ویدئو| تصاویری از محل وقوع حادثه تروریستی در بندرلنگه (۸ دی ۱۴۰۳) محکومیت با پابند مهدی یراحی پایان یافت (۸ دی ۱۴۰۳) مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند زنگ خطر سوختگی در زمستان
سرخط خبرها

سویه اومیکرون باعث افت اکسیژن خون نمی‌شود

  • کد خبر: ۹۰۰۶۵
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۰
سویه اومیکرون باعث افت اکسیژن خون نمی‌شود
یکی از پزشکان آفریقای جنوبی معتقد است: گرچه شدت سرایت پذیری امیکرون نسبت به گونه‌های دیگر بیشتر است اما این سویه باعث افت اکسیژن خون بیماران نمی‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از خبرگزاری رویترز، ظهور سویه جدید ویروس کرونا در آفریقای جنوبی موسوم به امیکرون باعث ایجاد نگرانی جهانی درباره آینده همه گیری کووید ۱۹ شده است. سازمان جهانی بهداشت روز جمعه این سویه جدید را در دسته نگران کننده طبقه بندی کرد.

گرچه شدت سرایت پذیری امیکرون نسبت به گونه‌های دیگر بیشتر است، اما هنوز درباره تاثیرگذاری جهش‌ها رخ داده در این سویه بر روی نرخ مرگ و میر و مقاومت آن در برابر واکسن‌های موجود در بازار اطلاعاتی ارائه نشده است.

آنجلیک کوتزه، یکی از پزشکان آفریقای جنوبی که از نخستین افرادی بود که امیکرون را کشف کرد، می‌گوید این سویه در بیماران باعث بروز علائم خفیف تا متوسط شده است. مشاهده شد که مبتلایان به این سویه می‌توانند بدون مراجعه به مراکز درمانی و با استراحت در منزل بهبود یابند.

وی می‌افزاید: در ۱۸ نوامبر در مطب خود شاهد افراد مبتلا به کرونایی بودم که علائم متفاوتی نسبت به سویه دلتا داشتند که البته این علائم بسیار خفیف بود. برای مثال یکی از مراجعه کنندگان از بی حالی شدید به مدت ۲ روز به همراه بدن درد و سردرد رنج می‌برد.

این متخصص بیماری‌های عفونی می‌افزاید: در گام نخست علائم بیماران بسیار شبیه به یک عفونت ساده ویروسی بود، اما از انجا که ما در ۸ هفته گذشته شاهد ابتلا به کرونا نبودیم از بیمار تست گرفتیم. روز بعد نیز شاهد مراجعه افراد دیگری با چنین علائمی بودیم و سپس در روز‌های آتی ۲ تا ۳ نفر به طور روزانه به ما مراجعه می‌کردند.

وی تاکید می‌کند: ما در موج سوم همه گیری کرونا در آفریقای جنوبی مبتلایان زیادی به سویه دلتا را از نزدیک معاینه کرده بودیم، اما این سویه با آن متفاوت بود. ما شاهد بروز علائم بسیار بسیار ملایم در بیماران هستیم به طوری که آن‌ها می‌توانند در خانه بمانند و مراحل درمان را طی کنند.

برخلاف دلتا، سویه امیکرون باعث بروز علائمی همچون از دست دادن حس بویایی و چشایی در بیماران نمی‌شود و تاکنون شاهد افت اکسیژن خون این افراد نبوده ایم. در نهایت با آزمایش‌های انجام شده مرکز ملی بیماری‌های آفریقای جنوبی در ۲۵ نوامبر سویه جدید را به طور رسمی معرفی کرد.

سازمان جهانی بهداشت در حال انجام تحقیقات تکمیلی درباره این سویه است و احتمالاً تا دو هفته آتی گزارش خود را در این زمینه به کشور‌ها ارائه می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->