تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین تدوین برنامه‌ای عملیاتی برای توانمندسازی معلمان پرداخت ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری توسط بیمه سلامت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم هوای گرم تا پنجشنبه ۵۰ درصد گونه‌های زیستی کشور در آستانه انقراض قرار دارند تا امروز سؤالات کنکور و امتحانات نهایی به بیرون نشر پیدا نکرده است مقطع کارشناسی دانشگاه‌ها به بخش غیردولتی واگذار می‌شود حذف تومور بیمار ۳۵ ساله، بدون بیهوشی برای اولین بار در مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) کمبود اسپری‌های آسم جدی است ایران قطب چشم‌پزشکی منطقه است پیش‌بینی هواشناسی کشور (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | خیزش گرد و خاک در شرق کشور در سال ۱۴۰۳ بیش از ۲ هزار تبعه خارجی غیرمجاز در شبکه راه‌آهن دستگیر شدند لزوم تشکیل پلیس ویژه اطفال و نوجوانان
سرخط خبرها

یکی از مهمترین حساسیت‌های فصلی، تب یونجه است

  • کد خبر: ۸۹۷۹۵
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۰۲:۰۰
یکی از مهمترین حساسیت‌های فصلی، تب یونجه است
یک متخصص گوش و حلق و بینی گفت: تب یونجه که علائم آن شبیه آنفلوانزا یا سرماخوردگی است از شایع‌ترین حساسیت‌های فصلی به شمار می‌رود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر نقی رحمانی افزود: التهاب در پوشش‌های مخاط بینی، چشم، گوش، حلق و عروق خونی از عوارض ابتلا به تب یونجه است که منجر به بروز آبریزش بینی سوزش و قرمزی چشم، خارش گوش و حلق و همچنین سنگینی گوش می‌شود.

وی با بیان اینکه سیستم ایمنی بدن افراد مبتلا به تب یونجه ضعیف‌تر از افراد سالم است، تصریح کرد: به طور کلی احساس خستگی، کوفتگی و خواب آلودگی ناشی از ابتلا به تب یونجه است و توصیه می‌شود افرادی که دارای تب یونجه و یا دیگر حساسیت‌های فصلی هستند، نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی علیه بیماری کووید ۱۹ بیشتر اهتمام بورزند.

رحمانی ادامه داد: تب یونجه به سه دسته حساسیت فصلی، دائمی و مختلف تقسیم بندی می‌شود که در حساسیت فصلی علائم بروز بیماری در برخی از فصول سال بر اثر گرده افشانی گل‌ها و برخی گیاهان در فصل‌های مختلف به وجود می‌آید.

این پزشک متخصص با بیان اینکه حساسیت دائم، از تحریک پذیری برخی عوامل از جمله پرز و موی حیوانات و گرد و غبار به وجود می‌آید؛ افزود: درمان تب یونجه در هر مقطع از بیماری به شدت ابتلا و تکرار آن بستگی دارد.

رحمانی همچنین اظهار داشت: تب یونجه به صورت وراثتی نیز قابل انتقال است، اما برخی عوامل مانند مصرف دخانیات و یا قرار گرفتن طولانی مدت در محیط‌های آلوده می‌تواند نقش به سزایی در ابتلا به آن داشته باشد.

این پزشک ادامه داد: سینوزیت، اختلال در خواب، افزایش اندازه لوزه، پولیپ بینی، التهاب گوش و التهاب گلو در کنار علائم اولیه تب یونجه از عوارض تب یونجه مزمن است.

وی گفت: افراد مبتلا به تب یونجه دائمی معمولاً در زمستان شاهد بروز بیشتر این بیماری هستند و افراد مبتلا به حساسیت فصلی معمولاً در اوایل بهار تا اواخر تابستان و پاییز خود را نشان می‌دهند.

رحمانی با اشاره به تشخیص تب یونجه افزود: معمولاً تب یونجه با برخی بیماری‌ها مانند آنفلوانزا و سرماخوردگی اشتباه گرفته می‌شود و افراد برای تشخیص آن در صورتی که بعد از یک هفته علائم از بین نرفت باید جهت انجام برخی آزمایش‌هایی ها به پزشک مراجعه کنند.

وی ادامه داد: تست حساسیت پوستی و آزمایش خون سی تی اسکن از راه‌های تشخیص این بیماری است.

این پزشک گفت: تا به امروز راهکاری قطعی جهت درمان تب یونجه معرفی نشده است، اما کنترل آن به واسطه مصرف دارو یا ایمونوتراپی صورت می‌گیرد.

رحمانی بیان کرد: اسپری بینی کورتیکواستروئیدی و مصرف آنتی هیستامین‌ها از شایع‌ترین روش‌های کنترل تب یونجه به شمار می‌روند.

وی همچنین اظهار داشت: چنانچه بیماری تب یونجه مزمن و پیشرونده باشد و کنترل آن با دارو آنطور که باید جواب ندهند از ایمونوتراپی استفاده میشود.

منبع: جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->