اسماعیل هنیه به پزشکیان تبریک گفت گفت‌وگوی تلفنی پوتین و پزشکیان درباره توسعه روابط ایران-روسیه + جزئیات اردوغان و پزشکیان درباره مسائل منطقه و جهان گفتگو کردند پیام پزشکیان به سیدحسن نصرالله | حمایت از مقاومت با قدرت تداوم خواهد داشت بایدن برای کنگره آمریکا خط و نشان کشید درخواست خانواده‌های اسرای صهیونیست از نتانیاهو پورمحمدی، عارف و مرندی با رئیس جمهور منتخب دیدار کردند جلیلی با سرپرست ریاست جمهوری دیدار کرد سناتور آمریکایی: پلوسی و اوباما به جای بایدن کشور را اداره می‌کنند در مورد اعضای خانواده مسعود پزشکیان بیشتر بدانید رئیس قوه‌قضائیه: فصل همدلی و وفاق بیشتر است | موظفیم به رئیس‌جمهور منتخب کمک کنیم سردار رادان به دیدار رئیس جمهور منتخب رفت جزئیات مراسم تحلیف رئیس‌جمهور منتخب در مجلس اعلام شد فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال شرق: مهم‌ترین پیام انتخابات، حمایت قاطع مردم از نظام جمهوری اسلامی ایران بود مخبر قانون برنامه هفتم را ابلاغ کرد دختر جوان، پسر فامیل را به تعرض متهم کرد سخنگوی وزارت خارجه: دولت سیزدهم تمام تلاشش را برای تامین منافع ملی به کار بست تأیید استعفای مسعود پزشکیان از مجلس با تنفیذ رهبر معظم انقلاب نخست‌وزیر جدید انگلیس: به‌رسمیت‌شناختن فلسطین حق انکارناپذیر فلسطینیان است برای ثبت در تاریخ یا برای اثبات به تاریخ
سرخط خبرها

خلیلزاد: اگر درباره القاعده احساس خطر کنیم، دوباره به افغانستان حمله می‌کنیم

  • کد خبر: ۸۶۳۰۸
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۲
خلیلزاد: اگر درباره القاعده احساس خطر کنیم، دوباره به افغانستان حمله می‌کنیم
زلمی خلیلزاد، نماینده پیشین آمریکا در امور صلح افغانستان می‌گوید آمریکا در صورت احساس خطر از القاعده در افغانستان، دوباره اقدام به حمله نظامی خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خلیلزاد در مصاحبه با دویچه وله که شب گذشته (دوشنبه) منتشر شد، گفت که اگر طالبان در راستای مبارزه با القاعده گامی برندارند، آمریکا مجبور است برای دفاع از خود اقدام کند.

به گفته خلیلزاد این اقدام نظامی خواهد بود.

او در مورد فعالیت داعش در افغانستان هم گفت که طالبان دشمن شدید داعش است و دیده شود که با این گروه چگونه مبارزه می‌کند.

نماینده پیشین آمریکا می‌گوید که مسئولیت فروپاشی نظام و وضعیت کنونی افغانستان متوجه او نمی‌شود.

به باور او، نیروهای افغان جنگی که انتظار می‌رفت در برابر طالبان نکردند و این باعث فروپاشی سریع دولت شد.

خلیلزاد یکی از دلایل عدم جنگ نیروهای دولتی در برابر طالبان را بی‌باوری این نیروها به حکومت اشرف‌غنی عنوان کرد.

او همچنین افزود که حکومت غنی در زمان مناسبی وارد گفتگوهای صلح نشد و در عین حال برای حفظ قدرت در جریان مذاکرات مانع ایجاد می‌کرد.

خلیلزاد درباره این‌که چرا در مراسم تحلیف غنی شرکت کرد هم گفت برای جلوگیری از جنگ و دو دسته‌شدن نیروهای افغان در این مراسم شرکت کرد؛ ولی خوشحال نبود.

او پیش‌تر در اظهارات خود گفته‌بود که «لجاجت اشرف‌غنی» برای باقی ماندن در قدرت، خودخواهی نخبگان سیاسی و عدم تمایل سربازان افغان برای مقابله با طالبان موجب فروپاشی دولت افغانستان شد.

واکنش سپنتا به اظهارات خلیلزاد درباره اشرف غنی

در واکنش به این اظهارات او، رنگین دادفر سپنتا، مشاور سابق امنیت ملی سابق گفته‌ بود که نماینده ویژه پیشین آمریکا در امور صلح افغانستان در خانه حامد کرزی، مخالفان به قدرت‌رسیدن اشرف‌غنی از راه تقلب را تهدید کرده‌ بود.

سپنتا افزوده‌ بود: «جنون غنی به حفظ قدرت غیرقانونی و دشمنی او با صلح و دولت‌ قانون آشکار بود؛ اما آقای خلیلزاد! مگر شما نبودید که‌ در منزل آقای کرزی مخالفان به قدرت‌رسیدن دکتر غنی از راه تقلب را تهدید کردید؟»

سپنتا اضافه کرده‌ بود که در آن زمان خلیلزاد خواهان برگزاری مراسم تحلیف غنی شده و عبدالله را تهدید کرده‌ بود که اگر مراسم تحلیف برگزار کند علیه او از نیروهای آمریکایی استفاده می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->