ناصحی: توفیق خدمت به زائران پیاده برای شهرداری مشهد ارزشمند است واژگونی اتوبوس زائران اربعین در کوهین با ۱۵ زخمی احتمال زیاد ابتلای زنان به بیماری ام‌اس و چند نکته درباره علائم آن «آغوز»، بهترین غذا برای نوزاد را دور نریزید اجرای آزمایشی بسیار محدود چند کتاب‌درسی جدید در برخی استان‌ها امنیت؛ پشت در‌های ضدسرقت | آیا با نصب در ضدسرقت، خانه دربرابر سارقان ایمن می‌شود؟ ۵۰ درصد زائران اربعین به کشور بازگشتند (یکم شهریور ۱۴۰۳) طرح استفاده از آرد کامل در نانوایی‌ها اجرا می‌شود پیشگیری ۷۰ درصدی هموفیلی با غربالگری| آثار ازدواج‌های فامیلی در بروز هموفیلی پیش‌بینی رگبار و وزش باد شدید در ارتفاعات کشور (یکم شهریور ۱۴۰۳) کشته و مفقود شدن بیش از هزار پناهجو در دریای مدیترانه جزییات آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان ابوطالب مشهد نظر وزیر کار دولت چهاردهم درباره قانون حمایت از معلولان چیست؟ زلزله ۴.۵ ریشتر در بنت سیستان و بلوچستان خادمان بارگاه منور رضوی به دیدار زائران حادثه‌دیده پاکستانی می‌روند سگ‌های موادیاب در کمین قاچاقچیان در مرزهای ایران و عراق واژگونی خودرو در زیر گذر حرم رضوی با یک مصدوم(۳۱ مرداد ۱۴۰۳) میانگین معدل دنش آموزان دبیرستانی‌ زیر یازده است| رشته انسانی زیر ۱۰ آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان امام خمینی مشهد (۳۱ مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

برای ارتباط با فرزند اوتیسمی خود، این مهارت‌ها را بیاموزید

  • کد خبر: ۸۹۲۰۱
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۰
برای ارتباط با فرزند اوتیسمی خود، این مهارت‌ها را بیاموزید
هنگام بررسی روش‌های کارکردن با کودکان دارای اوتیسم، به خاطر داشته باشید که هر کودکی متفاوت از دیگری است. با این حال، تکنیک‌های اساسی‌ای وجود دارد که میتوانند مناسب هر موقعیت و شدت اوتیسم باشندوکار با کودک را کمی آسانتر خواهند ساخت.

به گزارش شهرآرانیوز، اوتیسم یک بیماری مادام‌العمراست که بسیاری از مردم آن را بخش مهمی از هویت فرد مبتلا تلقی می‌کنند، اما برنامه‌ها و راهبرد‌های رفتاری برای بیماران اوتیستی وجود دارد که می‌تواند به یادگیری، رشد و پیشرفت مبتلایان به اوتیسم در روند مدیریت زندگی شان کمک کند.

درک فرد مبتلا به اوتیسم از اطرافش با دیگران فرق می‌کند که این امر می‌تواند بر توانایی برقراری ارتباط و تعامل با دیگران اثر بگذارد.

همان‌گونه که از نام اوتیسم برمی‌آید، این بیماری دارای یک طیف وسیع بوده و به معنی آن است که مبتلایان ممکن است این بیماری را به گونه‌های مختلف تجربه کنند.

هر فردی از هر ملیت، فرهنگ و زمینه اجتماعی می‌تواند مبتلا به اوتیسم باشد، اما این بیماری بیشتر در مرد‌ها دیده می‌شود تا زنان. نظریه‌های متعددی در مورد علت ابتلای بیشتر مرد‌ها و پسران جوان در مقایسه با زنان و دختران ارائه شده است از جمله تفاوت‌های ژنتیک،  اما در عین حال تشخیص آن در مرد‌ها آسان‌تر و بیشتر صورت می‌گیرد، زیرا زنان و دختر‌ها در پنهان کردن مشکلات خود موفق‌ترند.

بنابر گزارش روزنامه ایندیپندنت، اگر فرزند شما مبتلا به اوتیسم است، فکر خوبی است که هرچه بیشتر در مورد آن کسب اطلاع کنید.

"نظام درمان عمومی انگلیس" چند توصیه برای کمک به رشد کودکان دارد، از جمله:

- مهارت‌های ارتباطی: برای نمونه استفاده از عکس، زبان اشاره یا هر دو برای کمک به حرف زدن و مهارت‌های زبان که در بیماران مبتلا به اوتیسم‌ می‌تواند با تاخیر همراه باشد.

- تعامل‌های اجتماعی: راهبرد‌های مبتنی بر بازی، داستان‌های مصور و برخی بازی‌های کامپیوتری می‌تواند کمک کند.

- مهارت‌های بازی‌های تجسمی: مثل تشویق بازی‌های تخیلی

- مهارت‌های یادگیری: از جمله مهارت‌های مقدماتی آموزش برای کمک به تمرکز، خواندن، نوشتن و ریاضی

اگر فکر می‌کنید خود یا یکی از عزیزانتان به اوتیسم مبتلا هستید برای کسب اطلاع بیشتر در مورد این اختلال و کمک به بهبود شرایط زندگیِ فرد مبتلا، حتما با یک پزشک متخصص مشورت کنید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->