مدیرعامل شرکت توانیر: سال ۱۴۰۴، حدود ۲۴ هزار مگاوات کمبود برق داریم استاندار خراسان رضوی: زنجیره تولید و ارزش افزوده در استان تکمیل شود دور جدید پیش فروش محصولات سایپا از دوشنبه آینده (۱۷ دی ۱۴۰۳) لزوم هم‌فکری و تصمیم‌سازی برای اجرایی‌شدن پروژه‌هایی که در مشهد متوقف شده‌اند نمایشگر جایگاه‌های سوخت تغییر کرد + جزئیات معاونت علمی ریاست جمهوری و بانک مرکزی برای امنیت و شفافیت رمزپول و پرداخت‌یاری‌ها تفاهم‌نامه امضا کردند جزئیات عرضه اولیه «نبابک» یکشنبه آینده (۱۶ دی ۱۴۰۳) بزرگ‌ترین مجتمع فرآوری کائولن شرق کشور در تربت‌حیدریه با حضور رئیس مجلس افتتاح شد (۱۳ دی ۱۴۰۳) قیمت مرغ کاهش یافت | قیمت امروز گوشت قرمز، مرغ و دام زنده (۱۳ دی ۱۴۰۳) + جدول قیمت قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۳ دی ۱۴۰۳) | افت ۱۸ میلیونی تیگو ۷ قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۳ دی ۱۴۰۳) | دنا پلاس توربو یک میلیارد و ۶۹ میلیون تومان اولویت بازرسی اصناف مشهد، نظارت بر کالا‌های اساسی و درج قیمت بر روی آن‌ها است فرصت تکمیل اطلاعات حقوق کارمندان در سامانه ثبت حقوق و مزایا تمدید شد (۱۳ دی ۱۴۰۳) نفت، سال ۲۰۲۵ میلادی را با افزایش قیمت آغاز کرد نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۳ دی ۱۴۰۳) | دلار ۸۱ هزار و ۷۰۰ تومان روغن ۱۵ درصد گران شد (۱۳ دی ۱۴۰۳) ۵ شاخصه اصلی حذف یارانه‌بگیران اعلام شد | دهک‌بندی‌ها تغییر می‌کند؟ پاتک کریسمس به بازار طلا و سکه ایران | بازار طلا از سکه افتاد (۱۳ دی ۱۴۰۳) ۲۰۲۵؛ سال انفجار ثروت میلیاردر‌ها | برندگان و بازندگان چه کسانی هستند؟ مصرف برق ۲ هزار مگاواتی ماینرهای غیرمجاز نگرانی تازه خریداران مسکن | نوسانات ارزی بر بازار مسکن اثر دارد؟ نرخ امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۱۳ دی ۱۴۰۳) | فلفل دلمه از ۲۵ تا ۱۰۰ هزار تومان جای خالی رفتارشناسی در تدوین و اجرای قوانین واریز سود سهام عدالت در راه است | میزان سود جدید چقدر است؟ ثبت رکورد جدید در تحویل گاز به نیروگاه‌های حرارتی تولید برق خراسان رضوی رقیب خودروهای چینی از راه رسید | بنز و تویوتا به زودی در بازار خودرو ایران دریافت حق ترانزیت در قبوض برق صنایع؛ مانع‌زدایی یا مانع‌تراشی؟ وزیر نفت خبر داد: تولید حداکثری گاز برای عبور از زمستان بیست و پنجمین نمایشگاه لوازم خانگی مشهد | قیمت‌های نجومی و گلایه تولیدکنندگان از نوسانات ارز
سرخط خبرها

آغاز ثبت‌نام بی‌مسکن‌ها از امروز ۲۸ مهرماه ۱۴۰۰ + جزئیات و شرایط

  • کد خبر: ۸۴۷۱۶
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۴
  • ۱۲
آغاز ثبت‌نام بی‌مسکن‌ها از امروز ۲۸ مهرماه ۱۴۰۰ + جزئیات و شرایط
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به آغاز ثبت‌نام بی‌مسکن‌ها طبق قانون جهش تولید از امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۰ گفت: متقاضیان واجد شرایط یک ماه برای ثبت‌نام فرصت دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی با اعلام این‌که "ثبت‌نام متقاضیان مسکن در اجرای قانون جهش تولید مسکن از ظهر امروز ۲۸ مهرماه در سامانه saman.mrud.ir آغاز می‌شود"، اظهار کرد: در این دوره از ثبت‌نام که اولین مرحله ثبت‌نام قانون جهش تولید مسکن است در شهر‌هایی که تاکنون امکان تأمین زمین وجود نداشت و شرایط احداث پروژه‌ها مهیا شده است، ثبت‌نام آغاز خواهد شد.

وی افزود: داشتن فرم ج سبز (عدم استفاده از امکانات دولتی و یارانه‌ای زمین و مسکن و تسهیلات)، نداشتن مالکیت خصوصی، تأهل و یا سرپرست خانوار بودن، و داشتن سابقه حداقل ۵ سال سکونت در شهر مورد تقاضای مسکن از شروط اصلی برای ثبت‌نام متقاضیان است.

محمودزاده با تأکید بر اینکه ثبت‌نام اجرای قانون جهش تولید مسکن از امروز ۲۸ مهر در ۳۱ استان و شهر‌هایی که زمین برای آن‌ها تأمین شده است، آغاز خواهد شد، ادامه داد: اطلاعات هویتی سرپرست خانوار و افراد تحت تکفل وی که دارای شروط چهارگانه اعلام‌شده هستند به‌همراه شهر مورد تقاضا، باید توسط متقاضیان در سامانه وارد شود. بعد از پالایش اولیه و بعد از آنکه متقاضیان واجد شرایط شناخته شدند از پذیرفته‌شدگان برای مراجعه حضوری به ادارات‌کل راه و شهرسازی استان‌ها و یا سایر دستگاه‌های کارگزار و مجری از جمله بنیاد مسکن، دعوت می‌شود تا سابقه ۵ سال سکونت در شهر موردتقاضا پالایش شود. بعد از کنترل سابقه ۵ سال سکونت پذیرفته‌شدگان و واجدان شرایط در استان‌ها، در نهایت تأیید نهایی به متقاضی داده می‌شود.

به‌گفته وی، متقاضیانی که صحت مدارک آن‌ها تأیید شده است به نظام بانکی برای تشکیل حساب سپرده مسدودی به نام خود معرفی می‌شوند و متعاقباً به پروژه‌های شروع‌شده و یا در حال احداث معرفی می‌شوند.

محمودزاده تصریح کرد: به‌محض تأمین اراضی در شهر‌هایی که زمین برای آن‌ها در این مرحله تأمین نشده است، ثبت‌نام دوره دیگر آغاز می‌شود، همچنین متقاضیانی که شهر موردتقاضای آن‌ها در این دوره از ثبت‌نام در لیست شهر‌ها نیست باید منتظر باشند تا اراضی در شهر موردتقاضای آن‌ها تأمین شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر اینکه پیشنهاد‌های وزارت راه و شهرسازی در جلسه شورای‌عالی مسکن، برای افزایش تسهیلات بانکی اجرای قانون جهش تولید مسکن در تهران، کلان‌شهرها، مراکز استان‌ها و سایر شهر‌ها مطرح شد، توضیح داد: بر اساس قیمت تمام‌شده و دشواری انجام کار از نظر تراکم و ارتفاع در شهر‌های مختلف یک جدول متغیر از نظر میزان تسهیلات پیشنهادی به‌همراه کارمزد تسهیلات، پیشنهاد شده است، چنانچه پیشنهاد‌های ارایه‌شده با موافقت بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار تأیید و مصوب شود، اطلاع‌رسانی عمومی خواهد شد.

محمودزاده تأکید کرد: تلاش کردیم در افزایش تسهیلات پیشنهادی، ۵۰ درصد هزینه‌های ساخت‌وساز تأمین شود که این تسهیلات طی دوران ساخت به متقاضیان پرداخت می‌شود.

به‌گفته وی، کسانی که در طرح اقدام ملی مسکن ثبت‌نام کردند نگرانی نداشته باشند، زیرا تمامی مزایای موجود در طرح قانون جهش تولید مسکن نیز شامل آن‌ها خواهد شد و تفاوت ماهیتی از نظر مزایا برای متقاضیان وجود ندارد و طبق زمان‌بندی در صورت مشارکت، پروژه‌ها تحویل متقاضیان می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: محدودیتی برای ثبت‌نام وجود ندارد و حداقل تا یک ماه امکان ثبت‌نام در سامانه اجرای قانون جهش تولید مسکن (saman.mrud.ir) وجود دارد، بنابراین واجدان شرایط بدون دغدغه، ثبت‌نام را انجام بدهند، طبیعتاً بعد از یک ماه از زمان ثبت‌نام، توقف و پیرایش در اطلاعات خواهیم داشت.

چطور برای مسکن ارزان ثبت‌نام کنیم؟

در همین خصوص نیز تجارت نیوز نوشت: قرار است امروز ثبت نام برای طرح جهش مسکن آغاز شود که مهمترین شرط آن مستاجر بودن است. اما چطور می‌توان در این طرح ثبت نام کرد؟

ساخت و تحویل دو میلیون واحد مسکن مهر حدود ۱۴ سال زمان برد و طرحی که از سال ۸۶ آغاز شده بود تا سال ۱۴۰۰ همچنان ادامه داشت. علاوه بر این، در دولت سابق نیز قرار شد که دو ساله بیش از ۴۰۰ هزار واحد مسکن ملی ساخته و تحویل مردم شود، اما در عمل این وعده طبق زمان اعلام شده عملی نشد.

حال این بار قرار است در طرح جهش مسکن مستاجران برای دریافت خانه‌های ارزان‌قیمت ثبت نام کنند.

به گفته محمدرضا رضایی کوچی، رئیس کمیسیون عمران مجلس در این طرح سامانه ثبت‌نام مسکن بدون محدودیت زمانی است و این طرح برای مستاجران و افراد فاقد مسکن است و شامل افراد دیگر نمی‌شود.

افرادی هم که در طرح مسکن ملی ثبت‌نام کرده و هنوز مسکنی تحویل نگرفته‌اند، مشمول طرح جهش تولید مسکن می‌شوند. اما این دسته از متقاضیان لازم نیست مجددا در سامانه جدید ثبت‌نام کنند و درخواست آن‌ها اعمال می‌شود.

همچنین قرار است دولت به متقاضیان طرح جهش مسکن، وام بدهد. اگرچه هنوز مبلغ این وام مشخص نیست. اما آنگونه که وزیر راه و نمایندگان مجلس گفته‌اند مبلغ وام بین ۳۰۰ تا ۴۵۰ میلیون تومان است.

همچنین گفته شده که اقساط ماهانه وام طرح جهش مسکن، بین سه میلیون و ۷۵۰ هزار تا پنج میلیون تومان است. این وام ۲۰ ساله است. اما مشخص نیست کارمزد آن چقدر است. برخی می‌گویند کارمزد تسهیلات مسکن رئیسی ۱۸ درصد است، اما برخی از نمایندگان از وام خرید مسکن با کارمزد زیر ۱۰ درصد خبر داده‌اند.

طبق آخرین پیگیری‌ها از وزارت راه و شهرسازی سامانه ثمن به آدرس «SAMAN.MRUD.IR» برای ثبت‌نام متقاضیان مسکن در نظر گرفته شده که طبق گفته وزارت راه ممکن است ثبت‌نام در این سامانه به هفته بعد موکول شود. با این حال، طبق آخرین اعلام فعلا امروز زمان شروع ثبت نام در نظر گرفته شده است.


فوری:

سامانه ثمن در دسترس قرار گرفت | ثبت‌نام جهش مسکن از ساعت ۱۲ امروز ۲۸ مهرماه ۱۴۰۰ آغاز شد

اختلال در سامانه ثبت‌نام مسکن حمایتی؛ متقاضیان چه زمانی مراجعه کنند؟

جزئیاتی از وام طرح «جهش مسکن»؛ اقساط بازپرداخت آن چقدر است؟ (۲۸ مهرماه ۱۴۰۰)


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
فریبا
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۸
0
0
آخه عقل کل ها اون مستجر بدبختی که الان در اجاره خونه ش مونده چطور می تونه ماهی سه و نیم تا پنج میلیون تومن قسط بده بعد هم با سود هجده درصد والا رباس بلا رباس.
سعید کاظمی عسکرانی ش ملی5499862222 تلفن 09139037148
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۸
0
0
سلام خوبی دست شما درد نکند خداوند خیربده به اقای ریسی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۸
0
0
سلام خسته نباشید مثل قبل بازم دللان نمی گذارن همه صاحب خانه بشون یکی دیگر اینکه با حقوق کمی که میگریم چطور میشود قسط خانه را پرداخت کرد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۹
0
0
چی باعث شدکی باعث شدمردم به این بدبختی برسن چراماکه ازهمه چی گذشتیم شهیددادیم مجروح دادیم که این انقلاب پابگیره گفتن انقلاب مستضعفین ولی الان پولدارپولدارترفقیرفقیرترمگه مامیخوایم عمرنوح کنیم که این همه بدبختی همه باهم غرق میشیم
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
0
0
الان به خانم یا آقای مطلقه یا مجرد که به هر دلیلی نخواد ازدواج کنه تو این مملکت باید بمیره؟
مریم
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۲
0
0
هنرکردن که با۱۸٪وام میدن اون هم بااقساط سه میلیون وهفتصد الی پنج میلیون تومان اولا، این مبلغ وام هم میشه گرفت دیگه نیازی به زحمت وتلاش مسئولین نیست. ثانیا، اون مسئول باتدبیر وبادرایت که این طرح پیاده کرده باید بفکربازپرداخت اقساط وام طبق برنامه ای که چیده مردم الان تو نون شبشون موندن ، توان پرداخت اقساط سه میلیونی الی پنج میلیونی هستن . ثالثا ، اگه واقعا این طرح به نفع مردم وباهدف دلسوزی وخانه دارشدن مردم هستن باید بازپرداخت اقساط طولانی مدت وبااقساط پایین مثل ماهی ۲۰۰.۰۰۰تومان درنظرمیگرفتن والا این طرح فقط جزاستثمارمردم وفقر وبدبختی بیشترمردم ثمره ای نخواهد داشت وامتون ارزونی خودتون مردم همچین طرحی بااین شرایط رانمیخوان .

شهروند
فعال اجتماعی و مطالبه گرحقوق شهروندی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۲
0
0
هر روز بدبختر میشیم چون همش منتظریم یکی به دادمون برسه مطمعن باشیم فردایه بدتری در انتزارمونه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۲
0
0
خدا وکیلی مردم گناه دارن یه فکری بکنید بزارین مردم هم خانه‌دار بشن
کمال
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
0
0
چرا کسانی که توروستا خانه های قدیمی دارند نمیتوانند در شهر خ
مربوطه ثبت نام کنند وفرم انها قرمز است
عسگر
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
0
0
آخه حقوق کارگردر قانون کار الان۴تومنه.بیشتر کارفرماها هم در کارگاههای شخصی وکارخانه های شخصی بیشتر از۴ونیم نمیدن.حالاکادگر بدبخت چجوری ۳میلیونو ۷۰۰قسط بده.حالا۲سال هم بدون خانه هست.باید هم قسط بده وهم اجاره خانه.
مهدی کرمی
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۳
0
0
مبلغ قسطش کمتر میشد بهتر بود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
0
0
مردم ایران اگه ماهی سه تا پنج میلیون درآمد داشتن دیگه خونه برا چیشون بود
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->