ویدئو| تصاویری از محل وقوع حادثه تروریستی در بندرلنگه (۸ دی ۱۴۰۳) محکومیت با پابند مهدی یراحی پایان یافت (۸ دی ۱۴۰۳) مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند زنگ خطر سوختگی در زمستان
سرخط خبرها

برای ارتباط با فرزند اوتیسمی خود، این مهارت‌ها را بیاموزید

  • کد خبر: ۸۹۲۰۱
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۰
برای ارتباط با فرزند اوتیسمی خود، این مهارت‌ها را بیاموزید
هنگام بررسی روش‌های کارکردن با کودکان دارای اوتیسم، به خاطر داشته باشید که هر کودکی متفاوت از دیگری است. با این حال، تکنیک‌های اساسی‌ای وجود دارد که میتوانند مناسب هر موقعیت و شدت اوتیسم باشندوکار با کودک را کمی آسانتر خواهند ساخت.

به گزارش شهرآرانیوز، اوتیسم یک بیماری مادام‌العمراست که بسیاری از مردم آن را بخش مهمی از هویت فرد مبتلا تلقی می‌کنند، اما برنامه‌ها و راهبرد‌های رفتاری برای بیماران اوتیستی وجود دارد که می‌تواند به یادگیری، رشد و پیشرفت مبتلایان به اوتیسم در روند مدیریت زندگی شان کمک کند.

درک فرد مبتلا به اوتیسم از اطرافش با دیگران فرق می‌کند که این امر می‌تواند بر توانایی برقراری ارتباط و تعامل با دیگران اثر بگذارد.

همان‌گونه که از نام اوتیسم برمی‌آید، این بیماری دارای یک طیف وسیع بوده و به معنی آن است که مبتلایان ممکن است این بیماری را به گونه‌های مختلف تجربه کنند.

هر فردی از هر ملیت، فرهنگ و زمینه اجتماعی می‌تواند مبتلا به اوتیسم باشد، اما این بیماری بیشتر در مرد‌ها دیده می‌شود تا زنان. نظریه‌های متعددی در مورد علت ابتلای بیشتر مرد‌ها و پسران جوان در مقایسه با زنان و دختران ارائه شده است از جمله تفاوت‌های ژنتیک،  اما در عین حال تشخیص آن در مرد‌ها آسان‌تر و بیشتر صورت می‌گیرد، زیرا زنان و دختر‌ها در پنهان کردن مشکلات خود موفق‌ترند.

بنابر گزارش روزنامه ایندیپندنت، اگر فرزند شما مبتلا به اوتیسم است، فکر خوبی است که هرچه بیشتر در مورد آن کسب اطلاع کنید.

"نظام درمان عمومی انگلیس" چند توصیه برای کمک به رشد کودکان دارد، از جمله:

- مهارت‌های ارتباطی: برای نمونه استفاده از عکس، زبان اشاره یا هر دو برای کمک به حرف زدن و مهارت‌های زبان که در بیماران مبتلا به اوتیسم‌ می‌تواند با تاخیر همراه باشد.

- تعامل‌های اجتماعی: راهبرد‌های مبتنی بر بازی، داستان‌های مصور و برخی بازی‌های کامپیوتری می‌تواند کمک کند.

- مهارت‌های بازی‌های تجسمی: مثل تشویق بازی‌های تخیلی

- مهارت‌های یادگیری: از جمله مهارت‌های مقدماتی آموزش برای کمک به تمرکز، خواندن، نوشتن و ریاضی

اگر فکر می‌کنید خود یا یکی از عزیزانتان به اوتیسم مبتلا هستید برای کسب اطلاع بیشتر در مورد این اختلال و کمک به بهبود شرایط زندگیِ فرد مبتلا، حتما با یک پزشک متخصص مشورت کنید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->