جزییات تکمیلی درباره خسارت زمین‌لرزه ۴.۴ ریشتری در آرادان سمنان (۱۴ مهر ۱۴۰۳) زلزله در آرادان سمنان، تهران را هم لرزاند + جزییات(۱۴ مهر ۱۴۰۳) مصرف زیادی آب میوه باعث سکته می‌شود خودکشی مرد تهرانی زیر چرخ‌های مترو(شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار راهداری: خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی در محور مشهد_کلات و درگز (۱۴مهر ۱۴۰۳) استقرار آمبولانس تمام‌وقت در معدن طزره دامغان طرح پابند‌های الکترونیکی ۲۵ درصد سرقت را کاهش داد| توفیق سارقین از غفلت‌های ماست واژگونی تریلی سوخت در کمربند جنوبی مشهد (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار نارنجی هواشناسی برای شرق کشور| بارش‌ها در خراسان جنوبی تشدید می‌شود جزییات آتش سوزی مغازه چایخانه در بلوارمعلم مشهد کشف ۴۱ فقره سرقت آیفون تصویری منازل مسکونی در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟ ایران تا پایان قرن ۲۱، افزایش دمای ۱.۵ درجه‌ای دارد بهترین زمان رزرو بلیط هواپیما برای سفر‌های زمستانی ۹ مجموعه متخلف و مداخله‌گر سلامت در حوزه دندان‌پزشکی در مشهد پلمب شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آمار نگران‌کننده ترک خدمت و استعفای پرستاران ممنوعیت عقد قرارداد ملکی با اتباع افغانستانی در شهرستان‌های مرزی زلزله‌ای با قدرت چهار ریشتر دوباره بهاباد را لرزاند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) اعتیاد به روان‌گردان‌های ارزان‌قیمت در پی افزایش دوبرابری قیمت تریاک ویروس ماربورگ چیست؟ سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تأیید کرد سه عضو گروه تروریستی داعش در نوشهر مازندران دستگیر شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) استخدام ۱۲ هزار پرستار جدید تا یک ماه آینده (۱۴ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

چرا در زمستان به سختی از خواب بیدار می‌شویم؟

  • کد خبر: ۸۴۶۸۱
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۹
چرا در زمستان به سختی از خواب بیدار می‌شویم؟
به نقل از اسال اکثر، در فصل زمستان، افراد هنگام بلند شدن از رختخواب با شنیدن زنگ هشدار به همان شیوه‌ای که در یک روز آفتابی تابستان شنیده می‌شود، دچار مشکل می‌شوند و احساس نیاز بیشتری به خواب می کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، با این حال، یک تغییر عمده در بدن ما و تولید هورمون ملاتونین در این فصل  وجود دارد که می‌تواند در سخت شدن شروع صبح‌های سردتر نقش داشته باشد.

ملاتونین چیست؟

ملاتونین یک هورمون طبیعی است که به کنترل الگو‌های خواب شما کمک می‌کند. این هورمون در شب توسط غده کاجی تولید می‌شود و با چرخه خواب و بیداری ارتباط دارد.

به گزارش سرویس بهداشت ملی انگلیس (NHS)، نسخه مصنوعی ملاتونین اغلب برای درمان مشکلات خواب کوتاه مدت و مشکلات خواب در افراد بالای ۵۵ سال استفاده می‌شود.

این هورمون می‌تواند برای کمک به خستگی سفر یا کار در نوبت کاری مورد استفاده شود.

مصرف ملاتونین مصنوعی می‌تواند منجر به عوارض جانبی متعددی مانند سردرد، سرگیجه، تحریک پذیری و احساس خستگی در طول روز شود.

ملاتونین چگونه بر بیداری در ماه‌های زمستان تأثیر می‌گذارد؟

تاریکی باعث می شود که بدن ملاتونین بیشتری تولید کند، این روند باعث می شود تا بدن احساس کند، زمان آماده شدن برای خواب فرا رسیده است.

از سوی دیگر، نور می‌تواند تولید ملاتونین را کاهش داده و سیگنال‌هایی را برای بیدار ماندن به بدن ارسال کند. در ماه‌های زمستان، با کوتاه شدن روز‌ها و طولانی شدن شب‌ها، در نتیجه برخی افراد ممکن است تولید ملاتونین بیشتری را شروع کنند. این امر اغلب باعث خواب آلودگی آن‌ها می‌شود و برخواستن از رختخواب در صبح تاریک را برای آن‌ها مشکل می‌کند.

برخی تحقیقات نشان می‌دهد که تولید ملاتونین زمستانی می‌تواند با اختلال عاطفی فصلی (SAD) مرتبط باشد، که می‌تواند منجر به خلق و خوی بد یا علائم افسردگی در پاییز و زمستان شود.

علائم اصلی اختلال عاطفی فصلی شامل احساس خستگی، همراه با هوس خوردن غذا‌های شیرین یا پرخوری است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->