خواهد کرد.»

طرف‌های غربی طی ماه‌های اخیر بار‌ها تلاش کرده‌اند که ایران را مقصر طولانی شدن مذاکرات وین جلوه داده و از قبل ایران را عامل شکست احتمالی مذاکرات وین معرفی کنند.

مقامات جمهوری اسلامی ایران همواره در پاسخ به این ادعای تکراری و بی‌اساس طرف‌های غربی تأکید کرده‌اند که اعضای اروپایی برجام و آمریکا -که در سال ۲۰۱۸ از برجام خارج شده و اکنون سعی در بازگشت به برجام بدون رفع تحریم‌های یکجانبه علیه ایران دارد- با بی‌توجهی به حقوق ایران و تلاش برای گره زدن برجام به مسائل دیگر باعث پیچیدگی مذاکرات احیای برجام شده‌اند.

از سوی دیگر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان اوایل شهریورماه در یک گفتگوی تلویزیونی تصریح کرد: «به دنبال فرار از میز مذاکره نیستیم. دولت سیزدهم مذاکره‌ای را مذاکره می‌داند که دستاورد‌های ملموس در راستای تامین منافع و حقوق ملت ایران داشته باشد. طبعا این پیام تاثیرات مثبت خود را در طرف مقابل داشته است.»

امیرعبداللهیان تأکید کرد: «مذاکره از ابزار دیپلماسی است و امیدواریم اتفاقات خوبی رخ دهد و طرف‌های مقابل بر مبنای خرد در میز مذاکره حضور یابند.»



منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->