چرا گربه‌ها بیشتر به انسان‌ها میومیو می‌کنند؟ جزئیاتی جدید از اپل واچ سری ۱۰ | صفحه نمایش بزرگتر و طراحی نازک‌تر قیمت گلکسی بادز ۳ و گلکسی بادز ۳ پرو سامسونگ مشخص شد قابلیت ترجمه همزمان تماس‌ها با Galaxy AI به واتساپ اضافه می‌شود کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (یکشنبه ۱۷ تیر) کدمورس جدید همستر کامبت (یکشنبه ۱۷ تیر) + آموزش وعده‌های مسعود پزشکیان درباره اینترنت و مسئله فیلترینگ چه بود؟ کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (شنبه ۱۶ تیر) کدمورس جدید همستر کامبت (شنبه ۱۶ تیر) + آموزش کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (جمعه ۱۵ تیر) اولین تصاویر از گلکسی بادز ۳ سامسونگ پیش از رونمایی رسمی + عکس حسگر اثر انگشت اولتراسونیک در گوگل پیکسل ۹ | قدرت شناسایی حتی هنگام رطوبت و چرب‌بودن دست علت ریزش قیمت بیت کوین در روز‌های اخیر چیست؟ (۱۵ تیر ۱۴۰۳) کدمورس جدید همستر کامبت (جمعه ۱۵ تیر) + آموزش کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (پنجشنبه ۱۴ تیر) معرفی بازی معمایی Boxes: Lost Fragments + دانلود اندروید و IOS مشخصات باتری و توان شارژ گوشی شیائومی ۱۵ پرو فاش شد کدمورس جدید همستر کامبت (پنجشنبه ۱۴ تیر) + آموزش ال‌جی پلتفرم خانه هوشمند Homey را خرید کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (چهارشنبه ۱۳ تیر) توسعه هوش مصنوعی، گاز‌های گلخانه‌ای گوگل را ۴۸ درصد افزایش داده است
سرخط خبرها

چطور از وضعیت سلامت باتری گوشی‌ همراهمان مطلع شویم؟

  • کد خبر: ۸۵۹۶۸
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۰
چطور از وضعیت سلامت باتری گوشی‌ همراهمان مطلع شویم؟
یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های یک گوشی‌ همراه برای بسیاری از افراد، کارایی بالای باتری آن است. در ادامه می‌خواهیم به شما کمک کنیم تا متوجه شوید که وضعیت سلامتی باتری گوشی‌همراه‌تان چگونه است.

به گزارش شهرآرانیوز - یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های یک گوشی‌ همراه برای بسیاری از افراد، کارایی بالای باتری آن است. اینکه شما یک گوشی‌همراه با باتری قوی انتخاب کنید و البته بتوانید از آن به خوبی مراقبت کنید، چون به هرحال این بخش از گوشی‌های هوشمند به عنوان قسمت مصرفی شناخته می‌شود که در طول زمان کارایی‌اش کاهش پیدا می‌کند. در ادامه می‌خواهیم به شما کمک کنیم تا متوجه شوید که وضعیت سلامتی باتری گوشی‌همراه‌تان چگونه است.

اولین ترفند به نصب نرم‌افزار جانبی نیاز ندارد. اندروید چندین کد مخفی دارد که با شماره‌گیری آن‌ها می‌توانید به منو‌های آزمایش دسترسی پیدا کنید. یکی از این این منو‌ها اطلاعات مختلفی را درباره دستگاه شما از جمله سلامت باتری نمایش می‌دهد. برای مشاهده این بخش کد ##۴۶۳۶## را شماره‌گیری کنید.

متأسفانه این کد مخفی روی تمام دستگاه‌های اندرویدی جواب نمی‌دهد و گاهی ممکن است شامل بخش باتری نباشد. در صورتی‌که با شماره‌گیری این کد منوی Battery information را مشاهده کردید، می‌توانید با انتخاب آن از وضعیت باتری خود مطلع شوید، اما نرم‌افزار‌های مختلفی هم وجود دارد که با نصبش می‌توانید سلامت باتری گوشی خود را بررسی کنید.

AccuBattery یکی از بهترین برنامه‌های اندروید برای دسترسی به اطلاعات بیشتر درباره باتری دستگاه شما است. این برنامه بهترین انتخاب برای کاربرانی است که تاکنون گوشی خود را روت نکرده‌اند. پس از راه‌اندازی اولیه اپ، می‌توانید از طریق تب‌های موجود اطلاعات مختصری را مشاهده کنید. برای دسترسی به اطلاعات مفیدتر درباره باتری دستگاه اندرویدی‌تان باید پس از نصب و اجرای AccuBattery مدتی به‌شکل معمول از تلفن خود استفاده کنید.

برای شروع باید سعی کنید وقتی گوشی تا ۸۰ درصد شارژ شد، آن را از برق بکشید. زنگ هشدار AccuBattery با رسیدن شارژ باتری به این مقدار شما را مطلع خواهد کرد. اگر می‌خواهید این گزینه را فعال کنید، به تب Charging بروید و نوار آبی را به سطح دیگری بکشید. این تب همچنین هنگامی که گوشی شما به برق وصل است، اطلاعاتی درباره مدت زمان شارژ شدن باتری نمایش می‌دهد.

با گذشت زمان همچنان که اپ اطلاعات بیشتری از باتری شما دریافت می‌کند، دقیق‌تر خواهد شد. این به شما کمک می‌کند تا مدت زمان لازم برای شارژ شدن باتری را تخمین بزنید. تب Health با مقایسه ظرفیت تخمینی باتری شما با ظرفیت طراحی‌شده از کارخانه، آمار سلامت باتری را به شما نشان می‌دهد.

این آمار به شما این امکان را می‌دهد تا ببینید باتری با یک بار شارژ کامل، در مقایسه با زمانی که نو بود، چه میزان انرژی را نگه می‌دارد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر، می‌توانید نمودار Battery wear را بررسی کنید. این نمودار نشان می‌دهد که چقدر در روز به باتری فشار وارد کرده‌اید، بنابراین از این طریق می‌توانید با عادات خود آشنا شوید و در صورت نیاز آن‌ها را تغییر دهید.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->