نگرانی وزیر خارجه ترکیه از تنش‌آفرینی‌های صهیونیست‌ها شهادت ۲۲ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه آنکارا مدعی شد: هفت تروریست در شمال عراق و سوریه از پای درآمدند رسانه‌ عبری زبان: ارتش اسرائیل برای ماه‌ها در غزه می‌ماند دیده‌بان حقوق بشر سوریه: ۴۱۰۰ نفر طی ۵ سال در سوریه به دست داعش کشته شدند گالانت: به جنگ در غزه ادامه می‌دهیم مسعود پزشکیان از حضور در مناظره‌های تلویزیون انصراف داد؟ شرکت ۴ هزار شهروند یهودی ترکیه‌ای در جنگ غزه ۹ صهیونیست بر اثر اصابت یک پهپاد انتحاری زخمی شدند موشک چینی هنگام آزمایش سقوط کرد شهادت ۳ رزمنده مقاومت اسلامی لبنان شهادت فرمانده گردان «طولکرم» در حمله هوایی رژیم اسرائیل نشست قریب الوقوع سوریه و ترکیه در عراق قاهره ورود نیرو‌های مصری به نوار غزه را رد کرد اعتراض ایران در خصوص حواشی انتخابات در انگلیس ۷۲ درصد آمریکایی‌ها بایدن را دارایی توانایی شناختی نمی‌دانند آماده باش پایگاه‌های آمریکا در اروپا (۱۰ تیر ۱۴۰۳) نتانیاهو: جنگ در نوار غزه ادامه دارد انصراف بایدن در انتخابات به تصمیم همسرش بستگی دارد ترکیه از ارائه سوخت به هواپیمای رژیم صهیونیستی خودداری کرد
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

نگاهی به تازه ترین رویکردهای ضدفساد دولت سیزدهم

  • کد خبر: ۸۷۵۵۳
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۱
نگاهی به تازه ترین رویکردهای ضدفساد دولت سیزدهم
مواضع و سخنان حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم  رئیسی در زمان تبلیغات انتخابات، بیش از هر چیزی تأکید بر اجرای عدالت و پرهیز از ترسیم خطوط قرمز دولتی بود و همین موضوع باعث شد که مردم بعد از هشت سال، به بازگشت عدالت در دستگاه اجرایی کشور امیدوار شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یکی از مهم‌ترین نماد‌های فساد، جانبداری از نزدیکان رؤسای جمهوری بوده است و عبارت «خط قرمز» در ادبیات سیاسی و رسانه‌ای در چنین بستر و فضایی ایجاد شده است.

اما حجت السلام رئیسی بر خلاف رؤسای جمهور پیشین، رویکرد متفاوتی در این زمینه در پیش گرفته است. اتفاقات ماه‌های اخیر در دولت سیزدهم نشان داده که او گام در مسیر واقعی «مردمی بودن» گذاشته است.

خط قرمزی ندارم

در همین زمینه رئیس جمهور در جلسه ۱۲ آبان هیئت دولت در سخنانی صریح و روشن خطاب به مردم و اعضای کابینه گفت: هیچ خط قرمزی ندارم؛ نه دفترم، نه معاونانم و نه وزرا، هیچ کدام خط قرمزی برای بنده نیستند.

رئیس دولت سیزدهم البته با صراحت این نکته را هم گفت که اگر فسادی در مجموعه دولت محرز شد، اول مسئولان با فرد خاطی برخورد و سپس او را برای طی شدن مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی کنند.
این موضع گیری رئیس دولت مردمی بارقه‌های امید را در جامعه زنده کرده است.

احیای دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور

از سویی، هفته گذشــــته رئیس جمهـــور، حجت الاسلام درویشیان را که پیش از این تصدی سازمان بازرسی کل کشور را برعهده داشت، به عنوان رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور و نماینده رئیس جمهور در امر مبارزه با فساد منصوب کرد؛ انتصابی که واکنش‌های مثبتی در پی داشت و از جدیت دولت سیزدهم در برخورد با مفاسد حکایت می‌کرد.
دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور در هشت سال دولت‌های یازدهم و دوازدهم به نوعی تعطیل و غیرفعال بود و حالا رئیس جمهور با انتصاب درویشیان به دنبال احیای این جایگاه در بدنه دولت سیزدهم است.

سخنان غلامحسین اسماعیلی، رئیس دفتر رئیس جمهور، مبنی بر اینکه «جایگاه و شأن دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهوری در دولت گذشته تنزل پیدا کرد»، به نوعی مؤید عزم جدی دولت برای فعال کردن دفتر بازرسی ویژه و مبارزه با فساد است. به گفته سید ابراهیم رئیسی، دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور قرار است در دولت سیزدهم با همکاری معاونت حقوقی، فعالیت خود را انجام دهد و سازوکار و ساختاری متناسب به خود بگیرد.

رئیس جمهور، وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه، حراست دستگاه‌های دولتی، دفاتر بازرسی و شخص وزرا و معاونان رئیس جمهور را همکاران حجت الاسلام درویشیان در مبارزه با فساد عنوان و بدنه دولت را ملزم به تعامل و همکاری با دفتر بازرسی ویژه کرده است.

روندی که دولت سیزدهم این روز‌ها در پیش گرفته و مقدمات بازگشت اعتماد مردم را فراهم کرده، مورد اقبال عمومی قرار گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->