تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید
سرخط خبرها

خوابیدن در اتاق گرم چه ضررهایی دارد؟

  • کد خبر: ۸۷۹۸۰
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۶
خوابیدن در اتاق گرم چه ضررهایی دارد؟
استفاده از وسایل گرمایشی ممکن است گزینه ی همیشگی شما با فرا رسیدن فصل سرما باشد. و گرچه حس خوبی است که صبح ها وقتی از زیر پتو بیرون می آییم از سرما به خود نلرزیم، اما شاید دستگاه ایمنی بدنتان نظر دیگری داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، خوابیدن با وسیله ی گرمایشی روشن در طی شب می تواند شما را بیشتر مستعد ابتلا به عفونت ها و دیگر بیماری های جدی کند و هوای اتاق را هم مسموم می سازد.
در ادامه از مضرات خوابیدن با وسیله گرمایشی روشن بیشتر خواهیم گفت.
 
۱- می تواند کیفیت خواب را پایین آورد

شب ها بدن با دور کردن گرما از مرکز خود، کاهشی اندک در حرارت مرکزی خود تجربه می کند. این امر به بدن می فهماند که وقت خواب فرا رسیده است. با این حال، اگر دمای اتاق بالا باشد، این مسأله می تواند فرآیند تنظیم حرارت بدن را به تأخیر بیاندازد و شما را دچار خستگی و بی قراری و اذیت تان کند.
بالا بودن دمای محیط می تواند مدت زمان خواب NREM را کاهش دهد. این امر نه تنها باعث می شود روز بعد سرحال نباشید، بلکه بر روی روند ترمیم بدن، یکپارچه شدن حافظه، یادگیری و دیگر فرآیندهای بدن هم اثر بگذارد. به همین دلیل شاید بهتر باشد به جای روشن کردن یک وسیله گرمایشی، یک پتو بیشتر روی خود بیاندازید، چون اگر گرم تان شود می توانید یکی از لایه های رویی را کنار بزنید.

۲- می تواند باعث سینه درد و مشکلات قلبی شود

وسایل گرمایشی حرارت زیادی ایجاد می کنند، امری که باعث بالا رفتن سطح کربن مونوکسید درون هوای اتاق می شود. به همین دلیل اسمه که توصیه نمی شود وسیله گرمایشی را طولانی مدت روشن نگه دارید، چون حرارت ناشی از آن باعث می شود سطح کربن مونوکسید به بالای میزان بی خطر برسد که برای سلامت مضر است.
آثار ناشی از روشن نگه داشتن وسیله گرمایشی به مدت طولانی می تواند باعث سینه درد و دیگر مشکلات قلبی شود. در ان حالت، افراد مبتلا به بیماری های مرتبط با قلب و بیماران مبتلا به آسم باید بیشتر مراقب باشند چون به طور خاص در معرض خطر قرار دارند.

۳- می تواند بر توانایی باروری مردان اثر بگذارد

 قرارگیری طولانی مدت در معرض حرارت ممکن است عاملی اثرگذار بر توانایی باروری مردان باشد. با اینحال، خبر خوب آنکه آثار منفی گرما جبران پذیر است. بنابراین هیچ وقت برای خاموش کردن وسیله ی گرمایشی تان و خوابیدن در یک اتاق خنک تر دیر نیست.

۴- می تواند پوست را خشک کند

خوابیدن با وسیله گرمایشی روشن در طی شب می تواند باعث خشک شدن پوست به دلیل کمبود رطوبت هم شود. این امر می تواند باعث شود پوست تان راحت تر تحریک، پوسته پوسته و دچار خارش شود. کسانی که معمولاً وسیله ی گرمایشی نزدیک به خود را روشن نگه می دارند، بیشتر در معرض خطر خشکی پوست و دیگر علائم ذکر شده هستند.

۵- می تواند هوای اتاق را مسموم کند
اگر اتاق تهویه ی مناسبی نداشته باشد (امری که مدیریت آن در هنگام خواب دشوار است) انتشار طولانی مدت حرارت زیاد می تواند اثری منفی بر کیفیت هوای اتاق داشته باشد. این امر می تواند در بلند مدتی پیامدهایی برای سلامت بدن داشته باشد و می تواند منجر به مشکلات تنفسی همچون آسم، بروز واکنش های آلرژیک و باعث دیگر بیماری های جدی شود.

۶- می تواند دستگاه ایمنی بدن را سرکوب کند

باکتری های در هوای خشک بیشتر دوام می آورند. به همین دلیل است که روشن گذاشتن وسایله گرمایشی شرایط مناسبی برای رشد باکتری ها فراهم می کند. در حقیقت، به همین خاطر است که در فصل سرما که هوای خانه خشک تر است، معمولاً بیشتر بیمار می شویم.

۷- نوزادان هم از اتاق گرم خوششان نمی آید

نوزادان حساسیت بیشتری به گرمای هوا دارند چون پوست آن ها به میزان قابل توجهی سریع تر خشک می شود. علاوه بر این، مخاط درون بینی که باکتری ها را به دام می اندازد در هوای گرم به راحتی خشک می شود. با خشک شدن مخاظ، دستگاه ایمنی بدن هم ضعیف می شود و بیشتر مستعد ابتلا به عفونت می شویم. دستگاه ایمنی بدن ما آنقدری قوی هست که از پس آن برآید، اما در مورد نوزادان اینگونه نیست و آن ها آسیب پذیری بیشتری در برابر عفونت ها دارند.

منبع: روزیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->