قیمت انواع خودرو‌های خارجی (۱۷ تیر ۱۴۰۳) | کاهش ۴.۵ درصدی سوزوکی سیاز افزایش ۱۱۹ درصدی حقوق و دستمزد کارگران در سه سال اخیر | حقوق کارگران طی ۳ سال گذشته متناسب با تورم افزایش یافت قیمت انواع خودرو‌های داخلی (۱۷ تیر ۱۴۰۳) | ادامه روند کاهش قیمت‌ها شرایط دریافت ارز اربعین ۱۴۰۳ اعلام شد | خرید دینار از بانک مرکزی با صرفه دومیلیون‌تومانی نسبت‌به بازار آزاد روی خوش بورس برای دومین روز متوالی | گزارش وضعیت بازار سرمایه (۱۷ تیر ۱۴۰۳) مروری بر قواعد محاسبه و پرداخت اجاره‌بها | کرایه خانه را چگونه بپردازیم؟ سکه طرح جدید در مشهد ۳۰۰ هزار تومان ارزان‌تر شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) قیمت امروز طلا، سکه، دلار، ارز دیجیتال (۱۷ تیر ۱۴۰۳) | هیجان دیروز فروکش کرد سقف ثبت سفارش بازرگانان جدید ۱۰۰ هزار دلار شد هشدار بازرسی مشهد به مشاوران املاک بدون پروانه‌کسب: اجازه تبلیغات ندارید حراج حضوری شمش طلای مرکز مبادله امروز، ۱۷ تیرماه، برگزار می‌شود + جزئیات فروش فوق‌العاده سایپا (خودرو کوییک GXR-L) از روز سه‌شنبه (۱۹ تیر ۱۴۰۳) + جزئیات آغاز ثبت سفارش خودرو‌های وارداتی برای جانبازان از امروز یکشنبه (۱۷ تیر ۱۴۰۳) + لینک سامانه انتصاب معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی  استقبال بازارهای مالی از رئیس جمهور | بورس سبز پوش شد پاسخ به سوالات در مورد «طرح طبقه‌بندی مشاغل» | شرایط پرداختِ مابه‌التفاوت به کارگران چیست؟ نرخ امروز میوه و صیفی‌جات اعلام شد | کدو و بادمجان مناسب غذا‌های تابستانی را چند بخریم؟ (۱۷ تیر ۱۴۰۳) مطالبه‌های کارگران از رئیس‌جمهور منتخب نرخ سود بین‌بانکی کاهشی شد (۱۶ تیر ۱۴۰۳) نخستین قرارداد پولی میان ایران و روسیه امضا شد زمان برگزاری پانزدهمین حراج سکه طلا مشخص شد | متقاضیان چقدر واریز کنند؟ با ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان نقدینگی چه موبایل‌هایی می‌توان خرید؟ (۱۶ تیر ۱۴۰۳) واکنش مثبت ۸۸ هزار واحدی شاخص بورس به پایان انتخابات | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ تیر ۱۴۰۳) خبر خوش برای جانبازان | جزئیات جدید از نحوه ثبت سفارش خودرو اعلام شد سهمیه اقلام تنظیم‌بازار هیئت‌های مذهبی ویژه ماه محرم و صفر اعلام شد (۱۶ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

چرا کرایه تاکسی های اینترنتی افزایش یافت؟

  • کد خبر: ۸۵۵۶۲
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۴
چرا کرایه تاکسی های اینترنتی افزایش یافت؟
روز گذشته با بروز مشکل در سیستم توزیع بنزین، کرایه تاکسی‌های اینترنتی به طور چشمگیری افزایش یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، هنوز ساعتی از بروز مشکل در سیستم توزیع بنزین نگذشته بود که بسیاری از مسافران تاکسی‌های اینترنتی با افزایش چند برابری کرایه‌ها مواجه شدند.

به گفته یک مسافر تاکسی اینترنتی،  روز گذشته کرایه مسیری که پیش از این ۲۴ هزار تومان بود به ۶۲ هزار و ۵۰۰ تومان افزایش یافت. همچنین کرایه مسیر‌های دربستی که قبلا ۵۰ هزار تومان بود به بیش از ۱۰۰ هزار تومان رسید.

حال به سراغ برخی مدیران شرکت‌های تاکسی اینترنتی هم رفتیم تا ببینیم ماجرا از چه قرار است.

کرایه‌ تاکسی های اینترنتی بر اساس عملکرد سامانه‌ها تعیین می شود

هومن دمیرچی موسس تبسی در این خصوص گفت: قیمت گذاری در این شرکت بر اساس الگوریتم هوش مصنوعی است که مطابق توازن عرضه و تقاضا تصمیم می‌گیرد قیمت را برای هر ساعت از روز و در هر منطقه چه میزانی تعیین کند.

خلج مدیرعامل اسنپ هم در این خصوص توضیح داد: بعد از این موضوع کمیته قیمت گذاری ما تشکیل شد و سعی کردند با اقداماتی که می‌توانستند انجام دهند نوسان قیمت را کنترل کنند.

هرچند مدیران این شرکت‌ها افزایش کرایه‌ها را بر اساس عملکرد سامانه‌ها و سیستمی می‌دانند، اما پر واضح است که در نبود نظارت دقیق سامانه‌ها تنها نفع این شرکت‌ها را در نظر گرفته اند.

در بحث تاکسی‌های اینترنتی مدیریت دو گانه‌ای وجود دارد

در این خصوص ضامنی مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی های شهری کشور تصریح کرد: در بحث تاکسی‌های اینترنتی یک مدیریت دو گانه‌ای وجود دارد.

او ادامه داد: بحث قیمت گذاری قاعدتا بر عهده وزارت صمت است  که گزارش این موضوع را تهیه کرده ایم و در اختیار وزارت صمت قرار می‌دهیم .

ضامنی گفت: در خصوص برخورد‌ با تخلفات این حوزه در وزارت صمت تصمیم گیری می‌شود.

تداوم مشکل سوخت با افزایش شدید قیمت تاکسی‌های اینترنتی همراه است

رفیع زاده، مدیر روابط عمومی الوپیک هم در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اختلال در سامانه توزیع بنزین و مشکلات پیش آمده برای رانندگان این شرکت گفت: اتفاقات دیروز یعنی اختلال در سامانه سوخت تاثیر چندانی روی تعداد درخواست و سفیران فعال ما نداشت، علت این موضوع هم این بود که رانندگان همچنان ذخیره بنزین داشتند، اما اگر این موضوع تداوم پیدا کند قطعا مشکل عظیمی را به وجود خواهد آورد.

او ادامه داد: جایگاه‌های سوخت اگر همچنان محدود باشند، قطعا تقاضا بیشتر از عرضه شده و نارضایتی را برای رانندگان و مسافران  به وجود می‌آورد و این موضوع هم لازم به ذکر است که برای هر راننده‌ای از لحاظ قیمت امکان استفاده از بنزین آزاد وجود ندارد، اما اگر مجبور بشوند بنزین آزاد بزنند، قیمت‌ها افزایش پیدا خواهد کرد.

رفیع زاده درباره افزایش قیمت‌ تاکسی‌های اینترنتی توضیح داد: قیمت ما تابعی از عرضه و تقاضا بوده و در واقع یک بازار رقابتی است. راننده های ما وقتی متوجه می‌شوند در شرکت دیگری قیمت‌ها افزایش پیدا کرده، اما همچنان قیمت‌های الوپیک به همان میزان است، از اپلیکیشن دیگری برای دریافتی بیشتر استفاده می‌کنند. در نتیجه شرکت ها برای ارائه سرویس به مشتریانشان به تبع بازار مجبور به افزایش قیمت می‌شوند.

او در ادامه درباره اتفاق ناگهانی دیشب و قطع سامانه توزیع بنزین، بیان کرد: وقتی چنین اتفاقی رخ می‌دهد که تمام کشور را درگیر می‌کند، باید یک اجماعی وجود داشته باشد و به یک قیمت ثابت مصوب شود تا مسافر به مشکل نخورد. این در حالی است که رقبای ما اینگونه فکر نمی‌کنند و این موضوع مشکل قیمت را تقویت می‌کند.

رفیع زاده گفت: شاید به نظر بیاید تعداد درخواست‌ها بالا رفته و مردم مجبور به استفاده از پیک هستند، اما در بحران‌هایی مثل تعطیلی جایگاه‌های سوخت کشور کسب و کار‌هایی اینترنتی مجبورند برای حفظ ثبات از جیب خودشان هزینه کنند. حفظ ثبات یعنی نه مردم نه سفیران و نه حتی خود ما ضرری را متحمل نشویم. به همین علت هم برای افزایش انگیزه کار در سفیران هزینه برای مشوق‌ها می‌پردازیم. 

بر اساس این گزارش برای پیشگیری از این اتفاقات ضروری است که  مدیریت واحد در این بخش وجود داشته باشد و نظارت برعملکرد‌های تاکسی‌های اینترنتی بیشتر شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->