قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سالمندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین
سرخط خبرها

تراژدی کرونا و دغدغه‌هایی که نمی‌خواهم به آن‌ها فکر کنم

  • کد خبر: ۸۵۸۳۴
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۷
تراژدی کرونا و دغدغه‌هایی که نمی‌خواهم به آن‌ها فکر کنم
ملیحه ابراهیمی

با هزار مشقت و مشغله، فرصتی را در بین روزمرگی‌هایم پیدا کردم تا چند خطی را بنویسم. شاید به درد یک نفر خورد. در تمام مدتی که گوشی به دست بودم به این موضوع فکر می‌کردم که چه زود گذشت از آن روزی که اخبار ۲۰:۳۰ وضعیت بیماری کرونا را در کشور چین گزارش می‌کرد.

تصویر آن «خفاش» به عنوان عامل انتشار و جابه جایی ویروس و ادامه‌دار شدنش تا به امروز و آینده‌ای که معلوم نیست تا کی ادامه داشته باشد. سرانجام ۱۰ باور نادرست که ما را به موج بعدی کرونا نزدیک می‌کند، این‌گونه مختصر و مفید نوشتم که دوستان و عزیزان لطفا با این باور‌ها سلامتی خودتان را به خطر نیندازید:


دیگر کرونا وجود ندارد.

با تزریق واکسن کاملا ایمن شدیم.

واکسن نمی‌زنیم، چون عوارض وحشتناک دارد.

رابطه واکسن و ناباوری

تغییر DNA با تزریق واکسن

واکسینه شدن بهانه سفر رفتن

همه کشور را باید تا ریشه‌کنی بیماری، قرنطینه کامل کرد.

دریغ کردن واکسن از مهاجران

افراد ناقل در هر جمعی دیگران را مبتلا می‌کنند

بازشدن مدارس در آینده نزدیک

به گروه‌های خانوادگی، دوستانه و همکارانم فرستادم. برخلاف تصورم که خیلی‌ها از این نکته‌ها استقبال و قدردانی می‌کنند با هجمه‌ای از تفکرات منفی روبه‌رو شدم. از نزدیک‌ترین افراد خانواده‌ام تا همکاری که شاید فرصت نشود هرروز همدیگر را ملاقات کنیم.

بیشتر آن‌ها نگرانی‌هایشان را آمیخته با ناامیدی به زبان آوردند. خیلی‌ها شروع پیک ششم کرونا را پایان تراژدی زندگی کروناییشان بیان کردند جدا از برخی‌ها که مهر تأیید به نوشته‌هایم زده بودند و تشکر از اطلاع‌رسانی پیش از موعد، دوستان و اطرافیانم جهت گفتگو را به سمت نگرانی از زنده بودن چرخاندند.

از روز‌هایی گفتند که هنوز اتفاق نیفتاده است، اما با نگرانی و تشویش نسخه‌پیچ شده است. از روز‌هایی که عزیزانشان را به همین علت از دست داده‌اند. در تمام زمانی که واکنش‌ها را در گروه‌های فضای مجازی رصد می‌کردم به این سرنخ رسیدم که آزاردهنده‌تر از کووید ۱۹ از ابتلا تا مبارزه برای رها شدن از آن، تفکرات آن دسته افرادی است که با آنکه هنوز نفس می‌کشند، در سایه افکار منفی که در ناامیدی آدم‌ها ریشه دارد، به ادامه زندگی همراه با بیماری کرونا، مرگ را انتظار می‌کشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->