دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود
سرخط خبرها

تلاش شرکت‌های داروسازی برای دستیابی به داروی ضد کرونا

  • کد خبر: ۸۵۴۷۶
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۸
تلاش شرکت‌های داروسازی برای دستیابی به داروی ضد کرونا
پس از دستیابی به نخستین واکسن‌ها، شرکت‌های داروسازی جهان اکنون تلاش‌های خود را به سمت راهکار‌های درمانی کووید-۱۹ معطوف کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از دستیابی به نخستین واکسن‌ها، شرکت‌های داروسازی جهان اکنون تلاش‌های خود را به سمت راهکار‌های درمانی کووید-۱۹ معطوف کرده‌اند.

پس از موفقیت نخستین واکسن‌هایی که در حال حاضر بازار جهانی را تسخیر کرده اند، نقطه عطف بعدی صنعت داروسازی در مبارزه با بیماری همه‌گیر کووید-۱۹، یافتن یک درمان موثر در برابر ویروس است.

به گزارش نشریه سینکو دیاس اسپانیا، تا کنون شرکت بیوتکنولوژی گیلیاد ساینسز (Gilead Sciences) آمریکا تاییدیه داروی رمدسیویر که با نام تجاری وکلوری (Veklury) به فروش می‌رسد را دریافت کرده است.

بررسی‌های آزمایشگاهی نشان می‌هد که رمدسیویر علیه طیف وسیعی از ویروس‌ها از جمله ویروس کرونا مؤثر است. این دارو در درمان همه‌گیری ویروس ابولا در آفریقای غربی در سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۶ نیز نقش داشت.

وقتی واکسن‌ها در حال طی مراحل آزمایشی بودند (می ۲۰۲۰/ اردیبهشت ۹۹)، سازمان غذا و داروی ایالات متحده آمریکا ((FDA))، مصرف این دارو را در کودکان و بزرگسالان مبتلا به نوع شدید کووید-۱۹ تأیید کرد.

بر اساس آخرین داده‌های منتشر شده توسط گیلیاد، این شرکت از محل فروش جهانی رمدسیویر در بازه زمانی آوریل تا ژوئن (فروردین تا خرداد) ۸۲۹ میلیون دلار درآمد کسب کرده است.

آژانس دارویی اروپا نیز دیروز (دوشنبه) از آغاز روند بازبینی همزمان داده‌های مربوط به داروی تجربی ضدویروسی شرکت داروسازی «مِرک» (Merck Sharp & Dohme) به نام «مولنوپیراویر» برای درمان کرونا در بزرگسالان خبر داد.

«آژانس دارویی اروپا» بر اساس روندی که «بازبینی مستمر» (rolling review) نام دارد، به جای اینکه در انتظار تسلیم رسمی همه اطلاعات لازم برای دارو بماند، هر مقدار داده‌ای درباره آن را که در دسترس قرار می‌گیرد، ارزیابی می‌کند.

یافته‌های منتشر شده از بررسی مولنوپیراویر نشان داده‌اند که این دارو احتمال مرگ یا بستری شدن به علت کرونا را در افرادی که در معرض بیشترین خطر دچار شدن به بیماری شدید هستند، به نصف کاهش می‌دهد.

به نوشته یورونیوز، عموما از داروی ضدویروسی رمدسیویر با عنوان اثربخش‌ترین درمان کووید-۱۹ نام برده می‌شود. این دارو باید به طور وریدی و در بیمارستان تزریق شود. در مقابل مزیت اصلی مولنوپیراویر این است که به عنوان قرص مصرف می‌شود و همین امر بیماران را قادر می‌سازد در خانه درمان شوند.

مرک همچنین از هم اکنون وارد مذاکره با کشور‌های دیگر برای فروش این محصول شده است. برای مثال استرالیا ۳۰۰ هزار دز از این دارو سفارش داده است. علاوه بر استرالیا، سنگاپور نیز قراردادی برای خرید این دارو به امضا رسانده است و کشور‌های تایلند، کره جنوبی، تایوان و مالزی نیز در حال مذاکره برای تهیه آن هستند.

در حال حاضر آژانس دارویی اروپا در کنار داروی شرکت مِرک، ۹ روش درمانی را در دست بررسی دارد که عبارتند از: دو دارو متعلق به گروه داروسازی «لیلی» (Eli Lilly and Company)، داروی ضد التهابی آناکینرا (anakinra) شرکت سوئدی «سوبی» (Sobi)، داروی «روآکتمرا» شرکت داروسازی «روشه» سوئیس (Roche)، شرکت «سلتریون» کره جنوبی (Cell­trion)، داروی حاوی آنتی‌بادی شرکت بیوتکنولوژی رجنرون آمریکا (Regeneron)، شرکت بریتانیایی «جی اس کی» و داروی شرکت آسترازنکا.

داروی شرکت رجنرون به نام REGEN-COV-۲ که مخلوطی از یک آنتی‌بادی ساخته‌شده در آزمایشگاه و یک آنتی‌بادی به دست آمده از بیماران بهبودیافته از کرونا بوده و به گونه‌ای طراحی شده است که این دو آنتی‌بادی به پروتئین‌های سطح ویروس متصل شده و مانع از ورود ویروس به سلول شوند.

مجله پزشکی لنست اخیرا (سوم سپتامبر/ ۱۲ شهریور) با انتشار نتایج پژوهش گروه داروسازی لیلی گزارش کرد استفاده از داروی ضد روماتیسم باریسیتینیب با نام تجاری اُلومیانت (Olumiant) می‌تواند در کاهش میزان موارد مرگ‌ومیر ناشی از کرونا مفید باشد.

آژانس دارویی اتحادیه اروپا از اواخر ماه آوریل سال جاری میلادی (اردیبهشت ماه) احتمال استفاده از این دارو را برای جلوگیری از مرگ بیماران به شدت بدحال مبتلا به کووید مطرح کرده بود.

نکته حائز اهمیت اینکه اگر چه قرص‌های کووید-۱۹ به عنوان مکمل در افراد با سیستم ایمنی ضعیف و یا سالمندان قطعا موثر خواهد بود، اما نباید فراموش کرد که واکسیناسیون همچنان مهم‌ترین و موثرترین سپر دفاعی در برابر کرونا تلقی می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->